Новини фільмів, в яких згадується Елісон Брі

25 серпня 2023,  02:02 | Новини фільмів

Джона Сіни забагато не буває! Цього літа він зіграв у фільмах «Форсаж 10», «Місія на двох» і «Барбі», а восени його можна буде побачити у веселому екшені під назвою «Фрілансер» («Freelance»).

Читати далі...
10 листопада 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриси Крістен Стюарт і Маккензі Девіс грають закохану пару, якій доводиться пережити Різдво зі злегка гомофобною сімейкою, в першому трейлері святкової кінострічки «Щаслива пора» («Happiest Season»).

Читати далі...
7 вересня 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився офіційний український трейлер трилера «Під наглядом» («The Rental»), сценаристом і режисером якого виступає актор Дейв Франко.

Читати далі...
5 вересня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На календарі тільки вересень, але Крістен Стюарт вже готується до Різдва у колі своєї дівчини і сім'ї на перших кадрах романтичної картини «Найщасливіший сезон», чия прем'єра очікується на початку 2021 року.

Читати далі...
9 липня 2020,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На Дена Стівенса, Елісон Брі та їхніх друзів полює маніяк (або маніяки) в страшному трейлері фільму «Під наглядом», який зняв чоловік Брі Дейв Франко.

Читати далі...
26 лютого 2020,  15:55 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган відкриває полювання на ґвалтівників в трейлері драматичного трилера «Перспективна дівчина», продюсером якого виступає зірка «Хижих пташок» Марго Роббі.

Фільм від сценаристки популярного серіалу «Вбиваючи Єву» Еміральд Феннел слідує за дуже розумною молодою жінкою на ім'я Кессі (Малліган), у якої було велике майбутнє. Але після одного трагічного випадку вона кинула навчання в медичному університеті і знайшла собі інше заняття вистежувати в нічних клубах «хороших хлопців», які не проти скористатися п'яною молодою дівчиною. Ось тільки вона зовсім не така безпорадна, як їм здається на перший погляд.

Компанію Малліган в цьому «неперевершено свіжому погляді на помсту» складуть Бо Бернем, Елісон Брі, Конні Бріттон, Макс Грінфілд, Кріс Ловелл і Адам Броді. Українська прем'єра фільму «Перспективна дівчина» відбудеться 28 травня.

25 січня 2020,  17:54 | Новини фільмів

Компанія Netflix поділилася дивним трейлером драматичного трилера «Наїзниця» із зіркою відомого серіалу «Блиск» Елісон Брі в головній ролі, який буде зовсім не про коней і скачки.

У новому фільмі сценариста і режисера Джеффа БейниЯкщо твоя дівчина – зомбі», «Малі години») Брі втілює молоду жінку на ім'я Сара, у якій немає друзів і яка дуже любить займатися творчістю, спілкуватися з кіньми і дивитися надприродні детективні серіали. Її бабуся збожеволіла в молодому віці, і тепер з Сарою починають відбуватимуться такі ж дивні речі. Чи зможе вона відрізнити реальність від сну?

Компанію Брі в цій історії складають актори Моллі Шеннон, Меттью Грей Габлер і Деббі Раян. Прем'єра «Наїзниці» відбудеться в понеділок, 27 січня, на кінофестивалі «Санденс», а на Netflix вона стане доступна для перегляду з 7 лютого.

13 грудня 2019,  18:01 | Новини фільмів

Одним з найбільш інтригуючих трейлерів нинішнього тижня став дебютний трейлер драматичного трилера «Перспективна молода жінка» за участю номінантки на премію «Оскар» Кері Малліган.

Напружена історія від сценаристки хітового серіалу «Вбиваючи Єву» Еміральд Феннел обіцяє бути «смачним новим поглядом на помсту». Всі говорили, що Кессі (Малліган) була перспективною молодою жінкою... Поки одна трагічна подія не стала на шляху до світлого майбутнього. Тепер вона використовує свій гострий розум і харизму, щоб заманювати в свою пастку «хороших хлопців», які не проти скористатися п'яною молодою жінкою. Проте одна несподівана зустріч збирається дати Кессі шанс виправити помилки свого минулого.

Разом з Малліган у фільмі Феннел зіграють Бо Бернем, Лаверн Кокс, Елісон Брі, Конні Бріттон, Кріс Ловелл та Адам Броді. Світова прем'єра «Перспективної молодої жінки» відбудеться у квітні 2020 року.

10 лютого 2019,  18:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний ґотемський холостяк знаходить свою другу половинку в особі іншопланетної королеви в п'ятому ТБ-ролику пригодницько-комедійного мультфільму «Лего. Фільм 2», який вийшов в прокат 7 лютого.

«Лего. Фільм 2» є продовженням хітової анімації «Лего. Фільм». Цього разу на Бріксбург нападають іншопланетяни, і Еммет (Кріс Претт) відправляється в подорож космосом, щоб повернути додому своїх друзів Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт), Кицюню (Елісон Брі) і Бенні (Чарлі Дей). Їх тримає в полоні королева Багатолика (Тіффані Геддіш), яка хоче зіграти весілля з Бетменом. І як би спершу він цьому не пручався, незабаром Темний лицар і сам закохується в королеву.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Лего. Фільм 2», щоб дізнатися, чи вийшло у Warner Bros. створити гідний сиквел.

3 лютого 2019,  03:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Жителі Бріксбурга опиняються у великій небезпеці в новому офіційному ТБ-ролику пригодницького мультфільму «Лего. Фільм 2».

В сиквелі анімаційної картини «Лего. Фільм», яка була номінована на «Оскар», на місто Бриксбург обрушується одразу декілька проблем: апокаліпсис в дусі франшизи «Шалений Макс» і жорстокі іншопланетяни. Добродушний Еммет (Кріс Претт) вирішує зустріти останніх з розпростертими обіймами, але незабаром йому, Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмену (Вілл Арнетт), Кицюні (Елісон Брі) та Бенні (Чарлі Дей) доводиться рятуватися втечею. В результаті друзі Еммета потрапляють в полон до королеви Багатоликої (Тіффані Геддіш), і головний герой відправляється їх визволяти на своєму космічному кораблі.

Третій ТБ-ролик мультфільму «Лего. Фільм 2» розкрив новий костюм Лего-Бетмена, який у 2017 році отримав власний спін-офф. У кіно з 7 лютого.

27 січня 2019,  23:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний ТБ-ролик пригодницької анімації «Лего. Фільм 2» закликає приготуватися до подорожі, в яку ще не відправлялася жодна фігурка LEGO.

Сиквел номінованого на «Оскар» мультфільму «Лего. Фільм» покаже, як на місто Бріксбург та його жителів Еммета (Кріс Претт), Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт) і Кицюню (Елісон Брі) нападає підступна королева Багатолика (Тіффані Геддіш) зі своєї космічною армією. Тепер Еммет повинен відправитися в непросту подорож просторами космосу, щоб врятувати своїх друзів.

Дивіться також перший ТБ-ролик мультфільму «Лего. Фільм 2» з Бетменом та Харлі Квінн (Марго Роббі). У кіно з 7 лютого.

11 січня 2019,  18:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь новорічних свят студія Warner Bros. випустила святкову короткометражну анімацію «Святкова вечірка Еммета», чиї події розвиваються до подій мультфільму «Лего. Фільм 2».

У світі франшизи «Лего. Фільм» стався апокаліпсис у дусі «Шаленого Макса», але навіть це не може затьмарити святковий настрій її головного героя Еммета (Кріс Претт). Він вирішує зібрати разом усіх своїх друзів Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт), Кицюню (Елісон Брі) та Бенні (Чарлі Дей), щоб прикрасити лампочками гігантську ялинку поруч з руїнами Статуї свободи таку, щоб її було видно з космосу. Ялинку помічає королева Багатолика (Тіффані Геддіш) і вирішує нанести їм візит.

Українська прем'єра мультфільму «Лего. Фільм 2» відбудеться 7 лютого.

20 січня 2018,  03:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка історичної драми «Секретне досьє» присвячена унікальному баченню Стівена Спілберга.

В даному відео актори Меріл Стріп, Том Генкс, Боб Оденкірк, Елісон Брі та Керрі Кун розповідають, як чудово їм працювалося під керівництвом Спілберга, якому «цікаві ідеї акторів» і який знімає «без репетицій» в дусі «імпровізації» й «спонтанності», оскільки він «точно знає, що йому потрібно». Спілберг створює кіно «в реальному часі», через що на зйомках постійно панувала атмосфера «винахідливості і відкриттів».

Дивіться також український трейлер «Секретне досьє». У кіно з 22 лютого.

22 грудня 2017,  00:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений ТБ-ролик історичної драми Стівена Спілберга «Секретне досьє», до чиєї прем'єри залишилося рівно два місяці.

Читати далі...