Новини, в яких згадується Дуглас Бут

16 квітня 2018,  01:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові українські трейлери фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія», кримінальної комедії «Вісім подруг Оушена», фантастичного трилера з Джейсоном Стейтемом «Мег» та мультфільма «Суперсімейка 2».

Читати далі...
13 квітня 2018,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ель Фаннінг починає пристрасний роман з Дугласом Бутом в першому трейлері біографічної драми «Пристрасті до Франкенштейна», яка розповість про становлення письменниці Мері Шеллі.

Мері Волстонкрафт Годвін (Фаннінг) є юною мрійницею, яка живе в Лондоні 18-го століття і має намір залишити свій слід у світі. Вона зустрічає красеня-поета Персі Шеллі (Бут), і так починається палка богемна історія кохання, наповнена пристрастю і особистою трагедією, яка змінить Мері і дасть письменниці натхнення створити її готичний шедевр «Франкенштейн».

Разом з Фаннінг і Бутом у фільмі зіграють Мейсі Вільямс і Стівен Діллейн із «Гри престолів» та Джоанн Фроггатт з «Абатства Даунтон».

У світовий прокат «Страсті до Франкенштейна», режисером яких є номінантка на премію BAFTA Хайфа Аль-Мансор, вийдуть в травні.

19 лютого 2018,  18:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ель Фаннінг постає в образі письменниці Мері Шеллі на тизер-постері біографічної мелодрами «Пристрасті до Франкенштейна».

Читати далі...
21 листопада 2017,  16:43 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

23 листопада у широкий прокат виходить польсько-британський повнометражний анімаційний фільм «З любов'ю, Вінсент».

Це перша в історії стрічка, кожен кадр для якого був намальований олійними фарбами і стилізований під роботи Ван Гога. В основі фільму — натюрморти, пейзажі, герої 120-ти картин художника, яких адаптували та зіграли зірки британського кіно: Сірша Ронан, Ейдан Тернер, Дуглас Бут, Хелен МакКрорі, Елінор Томлінсон, Кріс О'Дауд. За основу сценарію лягли листи з особистого архіву великого митця.

Режисерами фільму виступили лауреат «Оскара» Дорота Кобела та Г'ю Велчман.

15 серпня 2017,  01:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося атмосферний трейлер британського детективного трилера «Голем Лаймхауса», де володар «Золотого глобуса» Білл Найї полює на серійного вбивцю в вікторіанському Лондоні. Жителі небезпечного району міста під назвою Лаймхаус приходять в жах від жорстоких вбивств, і вважають, що в них замішаний голем — глиняна істота з міфології, що оживає за допомогою магії. І тут за справу береться інспектор Кілдер, допомагати якому буде свідок Ліззі Крі у втіленні зірки «Мотеля Бейтсів» Олівії Кук.

Українська прем'єра «Голема Лаймхауса», де також з'являться Едді Марсан, Дуглас Бут, Марія Вальверде і Сем Рейд, очікується в жовтні.

20 листопада 2015,  13:21 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем новый взгляд на Элизабет Беннет и мистера Дарси, сражающихся с восставшими мертвецами на постере фильма «Гордость и предубеждение и зомби».

Читати далі...
2 квітня 2015,  12:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Романтичний хоррор «Гордість і упередження і зомбі» вийде у Великобританії і США 19 лютого 2016 року.

Кінокартина заснована на графічній новелі Сета Грема-Сміта, натхненного класичною історією Джейн Остін. Події «Гордості і упередження і зомбі» розгортатимуться в 19 столітті в Англії і розкажуть історію заплутаних взаємин між закоханими з різних соціальних верств, які стикаються з новим випробуванням у вигляді зомбі армії.

Режисером фільму виступив Берр Стирс, який зняв «Татові знову 17» і «Подвійне життя Чарлі Сан-Клауда». Міс Елізабет Беннет і містера Дарсі у фільмі зіграють Лілі Джеймс і Сем Райлі, в інших ролях з'являться Сьюкі УотерхаусДуглас БутЛіна ХідіМетт СмітБелла Хіткот.

Дата української прем'єри «Гордості і упередження і зомбі» поки не оголошена.