Оновлення, в яких згадується Крейг Гіллеспі

5 грудня 2017,  23:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія NEON поділилася дуже емоційним фрагментом байопіку Крейга Гіллеспі «Я, Тоня» за участю Марго Роббі.

Роббі втілює амбітну фігуристка Тоню Хардінг, яка є багатообіцяючою участницею національного чемпіонату США, але її майбутнє в спорті опиняється під загрозою, коли в її кар'єру втручається колишній чоловік Джефф Гіллоулі. Даний фрагмент показує, як Тоня накладає грим перед виходом на каток і щосили намагається посміхнутися, щоб підкорити журі, але її внутрішній біль все одно пробивається назовні.

Дивимося український трейлер «Я, Тоня». Разом з Роббі тут також зіграють Себастьян Стен, МакКенна Грейс і Еллісон Дженні. У кіно фільм вийде 25 січня.

17 листопада 2017,  14:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося український трейлер спортивної драми «Я, Тоня», головну роль в якій виконує зірка «Загону самогубців» Марго Роббі.

Фільм заснований на реальній історії, що шокувала світ професійного спорту. Роббі постає тут в образі американської чемпіонки з фігурного катання Тоні Хардінг, яка заради кар'єри не цуралася брудних методів для перемоги над суперницями, адже мати (Еллісон Дженні) з самого дитинства хотіла зробити з неї чемпіонку. Одного разу її колишній чоловік (Себастьян Стен) та її охоронець найняли чоловіка, щоб він зламав ногу конкурентці Тоні. І ця історія поклала кінець її спортивній кар'єрі.

В український прокат байопік Крейга Гіллеспі увірветься 14 грудня.

2 листопада 2017,  11:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Марго Роббі грає амбітну фігуристку Тоню Хардінг в трейлері без цензури біографічної драми «Я, Тоня».

Заснована на неймовірних, але правдивих подіях, картина «Я, Тоня» є темною комедією про Хардінг та один з найбільш сенсаційних скандалів в історії спорту. Незважаючи на те, що вона стала першою американською жінкою, якій вдалося зробити потрійний аксель під час змагань, її спадщина була знищена після її зв'язку з жорстоким нападом на іншу фігуристку Ненсі Керріган. Імпульсивного колишнього чоловіка Хардінг Джеффа Гіллоулі втілює вусатий Себастьян Стен, а її вимогливу і сквернословную мати ЛаВон Голден — Еллісон Дженні.

Фільму Крейга Гіллеспі, який вийде в світовий прокат в грудні, вже прогнозують увагу під час оскарівської гонки.

19 жовтня 2017,  23:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший тизер-трейлер біографічної драми «Я, Тоня» з Марго Роббі в головній ролі. Кінокартина розповість про амбітну фігуристку Тоню Хардінг, яка в 1990-х була молодою зіркою національного чемпіонату США, але її майбутнє в спорті опинилося під загрозою, коли в її кар'єру втрутився колишній чоловік Джефф Гіллоулі. Його втілює Себастьян Стен; в тизері він з'являється на пару секунд.

Світова прем'єра «Я, Тоня» відбулася у вересні на кінофестивалі в Торонто. У світовий прокат фільм Крейга Гіллеспі вийде в грудні. Поки невідомо, чи добереться він до українських кінотеатрів.