Оновлення, в яких згадується Нік Джонас

4 грудня 2017,  03:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ця гра хоче відрізати тобі голову, показує новий фрагмент пригодницько-фентезійного екшену «Джуманджі: Поклик джунглів».

Потрапивши в небезпечний і дикий світ, четвірка аватарів з дивними іменами — Смолдер Брейвстоун (Двейн Джонсон), Рубі Раундхаус (Карен Гіллан), Шеллі Оберон (Джек Блек) і Мус Фінбар (Кевін Харт) — якими керують перелякані школярі, зустрічає там хлопця Алекса (Нік Джонас), який вже давно грає в «Джуманджі» і знає, чого варто остерігатися. І тут він веде новачків по темним катакомбам, що наповнені смертельними пастками, де один невірний крок може стати для героїв останнім.

Дивимося розширений український ТБ-ролик «Джуманджі: Поклик джунглів». У кіно з 21 грудня.

29 листопада 2017,  15:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширений український ТБ-ролик пригодницько-фентезійного екшену «Джуманджі: Поклик джунглів», до чиєї прем'єри залишилося менше місяця.

У продовженні культової картини «Джуманджі» нас відправлять в світ легендарної гри разом з чотирма аватарами старшокласників, які в одну мить опиняються посеред джунглів, де на них чекають захоплюючі, але небезпечні пригоди. Аватарів втілюють Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Джек Блек та Кевін Харт, а в світі гри «Джуманджі» вони зустрінуть Ніка Джонаса.

Дивимося, як Джек Блек вітає українців в промо-ролику «Джуманджі: Поклик джунглів». У кіно з 21 грудня.

20 вересня 2017,  19:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося свіжий трейлер пригодницького екшену «Джуманджі: Поклик джунглів» відразу в українському перекладі. Трейлер показує багато нових моментів, розкриваючи, що у кожного з учасників цієї небезпечної гри — у втіленні Двейна Джонсона, Карен Гіллан, Джека Блека і Кевіна Харта — є певний набір здібностей та кілька життів в запасі, що тут же перевіряє герой Блека. Ну що, цьому сиквелу/перезапуску оригінального «Джуманджі» 1995 року вдалося вас зацікавити?

Українська прем'єра фільму від режисера Джейка Кездана, де також зіграє Нік Джонас, відбудеться 28 грудня.

29 червня 2017,  18:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув перший трейлер пригодницького фентезі «Джуманджі», яке є продовженням фільму 1995 року з Робіном Вільямсом. У ньому Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Джек Блек і Кевін Харт втілюють аватарів, яких четверо покараних старшокласників вибрали собі в старій відеогрі, знайденій у підвалі. Їм доведеться звикнути до нових образів і відкрити свої суперсили, щоб знайти вихід з цього небезпечного світу.

В українські кінотеатри фільм, де також зіграв Нік Джонас, прибуде 28 грудня. Чекаємо на дубльований трейлер.

28 червня 2017,  00:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На офіційній сторінці пригодницького фентезі «Джуманджі» в Твіттері з'явився тизер, який представляє офіційний логотип фільму й повідомляє, що це не ти будеш грати у гру, це гра буде грати тобою. Сам трейлер, де ми очікуємо побачити Двейна Джонсона, Карен Гіллан, Джека Блека, Кевіна Харта і Ніка Джонаса, прибуде в четвер.

Перший тизер-трейлер «Джуманджі» був показаний на конвенції CinemaCon у березні. Його опис ви знайдете тут.

19 грудня 2016,  00:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Рік, що минає, ведучий «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден вирішив відзначити за допомогою своєї традиційної рубрики «Караоке в машині із зіркою». Цього разу до нього в авто сіла Мерайя Кері, і разом з нею, а також з такими зірками, як Адель, Елтон Джон, Леді Гага, Демі Ловато, Нік Джонас, Гвен Стефані, Кріс Мартін, Селена Гомес й одягнені Red Hot Chili Peppers, Корден запально виконав її безсмертний хіт «All I Want for Christmas Is You».