Оновлення, в яких згадується Одетт Еннейбл

5 грудня 2017,  16:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився промо-роликом наступної серії супергеройського серіалу «Супергьорл», на яку доведеться чекати більше місяця.

У 9 серії 3 сезону суперзлодейка Рейн (Одетт Еннейбл), яка є Вбивцею світів з Криптону, нарешті показала своє обличчя і зійшлася в епічній сутичці з захисницею Землі Супергьорл (Мелісса Бенойст). Рейн відправила супергероїню в нокаут, і дане промо повідомляє, що допомагати їй в цьому протистоянні буде Легіон супергероїв — команда людей з надздібностями з 30 століття.

Серія «Legion of Superheroes» («Легіон супергероїв») вийде на екрани 16 січня за українським часом.

29 листопада 2017,  16:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Одетт Еннейбл перетворюється на суперлиходійку Рейн в промо-ролику 9 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Супергьорл (Мелісса Бенойст) розслідує походження загадкового символу стародавнього пророцтва, який приведе її до Рейн, Вбивці світів з Криптону, що ховається в тілі Саманти Аріас, про що сама Саманта, яку виховали в звичайній родині землян, і не підозрювала.

Серія, яку назвали просто «Reign» («Рейн»), вийде на екрани 5 грудня за українським часом і стане фіналом половини сезону.

14 листопада 2017,  18:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара (Мелісса Бенойст) возз'єднується з Мон-Елом (Кріс Вуд) в 7 серії 3 сезону «Супергьорл».

Супергьорл разом зі своєю командою займається розслідуванням інопланетного корабля, який приземляється в води під Нешнл-Сіті, де виявляє свого коханого Мон-Ела, але він здається не тим хлопцем, якого вона знала. Тим часом Хенк (Девід Хервуд) намагається налагодити стосунки зі своїм батьком (Карл Ламблі), а Саманта (Одетт Еннейбл) звертається до своєї відстороненої матері (Бетті Баклі), щоб отримати відповіді на хвилюючі її питання.

Серія «Wake Up» («Прокинься») вийде на екрани 21 листопада за українським часом. Через тиждень за нею послідує масштабний кросовер «Супергьорл», «Стріли», «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня».

31 жовтня 2017,  17:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Лєна Лютор (Кеті МакГрат) виступає на передній план у промо-ролику наступної серії 3 сезону «Супергьорл».

Морган Едж (Адріан Пасдар) звинувачує її в тому, що діти захворіли від отруєння свинцем, після того як вона зробила бомбу, щоб врятувати Нешнл-Сіті від даксамітів. Лєна звертається до Кари (Мелісса Бенойст) й Саманти (Одетт Еннейбл), щоб вони допомогли очистити її ім'я, але це виявляється зовсім не так просто, як здається. Тим часом, Алекс (Кайлер Лі) та Меггі (Флоріана Ліма) приймають доленосне рішення щодо майбутнього своїх відносин.

Вчора був представлений перший погляд на суперлиходійку Рейн у втіленні Еннейбл. Серія «Damage» («Збитки»), яку зняв Кевін Сміт, вийде на екрани 7 листопада за українським часом.

13 вересня 2017,  03:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував короткий, але наповнений новими моментами трейлер 3 сезону «Супергьорл», який натякає на майбутнє протистояння Супергьорл (Мелісса Бенойст) з суперлиходієм Бладспортом. У коміксах Роберт Дюбуа, відомий як Бладспорт, є ворогом Супермена, який отримує від Лекса Лютора телепорт та запас потужної зброї, включаючи кулі з кріптоніта. Також у відео з'являється ще одна суперлиходійка — Рейн (Одетт Еннейбл).

«Супергьорл» повертається на екрани 9 жовтня.

24 липня 2017,  01:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер 3 сезону «Супергерл», показаний на Comic-Con, представляє перший погляд на Еріку Дюранс в образі Алури Зор-Ел, матері Кари (Меліса Беноїст), яка буде грати цю героїню замість Лаури Бенанті. Кара тут переживає кризу самоідентичності і втрату свого коханого Мон-Ела (Кріс Вуд), продовжуючи рятувати своє місто з суворим обличчям, Алекс (Кайлер Лі) та Меггі (Флоріана Ліма) цілуються, а також відео показує двох нових ключових героїв 3 сезону: «вбивцю світів» Рейн (Одетт Еннейбл з «Хауса») і «нещадного магната нерухомості» Моргана Еджа (Адріан Пасдар з «Агентів Щ.И.Т.»).

Фото з усміхненими акторами «Супергерл» з Comic-Con ви знайдете в нашій галереї. Серіал повертається 9 жовтня.