Новини, в яких згадується Елісон Брі

25 серпня 2023,  02:02 | Новини фільмів

Джона Сіни забагато не буває! Цього літа він зіграв у фільмах «Форсаж 10», «Місія на двох» і «Барбі», а восени його можна буде побачити у веселому екшені під назвою «Фрілансер» («Freelance»).

Читати далі...
Рецензія на фільм «Щаслива пора»
Крістен Стюарт та її шалене знайомство з батьками
7 січня 2021,  21:04 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Тема знайомства нареченого або нареченої з батьками своєї другої половинки є однією з найпопулярніших в жанрі романтичних комедій і за роки існування кінематографа була досліджена вздовж і поперек. Але що як батьки навіть не підозрюють про те, що їхня дочка привезла додому свою другу половинку, оскільки ця половинка – дівчина? Саме в такій непростій ситуації і намагається розібратися фільм «Щаслива пора» (також відомий як «Найщасливіший сезон»).

Читати далі...
21 грудня 2020,  20:25 | Статті

У перші місяці зими 2021-го в українських кінотеатрах стартує один з головних фільмів року, що минає, «Перспективна дівчина» Еміральд Феннел з номінанткою на премію «Оскар» Кері Малліган​ у головній та вкрай несподіваній ролі. Kinofilms.ua детально вивчили всю доступну інформацію про майбутню стрічку й готові розповісти вам про новинку.

Читати далі...
10 листопада 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриси Крістен Стюарт і Маккензі Девіс грають закохану пару, якій доводиться пережити Різдво зі злегка гомофобною сімейкою, в першому трейлері святкової кінострічки «Щаслива пора» («Happiest Season»).

Читати далі...
7 вересня 2020,  19:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився офіційний український трейлер трилера «Під наглядом» («The Rental»), сценаристом і режисером якого виступає актор Дейв Франко.

Читати далі...
5 вересня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На календарі тільки вересень, але Крістен Стюарт вже готується до Різдва у колі своєї дівчини і сім'ї на перших кадрах романтичної картини «Найщасливіший сезон», чия прем'єра очікується на початку 2021 року.

Читати далі...
9 липня 2020,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На Дена Стівенса, Елісон Брі та їхніх друзів полює маніяк (або маніяки) в страшному трейлері фільму «Під наглядом», який зняв чоловік Брі Дейв Франко.

Читати далі...
29 квітня 2020,  19:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий крутий фан-арт майбутнього супергеройського серіалу від Disney+ «Жінка-Халк» представляє в ролі кузини Брюса Беннера зірку серіалу «Блиск» Елісон Брі. І сама актриса в захваті від такої ідеї.

Читати далі...
26 лютого 2020,  15:55 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган відкриває полювання на ґвалтівників в трейлері драматичного трилера «Перспективна дівчина», продюсером якого виступає зірка «Хижих пташок» Марго Роббі.

Фільм від сценаристки популярного серіалу «Вбиваючи Єву» Еміральд Феннел слідує за дуже розумною молодою жінкою на ім'я Кессі (Малліган), у якої було велике майбутнє. Але після одного трагічного випадку вона кинула навчання в медичному університеті і знайшла собі інше заняття вистежувати в нічних клубах «хороших хлопців», які не проти скористатися п'яною молодою дівчиною. Ось тільки вона зовсім не така безпорадна, як їм здається на перший погляд.

Компанію Малліган в цьому «неперевершено свіжому погляді на помсту» складуть Бо Бернем, Елісон Брі, Конні Бріттон, Макс Грінфілд, Кріс Ловелл і Адам Броді. Українська прем'єра фільму «Перспективна дівчина» відбудеться 28 травня.

25 січня 2020,  17:54 | Новини фільмів

Компанія Netflix поділилася дивним трейлером драматичного трилера «Наїзниця» із зіркою відомого серіалу «Блиск» Елісон Брі в головній ролі, який буде зовсім не про коней і скачки.

У новому фільмі сценариста і режисера Джеффа БейниЯкщо твоя дівчина – зомбі», «Малі години») Брі втілює молоду жінку на ім'я Сара, у якій немає друзів і яка дуже любить займатися творчістю, спілкуватися з кіньми і дивитися надприродні детективні серіали. Її бабуся збожеволіла в молодому віці, і тепер з Сарою починають відбуватимуться такі ж дивні речі. Чи зможе вона відрізнити реальність від сну?

Компанію Брі в цій історії складають актори Моллі Шеннон, Меттью Грей Габлер і Деббі Раян. Прем'єра «Наїзниці» відбудеться в понеділок, 27 січня, на кінофестивалі «Санденс», а на Netflix вона стане доступна для перегляду з 7 лютого.

13 грудня 2019,  18:01 | Новини фільмів

Одним з найбільш інтригуючих трейлерів нинішнього тижня став дебютний трейлер драматичного трилера «Перспективна молода жінка» за участю номінантки на премію «Оскар» Кері Малліган.

Напружена історія від сценаристки хітового серіалу «Вбиваючи Єву» Еміральд Феннел обіцяє бути «смачним новим поглядом на помсту». Всі говорили, що Кессі (Малліган) була перспективною молодою жінкою... Поки одна трагічна подія не стала на шляху до світлого майбутнього. Тепер вона використовує свій гострий розум і харизму, щоб заманювати в свою пастку «хороших хлопців», які не проти скористатися п'яною молодою жінкою. Проте одна несподівана зустріч збирається дати Кессі шанс виправити помилки свого минулого.

Разом з Малліган у фільмі Феннел зіграють Бо Бернем, Лаверн Кокс, Елісон Брі, Конні Бріттон, Кріс Ловелл та Адам Броді. Світова прем'єра «Перспективної молодої жінки» відбудеться у квітні 2020 року.

28 вересня 2019,  16:32 | Новини серіалів

Щоб підняти наш настрій в ці похмурі осінні вихідні, Netflix представив трейлер 6 сезону свого хітового мультсеріалу для дорослих «Кінь БоДжек», який завершить його історію.

В трейлері Кінь БоДжек (Вілл Арнетт) пише терапевтичний лист Даян (Елісон Брі), де розповідає про своє життя в реабілітаційному центрі. Він дуже старається стати кращим і каже, що шкодує, що завжди вважав, що не може змінити своє життя і що не взявся за себе раніше. Тим часом принцеса Керолін (Емі Седаріс) божеволіє від материнства. намагаючись все встигнути, а містер Арахісовемасло (Пол Ф. Томпкінс) сумнівається у своєму щасті, адже часом найщасливіші на вигляд люди можуть бути в душі дуже нещасними.

Фінальний сезон мультсеріалу буде розділений на два блоки, перший з яких вийде в Інтернеті 25 жовтня, а другий 31 січня.

18 червня 2019,  15:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розкішні леді реслінга беруть Лас-Вегас штурмом в офіційному трейлері 3 сезону драматичного серіалу «Блиск», який випускає Netflix.

У нових серіях Рут (Елісон Брі), Деббі (Бетті Гілпін) та їхні колеги вирушають підкорювати Лас-Вегас. Вони стають хедлайнерами готелю та казино Fan-Tan, де директором розваг є Сенді Деверо Сент-Клер (Джина Девіс), і незабаром стикаються там з новими перешкодами. Коли їхній контракт закінчується, межа між виступом та реальністю стирається, і жінки-реслери продовжують непросту боротьбу за свою власну ідентичність як всередині, так і за межами рингу.

Прем'єра всього 3 сезону серіалу «Блиск» відбудеться 9 серпня.

10 лютого 2019,  18:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний ґотемський холостяк знаходить свою другу половинку в особі іншопланетної королеви в п'ятому ТБ-ролику пригодницько-комедійного мультфільму «Лего. Фільм 2», який вийшов в прокат 7 лютого.

«Лего. Фільм 2» є продовженням хітової анімації «Лего. Фільм». Цього разу на Бріксбург нападають іншопланетяни, і Еммет (Кріс Претт) відправляється в подорож космосом, щоб повернути додому своїх друзів Люсі (Елізабет Бенкс), Бетмена (Вілл Арнетт), Кицюню (Елісон Брі) і Бенні (Чарлі Дей). Їх тримає в полоні королева Багатолика (Тіффані Геддіш), яка хоче зіграти весілля з Бетменом. І як би спершу він цьому не пручався, незабаром Темний лицар і сам закохується в королеву.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Лего. Фільм 2», щоб дізнатися, чи вийшло у Warner Bros. створити гідний сиквел.

Рецензія на мультфільм «Лего. Фільм 2»
Повернення безжурного Еммета та його друзів
8 лютого 2019,  03:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році креативні уми Філа Лорда і Крістофера Міллера подарували світу мультфільм «Лего Фільм», чиї події розвиваються в знайомому кожному з дитинства всесвіту, створеному з кубиків Lego. Вони перевернули світ анімації та поклали початок успішній франшизі для дітей та дорослих, яка ще до виходу сиквела «Лего Фільм 2» обзавелася двома спін-оффами «Лего Фільм: Бетмен» і «Лего. Ніндзяго. Фільм». І, нарешті, через 5 років після виходу оригіналу на екрани повертаються добродушний Еммет, відважна Люсі і пасивно-агресивний Бетмен для своєї другої спільної пригоди, яку ви навряд чи зможете забути.

Читати далі...