Новини, в яких згадується Хосе Антоніо Негре

17 жовтня 2019,  01:02 | Новини серіалів

Цілі світи стираються, а команда бореться з часом у 2 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», чий промо-ролик дивіться нижче.

Олівер (Стівен Амелл), Джон (Девід Ремсі), Лорел (Кеті Кессіді) і Татсу (Ріла Фукусіма) шукають дуже важливу людину в плані Монітора (ЛаМоніка Гаррет). У Коннора (Джозеф Девід-Джонс) відбувається сердечна розмова з братом.

Серія «Welcome to Hong Kong» («Ласкаво просимо в Гонконг»), яку зняв режисер Антоніо Негрет, вийде на екрани 23 жовтня за українським часом.

13 листопада 2018,  00:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Діти Свободи марширують в масках і з битами по вулицях Нешнл-Сіті і нападають на прибульців в промо-ролику 6 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Всі збираються разом у День подяки, але Кара (Мелісса Бенойст) не має святкового настрою після її телевізійних дебатів з Беном Локвудом (Сем Вітвер) про небезпечні настрої, націлені на іншопланетян, які з'явилися в Нешнл-Сіті. Тим часом Джеймс (Мехкад Брукс) та Лєна (Кеті МакГрат) сперечаються про те, як краще впоратися з Дітьми Свободи, яких очолює лиходій Агент Ліберті.

Серія «Call to Action» («Заклик до дії»), яку зняв режисер екшену «Овердрайв» Антоніо Негрет, прибуде на екрани 19 січня за українським часом.

9 травня 2018,  18:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У промо-ролику 18 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Супергьорл» супергероїня Нешнл-Сіті бере реванш у Вбивці світів.

Коли Рейн (Одетт Еннейбл), поглинувши сили П'юріті (Кріс Маршалл) і Пестіленс (Анджела Жоу), починає розшукувати Рубі (Емма Трамбле), Супергьорл (Мелісса Бенойст) та Алекс (Кайлер Лі) працюють разом, щоб захистити дівчинку. Кара і Дж'онн (Девід Хервуд) звертаються до матері Сем (Бетті Баклі) за порадою, як зупинити Рейн, і повертаються з шокуючими новинами.

Серія «Shelter from the Storm» («Притулок від бурі»), яку зняв Антоніо Негрет («Стріла», «Флеш»), вийде на екрани 15 травня за українським часом.

16 липня 2017,  19:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Екшен «Овердрайв» покаже пригоди двох братів-викрадачів у втіленні Скотта Іствуда та Фредді Торпа, які відправляються на південь Франції у пошуках нових вражень і красивих тачок. У його закулісному відео Іствуд, Торпа і Ана де Армас розповідають, як даний проект привернув їх увагу тим, що є оригінальним фільмом про пограбування у сучасному світі сиквелів і римейків, а також своїми веселощами, гостротою і сексуальністю.

Український трейлер екшену Антоніо Негрета дивіться тут. Фільм виходить в кінотеатри 20 липня.