Новини, в яких згадується Еллісон Дженні

9 березня 2021,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український трейлер фільму «Дати дуба в окрузі Юба» за участю лауреатки премії «Оскар» Еллісон Дженні та номінантки на премію «Золотий глобус» Міли Куніс повідомляє, що він увірветься в кінотеатри вже в цей четвер, 11 березня.

Читати далі...
14 січня 2021,  14:30 | Новини фільмів

Представляємо свіжий український трейлер комедії «Дати дуба в окрузі Юба» режисера Тейта ТейлораМа», «Дівчина в поїзді», «Прислуга»). У фільмі зіграв по-справжньому зоряний каст на чолі трьох талановитих комедіанток: Міли Куніс, Еллісон Дженні (лауреаткою «Оскара») і Аквафіни (лауреаткою «Золотого Глобуса»).

Читати далі...
22 грудня 2020,  22:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2021 році в кінотеатрах відбудеться прем'єра драматичної комедії «Дати дуба в окрузі Юба», головну роль в якій виконає лауреатка кінопремії «Оскар» Еллісон Дженні. І у нас вже є її перший кадр.

Читати далі...
21 грудня 2020,  20:25 | Статті

У перші місяці зими 2021-го в українських кінотеатрах стартує один з головних фільмів року, що минає, «Перспективна дівчина» Еміральд Феннел з номінанткою на премію «Оскар» Кері Малліган​ у головній та вкрай несподіваній ролі. Kinofilms.ua детально вивчили всю доступну інформацію про майбутню стрічку й готові розповісти вам про новинку.

Читати далі...
15 вересня 2020,  14:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирішивши, що настав час рухатися далі і зніматися в нових проектах, зірка хітового комедійного серіалу «Мамця» Анна Феріс попрощалася з роллю Крісті Планкетт. І для каста, і для шанувальників це стало великою несподіванкою.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Погана освіта»
Школа американських психопатів
17 травня 2020,  20:50 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році в США вибухнув скандал, коли кілька батьків, в числі яких опинилися дві голлівудські актриси, дали хабар, щоб їхні діти потрапили в престижний коледж. Але, виявляється, це далеко не єдиний гучний скандал, що торкнувся американської системи освіти в цьому сторіччі. У 2004 році земля розверзлася далеко від Голлівуду, в тихій американській школі Roslyn High School, яка знаходиться в штаті Нью-Йорк, коли стало відомо, що її адміністрація привласнила собі більше 11 мільйонів доларів шкільних коштів. І тепер Голлівуд зняв про це фільм з Г'ю Джекманом у головній ролі та іронічною назвою «Погана освіта».

Читати далі...
22 квітня 2020,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За декілька днів до прем'єри комедійної драми «Погана освіта» канал HBO поділився її новим трейлером, де нечистий на руку герой Г'ю Джекмана втрачає самовладання (напевно через те, що теж чекає на прем'єру з нетерпінням).

Читати далі...
27 березня 2020,  17:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Г'ю Джекманом? Вже за місяць він збирається порадувати нас своєю чудовою грою в драматичній комедії від каналу HBO «Погана освіта», яка ґрунтується на одному з найгучніших скандалів в історії системи освіти США.

Читати далі...
22 березня 2020,  17:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка легендарного серіалу «Друзі» Кортні Кокс засумувала на карантині і вирішила порадувати нас в соцмережах веселим відео з запальними танцями. І їх моментально оцінили Меттью Перрі та Різ Візерспун.

Читати далі...
21 лютого 2020,  21:00 | Новини фільмів

Компанія HBO презентувала тизер-трейлер драматичної комедії «Bad Education», головну роль в якій виконує номінант на премію «Оскар» Г'ю Джекман.

Фільм «Bad Education» («Погана освіта») ґрунтується на реальних подіях і буде слідувати за скандалом, що розгортається в 2006 році в одній з державних шкіл США в зв'язку з розтратою коштів її керівництвом в особі директора школи Френка Тассоне (Джекман) та адміністратора школи Пем Глакін (лауреатка премії «Оскар» Еллісон Дженні). Цей скандал став одним з наймасштабніших в історії американскої освіти, осколькі Тассоне привласнив аж 11 мільйонів доларів.

Компанію Джекману і Дженні на екрані складе номінант на премію «Золотий глобус» Рей Романо. Прем'єра драматичної комедії режисера Корі Фінлі, для якого це буде друга повнометражна робота після фільму «Чистокровні», на телеканалі HBO відбудеться навесні, 25 квітня.

6 грудня 2019,  01:44 | Новини фільмів

Кінокомпанія Amazon продовжує підкорювати світ великого кіно і на цей раз вона поділилася трейлером зворушливої драматичної комедії «Нульовий загін», в якій знялися лауреатки премії «Оскар» Еллісон Дженні та Віола Девіс.

Фільм режисерського дуету Bert & Bertie відправить глядача в провінційну Джорджію 1977 року і покаже пригоди дівчинки-бунтарки на ім'я Крістмас Флінт (МакКенна Грейс з блокбастера «Капітан Марвел»), яка живе удвох з батьком та мріє про подорожі відкритим космосом. Тому коли вона дізнається про конкурс талантів від NASA, то вирішує зібрати свою команду дівчаток-скаутів, щоб перемогти в ньому. Таким чином самотня Крістмас знаходить подруг на все життя.

Прем'єра «Нульового загону» онлайн відбудеться у січні. А поки що в українських кінотеатрах можна подивитися інший фільм від Amazon пригодницьку драму «Аеронавти» з Фелісіті Джонс і Едді Редмейном.

25 жовтня 2019,  03:21 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Родина Адамсів напевно є найзнаменитішою родиною в історії кіно і мультиплікації, але її вже давно не було видно на великому екрані. І ось студія Metro-Goldwyn-Mayer вирішила знову вдихнути в цих блідих готичних персонажів життя, знявши про них повнометражний мультфільм. У ньому Адамси поселяються в напівзруйнованому особняку на високій горі, подалі від цікавих людських очей, але одного разу виявляють, що під горою розташувалося занадто ідеальне передмістя, жителі якого люблять яскраві кольори і не люблять усіх, хто від них хоч трохи відрізняється.

Читати далі...
8 вересня 2019,  15:14 | Новини серіалів

Телеканал CBS представив смішний промо-ролик 7 сезону свого популярного комедійного серіалу «Мамця» з Анною Феріс та Еллісон Дженні.

Спекотне літо закінчилося, і знаменитий дисфункціональний дует дочки і матері Крісті (Феріс) та Бонні (Дженні) готовий радіти настанню осені. У промо-відео Крісті з ентузіазмом береться за роботу, а Бонні намагається вести тихе і щасливе життя зі своїм чоловіком Адамом (Вільям Фіхтнер). І це життя доводить її до нервового зриву.

«Мамця» повернеться з новими серіями 26 вересня.

9 серпня 2019,  22:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колекція портретних постерів очікуваного фентезійного мультфільму «Родина Адамсів» дозволяє ближче познайомитися з членами цієї дивної родини, якщо ви раптом з ними ще не зустрічалися.

Читати далі...