Новини, в яких згадується Г'ю Грант

14 квітня 2024,  21:00 | Новини фільмів

Студія Universal Pictures планує зняти четверту частину пригод знаменитої Бріджит Джонс, яку знову втілить лавреатка премії «Оскар» Рене Зеллвегер. І цей фільм отримав назву «Bridget Jones: Mad About the Boy»

Читати далі...
22 грудня 2023,  22:55 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Max поділилася тизер-трейлером політичної драми «Режим», де Кейт Вінслет буде боротися за владу з Г'ю Грантом.

Читати далі...
11 липня 2023,  19:45 | Новини фільмів

Наприкінці року нас чекає прем'єра фентезійного мюзикла «Віллі Вонка», головну роль в якому виконає зірка фільмів «Дюна» і «Маленькі жінки» Тімоті Шаламе. А поки що дивіться його перший дубльований трейлер.

Читати далі...
23 березня 2023,  12:57 | Новини фільмів

Сьогодні, 23 березня, в українських кінотеатрах стартують допрем'єрні покази пригодницького фентезі «Підземелля і дракони: Честь злодіїв» з Крісом Пайном у головній ролі, на честь чого ми представляємо новий дубльований трейлер.

Читати далі...
21 липня 2022,  23:59 | Новини фільмів

Зірка «Стартрека» Кріс Пайн очолює команду безстрашних злодіїв у першому трейлері пригодницького фентезі «Підземелля і дракони», який був представлений у четвер у рамках конвенції San Diego Comic-Con.

Читати далі...
30 квітня 2022,  11:30 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures поділилася тизером очікуваної екранізації гри «Підземілля драконів», який повідомляє, що вона називатиметься «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves» («Підземілля драконів: Честь серед злодіїв»).

Читати далі...
1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
11 листопада 2020,  01:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

У четвер, 12 листопада, на екрани українських кінотеатрів повертається фентезі «Гаррі Поттер і таємна кімната», друга пригода хлопчика-який-вижив, заснована на бестселерах Дж.К. Роулінг. Перед чарівним вечором у кіно вирушаємо за лаштунки цього фільму за допомогою маловідомих фактів про його створення.

Читати далі...
5 листопада 2020,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці жовтня на американському каналі HBO відбулася прем'єра нового драматичного телесеріалу «Відіграти назад» («The Undoing»), в якому головну роль зіграла лауреатка премії «Оскар» Ніколь Кідман. Вона ж виконала і його головну тему, що звучить під час вступних титрів.

Читати далі...
24 вересня 2020,  18:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Темні справи неможливо приховати. Канал HBO опублікував офіційний трейлер свого очікуваного міні-серіалу «Відіграти назад», який розкриває, що його прем'єра відбудеться 25 жовтня.

Читати далі...
9 березня 2020,  16:52 | Новини серіалів

Життя героїні у втіленні зірки оскароносного фільму «Сенсація» Ніколь Кідман перевертається з ніг на голову в новому тизер-трейлері драматичного міні-серіалу «Відіграти назад» від HBO.

Новий серіал від творця хітової багатосерійної драми «Велика маленька брехня» Девіда Е. Келлі буде екранізацією бестселера американської письменниці Жан Ханфф Корелітц «You Should Have Known» («Ти повинна була знати»). Вона розповість про Грейс і Джонатана Фрейзерів (Ніколь Кідман і Г'ю Грант), які живуть життям своєї мрії. Але за один вечір їхній світ перевертається: жахлива смерть стає причиною черги жахливих відкриттів. Опинившись в центрі публічного скандалу, Грейс повинна побудувати своє життя для себе, свого сина (Ноа Джуп) і своєї родини.

Для Кідман це буде перша роль на телебаченні з часів закінчення тієї самої «Великої маленької брехні». Прем'єра першої серії драми «Відіграти назад» відбудеться через два місяці, 10 травня.

Рецензія на фільм «Джентльмени»
Нова класика від Гая Річі
25 січня 2020,  03:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви з'явилися на світ в минулому році, то для вас Гай Річі – це режисер популярного діснеївського рімейку «Аладдін» з синім Віллом Смітом, але якщо ви все-таки топчете цю землю хоча б чверть століття, то напевно знаєте, що Річі прийшов до слави завдяки брутальним і одночасно смішним фільмам про бандитів «Карти, гроші, два стволи» та «Великий куш», заснувавши наприкінці 90-х свій власний кримінальний піджанр. Потім у нього були різні експерименти, включаючи хитовую дилогію «Шерлок Холмс» з Робертом Дауні мол., сучасну адаптацію легенди про короля Артура і того ж «Аладдіна», але Річі нарешті відчув спрагу крові і повернувся до свого коронного жанру. Так що зустрічайте його «Джентльменів»!

Читати далі...
25 січня 2020,  01:44 | Новини серіалів

Телеканал HBO і творець хітового серіалу «Велика маленька брехня» Девід Е. Келлі представляють новий інтригуючий серіал під назвою «Відіграти назад», в якому головну героїню втілює Ніколь Кідман.

«Відіграти назад» буде екранізацією бестселера американської письменниці Жан Ханфф Корелітц «You Should Have Known» («Ти повинна була знати»), який розповідає про успішну терапевтку на ім'я Грейс Сакс (Кідман). Вона живе життям своєї мрії і готується до виходу своєї книги, але одного разу світ Грейс перевертається, коли її чоловік Джонатан (володар премії «Золотий глобус» Г'ю Грант) безслідно зникає, а перед нею постають жахливі одкровення про нього.

У кінці трейлер повідомляє, що прем'єра серіалу «Відіграти назад» очікується у травні. А в лютому Кідман можна буде побачити в кінотеатрах в драматичному фільмі «Сенсація», який претендує на 3 премії «Оскар».

24 грудня 2019,  18:45 | Новини фільмів

Тримайтеся міцніше і не сумнівайтеся в його авторитеті! Вчора вийшов другий трейлер кримінальної драми «Джентльмени» від культового британського режисера Гая Річі, головну роль в якій виконує лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...