Новини, в яких згадується Феліша Дей

30 травня 2023,  18:11 | Новини зірок

Відомий американський актор Міша Коллінз, якого ви можете знати за роллю янгола Кастіеля у культовому серіалі «Надприродне», прибув до Києва, щоб підтримати Україну на тлі повномасштабного російського вторгення, що триває більше 15 місяців.

Читати далі...
9 листопада 2018,  14:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 6 серії 14 сезону популярного серіалу «Надприродне» до Вінчестера у їх новому та небезпечному розслідуванні приєднується їх давня подруга.

Сем (Джаред Падалекі) і Чарлі (Феліша Дей) об'єднуються, щоб дістатися до джерела низки дивних зникнень. Тим часом Джек (Александр Келверт) вірить, що він розкрив справу, і переконує Діна (Дженсен Еклс) відправитися з ним на полювання. Як вважаєте, хто з них зловить монстра першими?

Серія «Optimism» («Оптимізм»), яку зняв режисер Річард Спейт мол, вийде 16 листопада за українським часом.

19 жовтня 2015,  14:06 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В рамках конвенции PaleyFest, проходившей неделю назад в Нью-Йорке, случилось воссоединение создателя культового мини-сериала «Музыкального блога Доктора Ужасного» и его актеров, вспомнивших, какой авантюрой было его производство, и упомянувших о том, насколько возможен сиквел.

Читати далі...
22 червня 2015,  13:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вбивства на пляжі» Девід Теннант віддасть свій голос персонажа мультфільму «Chew», якого спочатку повинен був озвучувати Робін Вільямс.

Мультфільм буде адаптацією однойменного коміксу, чиї події розвиваються навколо детектива з незвичайною здатністю бачити минуле того, що їсть. Детектив живе в світі, де пташине м'ясо є нелегальним після того, як пташиний грип убив мільйони американців. У головного героя також зав'язуються романтичні стосунки з жінкою, яка працює кулінарним критиком, яка може так писати про їжу, що у читача з'являється враження, ніби він спробував це блюдо.

Теннант озвучить Мейсона Савоя, колишнього ментора детектива, який став лиходієм. 

Самого детектива і його кохану озвучують зірки інших серіалів: Стівен Ян з «Ходячих мерців» та Феліша Дей з «Надприродного». Вони вже встигли записати свої ролі, Теннант же почав роботу лише минулого тижня. 

Виробництво мультфільму, який повинен був вийти ще в 2014 році, було припинено у зв'язку зі смертю Робіна Вільямса, який дуже любив читати комікси і був фанатом журналу «Chew».

Режисером анімаційної адаптації є Джефф Креліц, зняв серію «Торчвуд: Павутина брехні».

За останній час для Теннанта це вже друга роль, яка родом з коміксів. Нещодавно стало відомо, що він зіграє в марвеловському супергеройському серіалі «Відома як Джессіка Джонс», де втілить лиходія Пурпурна людина.