Новини, в яких згадується Роуз Леслі

Рецензія на фільм «Смерть на Нілі»
Еркюль Пуаро та вбивство у медовий місяць
9 квітня 2022,  22:56 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху детективної кінокартини «Вбивство у "Східному експресі"», що вийшла на великі екрани в 2017 році, режисер та виконавець головної ролі Кеннет Брана не марнував часу і практично відразу вирішив зняти її сиквел, другу пригоду свого видатного детектива Еркюля Пуаро, але цього разу замість подорожі в шикарному потягу під час снігової бурі на нього чекав багатий круїз річкою Ніл. Незмінним залишилося лише те, що йому знову доведеться зайнятися розслідуванням заплутаного вбивства, підозрюваними у якому є практично всі пасажири. Як казав інший відомий детектив, гра почалася…

Читати далі...
24 березня 2022,  21:07 | Новини серіалів

Представляємо підбірку свіжих трейлерів очікуваних серіалів, серед яких трейлер до науково-фантастичного серіалу «Обі-Ван Кенобі», що буде спін-оффом франшизи «Зоряні війни», а також трейлери до супергеройських серіалів «Місячний лицар», «Місс Марвел» та «Хлопаки».

Читати далі...
19 грудня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Детективна стрічка «Смерть на Нілі» від режисера Кеннета Брани повинна була вийти на великі екрани 17 грудня, але в зв'язку з тим, що кінотеатри працюють зараз лише на 50%, а в деяких країнах вони і зовсім закриті через локдаун, її вирішили знову перенести на цей раз на 2021 рік.

Читати далі...
20 серпня 2020,  21:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Галь Гадот, Армі Гаммер і Емма МакКей опиняються в смертельному любовному трикутнику в першому трейлері детективної стрічки «Смерть на Нілі», яка є сиквелом «Вбивства у Східному експресі».

Читати далі...
19 серпня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний детектив Еркюль Пуаро у втіленні Кеннета Брани готовий розслідувати наступний заплутаний злочин в трейлері кінострічки «Смерть на Нілі», яким щойно поділилася компанія 20th Century Studios.

Читати далі...
22 травня 2020,  23:20 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Пройшов рік з тих пір, як завершився найгучніший та найбільш обговорюваний серіал 21 століття «Гра престолів». Його фінальна серія розчарувала величезну кількість глядачів, але ми спробуємо знайти в ньому 6 позитивних моментів, які все-таки виправдали очікування.

Читати далі...
21 квітня 2019,  03:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 3 сезоні юридичної драми «Гарна боротьба», на чиєму рахунку є 2 номінації на премію «Еммі», до її чудового касту приєднався зірка серіалу «Майстри сексу» Майкл Шин.

У нових серіях спін-оффу «Гарної дружини» життя юридичної фірми Reddick, Boseman & Lockhart струсоне новий персонаж — ексцентричний адвокат Роланд Блам, якого зіграє Шин. Трейлер показує, як його пізно ввечері знаходить в своєму кабінеті Дайан Локхарт (Крістін Баранськи), і Роланд відчуває себе там як вдома. Він буде вести з Майєю (Роуз Леслі) нову справу, і Майя вже чекає не дочекається, коли закінчиться суд, і вони попрощаються назавжди. Тим часом Едріан (Делрой Ліндо) та Ліз (Одра Макдональд) дивляться в майбутнє фірми і вирішують на випадок перемоги Дональда Трампа у 2020 році найняти побільше білих юристів, що обурює Лукку (Каш Джамбо), яку біла жінка в парку приймає за няню.

Прем'єра 3 сезону «Гарної боротьби» відбулася 14 березня, так що ви вже можете подивитися половину його серій онлайн.

6 травня 2018,  15:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До кінця 2 сезону юридичної драми «Гарна боротьба» залишилося ще 4 серії, але стрімінговий сервіс CBS All Access вже продовжив серіал на наступний сезон.

Читати далі...
22 лютого 2018,  16:43 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки хітового серіалу «Гра престолів» Емілія Кларк та Роуз Леслі провели веселий вечір у Нью-Йорку.

Читати далі...
7 лютого 2018,  19:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений трейлер 2 сезону драматичного серіалу «Гарна боротьба», який є спін-оффом «Гарної дружини».

Чиказького адвоката вбивають посеред білого дня, і всі юристи міста починають побоюватися за своє життя. Дайан Локхарт (Крістін Баранскі) замислюється про швидкоплинністю життя, але божевільний світ не дає їй розслабитися. Дайан знайомиться з новим партнером фірми (Одра МакДональд), зустрічає в залі суду Говарда Лаймана (Джеррі Едлер) в ролі... судді, а її хрещеницю Майю (Роуз Леслі) судять в надії дістатися до її батька.

Прем'єра 2 сезону «Гарної боротьби», де повертаються Каш Джамбо, Делрой Ліндо, Хелен Йорк, Сара Стіл і Керрі Престон, відбудеться 4 березня. Очікується, що сезон буде складатися з 13 серій.

26 вересня 2017,  20:55 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер сімейної драми «Нотатки від татка» з Реєм Ліоттою і Роуз Леслі (з «Гри престолів»), яка вийде в кінотеатрах України цього четверга – 28 вересня.

Танцівниця Афіна та її батько Джек — ексцентрична пара. Вона живе у Лос-Анджелесі, їсть тільки органічне, палить щохвилини та спить з усіма підряд. Він — справжній король примх, полюбляє командувати, смоктати соску і розклеювати свої нотатки по всьому будинку в передмісті Флориди. Та коли у Джека знаходять рак, Афіні доведеться забути про розбіжності — і знайти сили на прощення.

6 червня 2017,  20:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри 7 сезону «Гри престолів» залишилося рівно 40 днів, на честь чого ми пропонуємо вам переглянути відеоподборку перших екранних тестів з її акторами, тоді маловідомими, а зараз — всесвітньо знаменитими. Тут можна побачити, з чого починалися персонажі Емілії Кларк (Дейнеріс Таргаріен), Софі Тернер (Санса Старк), Мейсі Вільямс (Арья Старк), Педро Паскаля (Оберін Мартелл), Рорі МакКанна (Сандор Кліган), Ліама Каннінгема (Давос Сіворт), Наталі Дормер (Маргеріт Тіреллі), Керіс Ван Хаутен (Мелісандра), Роуз Леслі (Ігрітт) і Джейсона Момоа (хал Дрого).

Трейлер 7 сезону «Гри престолів» з перекладом дивіться тут.

30 січня 2017,  21:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Відомий чиказький юрист Дайан Локхарт повертається в першому трейлері спін-оффу популярної драми «Хороша дружина» («Правильна дружина»), який отримав назву «Хороша боротьба». Дайан вирішила, що пора вийти на пенсію, але раптом дізнається, що весь її фонд пропав внаслідок шахрайства банку. Вона відкладає заслужений відпочинок на потім і вступає в боротьбу.

Разом з Крістін Баранські у спін-оффі повернуться Каш Джамбо та Зек Греньє, а нову героїню втілить зірка «Гри престолів» Роуз Леслі.