Новини кастінгу, в яких згадується Брайан Кренстон

6 вересня 2022,  15:05 | Кастінг

Культовий режисер Вес Андерсон вже завершив зйомки свого нового художнього фільму «Місто астероїдів», де з'являться володар премії «Оскар» Том Генкс, номінантки на премію «Оскар» Скарлетт Йоханссон і Марго Роббі та багато інших зірок.

Читати далі...
1 липня 2016,  13:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Официально подтверждено, что оскаровский номинант Брайан Крэнстон сыграет в приключенческой научной фантастике «Могучие рейнджеры».

Читати далі...
3 квітня 2016,  18:26 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Актори Брайан Кренстон і Кевін Харт ведуть переговори з приводу головних ролей у рімейку французької комедійної драми «1+1».

Читати далі...
26 серпня 2015,  12:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Брайан Крэнстон и Джеймс Франко столкнутся в комедии «Why Him» («Почему он»).

Новая комедия от студии 20th Century Fox расскажет историю о том, как отец вместе с семьей отправляется навестить дочь в колледже во время каникул и вскоре оказывается вовлеченным в соревнование за симпатию дочери с ее новым дерзким парнем-миллиардером. Отца сыграет Крэнстон, а парня его дочери – Франко.

Режиссером «Why Him» выступает Джон Гамбург, а написать сценарий ему помог Йен Хелфер. Если сюжет вам кажется очень знакомым, то это неудивительно, ведь Гамбург был сценаристом трилогии «Знакомство с родителями».

Это будет уже не первое сотрудничество актеров. В следующем году выходит экранизация романа Джона Стейнбека «И проиграли бой», которую снимает Франко и где Крэнстон исполнил одну из ролей.

Скоро Крэнстона можно будет увидеть в главной роли в байопике «Трамбо» и во второплановой роли в комедии «Охота на работу». Потом он появится в криминальной драме «Агент» и озвучит персонажа в мультфильме «Кунг-фу Панда 3».

У Франко же впереди целый ряд проектов, среди которых: мини-сериал по Стивену Кингу «11/22/63», драма о гей-активисте «Меня зовут Майкл», «Королева пустыни» Вернера Херцога, комедия «Зеровилль» с Меган Фокс и Уиллом Ферреллом, «Убийство животных», основанное на книге авторства Франко, и «Западня» с Аль Пачино.

2 лютого 2015,  16:41 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеймс Франко зібрався екранізувати роман американського класика Джона Стейнбека «І програли бій» і запросив там зіграти Роберта Дювалла, Еда Харріса, Селену Гомес, Брайана Кренстона, Вінсента Д'Онофріо і Денні МакБрайда.

Крім того, що Джеймс Франко виступить режисером кінокартини, він зіграє головну роль. Але поки невідомо, хто кого зіграє з акторів, які нещодавно приєдналися до проекту. Франко вже знімався разом з Селеною Гомес у «Відв'язних канікулах» і багато разів працював з Денні МакБрайдом. Компанію їм складуть актори з вражаючим послужним списком: володар «Оскара» Роберт Дювалл, 4-кратних оскарівський номінант Ед Харріс, лауреат «Золотого глобуса» Брайан Кренстон і номінант на премію «Еммі» Вінсент Д'Онофріо.

«І програли бій» («In Dubious Battle») був опублікований в 1936 році і розповідає історію активіста, який потрапив у саму гущу Робочого руху в Каліфорнії в 1930-х роках. Це буде перша екранізація цього роману на великому екрані.

Раніше Франко вже працював з більш відомим твором Стейнбека «Про мишей і людей», зігравши одну з головних ролей в однойменному бродвейському спектаклі, чия кіноверсія продовжує йти в кінотеатрах різних країн.

Адаптацією роману «І програли бій» займається сценарист Метт Рейджер, який працював з Франко над фільмами «Коли я помирав» і «Шум і лють», вони обидва були засновані на романах Вільяма Фолкнера.

Зйомки екранізації почнуться вже в березні.