Новини, в яких згадується Брайан Кренстон

20 грудня 2023,  16:27 | Новини фільмів

З'явився офіційний український постер пригодницького екшену «Арґайл» від творця франшизи «Кінгсман» Меттью Вона, де Генрі Кавілл втілить крутого шпигуна.

Читати далі...
29 березня 2023,  16:11 | Новини фільмів

Цього літа режисер культових стрічок «Королівство повного місяця» та «Готель "Гранд Будапешт"» Вес Андерсон представить свій новий фільм «Місто астероїдів», одні з центральних ролей в якому зіграють Том Генкс та Скарлетт Йоханссон.

Читати далі...
4 листопада 2022,  22:56 | Новини фільмів

Перший кадр шпигунського фільму «Аргайл» показує актора Генрі Кавілла, відомого за роллю Супермена, в обіймах популярної співачки Дуа Ліпи.

Читати далі...
6 вересня 2022,  15:05 | Кастінг

Культовий режисер Вес Андерсон вже завершив зйомки свого нового художнього фільму «Місто астероїдів», де з'являться володар премії «Оскар» Том Генкс, номінантки на премію «Оскар» Скарлетт Йоханссон і Марго Роббі та багато інших зірок.

Читати далі...
3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
18 вересня 2020,  19:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У хітовому серіалі «Пуститися берега» Браян Кренстон втілював злочинця, а тепер він опиняється на іншій стороні закону в драматичному міні-серіалі «Ваша честь», трейлером якого поділився канал Showtime.

Читати далі...
14 серпня 2020,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сімейний фільм від Disney «Айван, єдиний і неповторний» розповість про незвичайну горилу на ім'я Айван, який володіє винятковим талантом — вміє малювати, як розкриває його новий фрагмент.

Читати далі...
12 серпня 2020,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Disney+ поділилася колекцією казкових персональних постерів з персонажами своєї сімейної кінострічки «Айван, єдиний і неповторний», яких озвучують Анджеліна Джолі та інші зірки.

Читати далі...
8 липня 2020,  20:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Сем Роквелл озвучує чарівну горилу в першому трейлері сімейного фільму «Айван, єдиний і неповторний», яким сьогодні поділилася компанія Disney. Його основою стала книга-бестселер Кетерін Епплгейт.

Читати далі...
10 лютого 2019,  18:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент комедійно-драматичної картини «1+1: Нова історія» показує високе мистецтво від героя Кевіна Гарта.

«1+1: Нова історія» є рімейком відомого французького фільму «Недоторканні» і розповідає історію незвичайної дружби між багатим аристократом Філліпом Лакассе (Брайан Кренстон), який прикутий до інвалідного крісла, та його новим помічником Деллом Скоттом (Гарт), який нещодавно вийшов із в'язниці. Філліп відкриває Деллу світ високого сучасного мистецтва, і хлопець вирішує, що сам може створити такий шедевр, який потім можна буде продати за великі гроші. Отже, зустрічайте його першу картину, яка називається «Безіменний №0» або «Що таке мужність?». Як вам його творчість?

Ви все ще можете побачити картину Ніла Бергера в деяких кінотеатрах України. Квитки на сеанси «1+1: Нова історія» ви знайдете в нашій афіші.

12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
8 листопада 2018,  17:59 | Оновлення

Представляємо український трейлер фільму «Недоторканні» з Кевіном Хартом, Брайаном Кренстоном та Ніколь Кідман у головних ролях.

Американський ремейк зворушливого французького кінохіта 2011 року про дружбу між паралізованим багатієм та його чорношкірим помічником-доглядальником. Літній аристократичний інтелектуал, який проводить старість в інвалідному кріслі, наймає безпардонного хлопця з низів, у якого, як не дивно, є чому повчитися.

Українська прем'єра фільму «Недоторканні» очікується 10 січня 2019 року.

8 жовтня 2018,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня, з 1 по 7 жовтня, були представлені розширений трейлер супергеройського екшену «Аквамен», який йде 5 хвилин, та нові трейлери антиутопічного бойовика «Смертні машини», супергеройського мультфільму «Людина-павук: Навколо всесвіту» і науково-фантастичного трилера «Репродукція», всі з яких вийдуть в український прокат.

Читати далі...
4 жовтня 2018,  01:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Голлівуд зняв свій рімейк популярної французької драматичної комедії Олів'є Накаша і Еріка Толедано «Недоторканні», яка отримала премію «Сезар» і була номінована на «Золотий глобус».

Нові «Недоторканні», чий офіційний трейлер дивіться нижче, розкажуть про незвичайну дружбу паралізованого багатого аристократа Філіпа Лакассе (номінант на премію «Оскар» Брайан Кренстон) і простого чоловіка Делла Скотта (зірка «Джуманджі: Поклик джунглів» Кевін Харт), який нещодавно вийшов з в'язниці і якому потрібна робота. Делл стає помічником Філліпа і вносить в його нудне й одноманітне життя веселощі і пригоди, а Філліп допомагає Деллу встати на ноги і знову повірити в себе.

Головну жіночу роль у фільмі виконує лауреатка премії «Оскар» Ніколь Кідман.

Прем'єра рімейка Ніла Бергера відбулася рік тому на кінофестивалі в Торонто, а в світовий прокат він нарешті вийде в січні 2019 року.