Новини, в яких згадується Селма Блер

16 листопада 2020,  17:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій і четвертий розділи хітової романтичної франшизи «Після», заснованої на романах письменниці Анни Тодд, отримали назви «After We Fell» і «After Ever Happy», і у нас вже є перші фотографії з їхнього знімального майданчика, де каст і команда фільмів дотримуються всіх протоколи безпеки в умовах пандемії COVID-19.

Читати далі...
3 серпня 2020,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо ексклюзивний постер очікуваної мелодрами «Після сварки», на якому Хардін у втіленні Хіро Файнса-Тіффіна дивиться вам прямо в душу.

Читати далі...
29 червня 2020,  19:00 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня, 23 червня, Сельма Блер відсвяткувала свій день народження поцілунком зі своєю найкращою подругою і колегою по культовому фільму «Жорстокі ігри» Сарою Мішель Геллар.

Читати далі...
22 березня 2020,  17:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка легендарного серіалу «Друзі» Кортні Кокс засумувала на карантині і вирішила порадувати нас в соцмережах веселим відео з запальними танцями. І їх моментально оцінили Меттью Перрі та Різ Візерспун.

Читати далі...
22 лютого 2019,  13:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінниця закохується в золотого хлопчика в новому українському трейлері романтичної картини «Після» («After»), яка є екранізацією бестселера американської письменниці Анни Тодд.

Тесса Янг (Джозефіна Ленгфорд) розпочинає свій перший семестр у коледжі. Зразкова учениця, слухняна донька добропорядних батьків, вона звикла завжди й в усьому жити за зрозумілими для неї правилами. Більш несхожого на неї юнака складно було б знайти. Це Скотт Хардін (Хіро Файнс-Тіффін), який через батьківські гроші звик жити як йому заманеться. Зустріч зі Скоттом розділить життя Тесси на до та після.

Українська прем'єра фільму Дженні Гейдж, де також зіграють Сельма Блер, Дженніфер Білз та Пітер Галлахер, відбудеться навесні, 9 травня.

20 січня 2018,  22:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов дебютний трейлер рімейка культового фільму «Смертельний потяг», якому в цьому році виповнюється 30 років.

Події серіалу «Смертельний потяг» відбуватимуться в нашому часі і розкажуть про відмінницю Вероніку Сойєр (Грейс Вікторія Кокс), чиє шкільне життя псує популярне тріо — Хезер Чендлер (Мелані Філд), Хезер МакНамара (Джасмин Метьюз) і Хезер Дюк (Брендан Скеннелл). Але коли Вероніка починає зустрічатися з бунтарем ДжейДі (Джеймс Скаллі), з усіма Хезер починають відбуватися нещасні випадки.

Прем'єра серіалу, де повернеться Шеннен Доерті, яка втілювала в оригіналі Хезер Дюк, і з'явиться зірка «Жорстоких ігор» Сельма Блер, відбудеться 7 березня.

29 грудня 2017,  22:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ніколас Кейдж втрачає розум в першому трейлері комедійного трилеру «Мама і тато».

Брент Райан (Кейдж) є звичайним батьком, який разом з дружиною Кендалл (Сельма Блер) виховує двох підлітків. Але одного разу всі батьки їх містечка починають масово нападати на своїх дітей в нападі люті, і юні Райани повинні знайти спосіб, як вижити в цьому божевіллі.

У світовий прокат новий фільм Брайана Тейлора, одного з творців бойовика «Адреналін» і фантастичного екшену «Примарний гонщик 2», виходить у січні.

19 січня 2016,  11:52 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня пішов з життя талановитий британський актор Алан Рікман, що полюбився глядачеві за ролями у «Міцному горішку» і «Гаррі Поттері». Його колеги і друзі по обидві сторони Атлантики, серед яких автор «Гаррі Поттера» Дж.К. Роулінг, Емма Томпсон, Деніел Редкліфф, Емма Уотсон та інші актори екранізацій чарівної історії, де Рікман втілив вчителя зіллєваріння Северуса Снейпа, згадують, яким щедрим, добрим і талановитим він був.

Читати далі...
28 травня 2015,  17:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Асоціація американських телекритиків опублікувала список найбільш очікуваних телесеріалів майбутнього сезону. Серед них виявилися «Супергерл» і «Американська історія злочинів».

Повний список виглядає так: «Американська історія злочинів», «Водолій», «Сліпа пляма», «Minority Report» («Особлива думка»), «Маппет», «Королеви крику», «Супергерл» і «UnREAL».

Відомий сценарист і шоураннер Райан Мерфі продовжить завойовувати екрани вже цієї осені, коли відбудуться прем'єра цілих двох його нових творів: «Американської історії злочинів» і «Королев крику». Обидва проекти будуть антологіями. 

Перший розповість про одних з самих прославлених і скандальних злочинців. Відомих порушників закону та їх оточення втілять Кьюба Гудінг млДевід ШвіммерДжон ТраволтаСара ПолсонСельма Блер і Конні Бріттон. А «Королеви крику» стануть слешером, чиї події  розгортатимуться в коледжі навколо жіночого суспільства, життя чиїх учасниць ставить під загрозу новий маніяк. Головні ролі в ньому виконають Емма Робертс і Джеймі Лі Кертіс.

Читати далі...