Новини, в яких згадується Аківа Голдсман

19 липня 2018,  16:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно представлений на конвенції San Diego Comic-Con дебютний трейлер супергеройського серіалу від DC «Титани» підтверджує, що він буде похмурим і брутальним.

Читати далі...
30 червня 2018,  23:18 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В новому фантастичному серіалі «Титани» Алан Річсон і Мінка Келлі втілюють знаменитий супергеройський дует з коміксів DC Яструб і Голубка.

Читати далі...
29 червня 2018,  01:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові промо-фотографії фантастичного серіалу «Титани», заснованого на коміксах DC, розкривають темний костюм супергероя Робіна.

Читати далі...
28 березня 2015,  12:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Paramount Pictures планує розширити франшизу «Трансформерів» спін-оффами і новими сіквелами.

Допомагати в розширенні Всесвіту «Трансформерів» буде оскароносний сценарист Аківа Голдсман. Співпрацю з ним вирішили почати режисер Майкл Бей і продюсер Лоренцо Ді Бонавентура, які працювали разом над створенням усіх чотирьох фільмів про протистояння двох інопланетних рас Автоботів і Десептиконів.

Голдсман найбільш відомий завдяки фільмам «Я, робот», «Нокдаун», «Код Да Вінчі» і «Я – легенда», а «Оскар» він отримав за «Ігри розуму». Але при роботі над цією франшизою він буде виконувати не стільки обов'язки сценариста, скільки повинен буде зібрати «повну кімнату письменників», у яких повинні будуть народитися ідеї щодо сіквелу з двох частин і потенційних спін-оффів.

Швидше за все Голдсман приєднається до Бея, Ді Бонавентури та Стівена Спілберга в якості продюсера франшизи.

Невідомо, чи повернеться Бей в режисерське крісло наступних «Трансформерів», зараз він зайнятий проектом «13 годин».

Франшиза є величезним пріоритетом для Paramount Pictures, адже її останній фільм «Трансформери: Епоха винищення» зібрав в минулому році більше $1 мільярда в світовому прокаті, ставши третім фільмом з цієї серії, який перетнув таку рису.