Оновлення, в яких згадується Джон Сіна

8 грудня 2017,  23:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося кумедний український промо-ролик мультфільму «Фердинанд», в якому головний герой — добродушний бик на ім'я Фердинанд — катається з друзями на скутері.

Фердинанд звик до тихого життя на фермі, але одного разу його, переплутавши з бойовим биком, відправляють на кориду, де змушують битися, що абсолютно не властиво його натурі. Тому бик разом з новими друзями — козою Люпе (Кейт МакКіннон) і тріо їжачків Уною (Джина Родрігез), Досом (Давид Діггс) і Кватро (Габріель Іглесіас) — вирішує втекти звідти й повернутися додому. В оригіналі Фердинанда озвучує американський рестлер Джон Сіна, а в українському варіанті він заговорить голосом заслуженого артиста України Юрія Горбунова.

В кінотеатри «Фердинанд» увірветься 21 грудня.

22 вересня 2017,  19:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Професійний американський реслер Джон Сіна озвучує головного героя мультфільму «Фердинанд» — милого і доброго бика, якого світ бачить виключно в ролі бійця на кориді. Але як би його не примушували, Фердинанд не бажає бути бійцівським биком і відстоює своє право бути самим собою.

Український трейлер мультфільму, який також озвучили Кейт МакКіннон та Девід Теннант, дивіться тут. У кіно з 21 грудня.

26 серпня 2017,  16:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO зняв псевдодокументальну спортивну комедію «На колесах» за участю Орландо Блума, Джеймса Марсдена й Джона Сіни. Актори постають тут в образах не зовсім адекватних спортсменів-велосипедистів, готових на все заради перемоги, включаючи допінг. Марсден грає допитлівого журналіста, який бере у них інтерв'ю, а також в «На колесах» з'являються Енді Семберг, Фредді Хаймор, Майя Рудольф, Майк Тайсон, Джефф Голдблюм і Дольф Лундгрен.

Прем'єра кінокартини Джейка Зіманського7 днів в пеклі», «Весільний погром») відбулася в липні.

14 червня 2017,  17:10 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий трейлер мультфільму про доброго бика «Фердинанд», який в оригіналі озвучують Джон Сіна, Кейт МакКіннон та Девід Теннант. Він показує дитинство і юність головного героя, який безтурботно жив собі в сім'ї людей, які його дуже любили. Але в один день все змінилося, його помилково відправили на ранчо, і тепер він повинен виступати на кориді, хоча в душі є абсолютним пацифістом.

Український трейлер мультфільму від творців франшизи «Льодовиковий період» дивіться тут.

10 грудня 2016,  18:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер військового трилера «Стіна», знятого режисером «Ідентифікації Борна» Дагом Лайманом. У ньому Аарон Тейлор-Джонсон втілює американського стрілка, який опиняється на полі бою один на один з іракським снайпером, який вирішив пограти з ним в гру на виживання.

Компанію Тейлор-Джонсону в фільмі складе професійний рестлер Джон Сіна.

7 грудня 2016,  19:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Коди Меверік, Ципа Джо та Лені повертаються в новій епічній пригоді в мультфільмі «Лови хвилю 2»! І його повноцінний трейлер представляє команду серферів-екстремалів The Hang Five, разом з якими головний герой та його друзі відправляються на пошуки найнебезпечнішого місця для серфінгу на планеті.

П'ятірку крутих серферів тут озвучують зірки WWE Джон Сіна, Сарая-Джейд Бевіс, Марк Колевей, Майкл Пол Левескі та Вінс МакМахон.