Оновлення, в яких згадується Кіаран Хайндс

25 січня 2019,  18:12 | Оновлення

Опублікований український трейлер фантастичного трилера «Медовий місяць» від режисера Себастьяна Гутьєрреса.

Елізабет (Еббі Лі) вийшла заміж за похилого вченого Генрі (Кіаран Хайндс), у якого власний розкішний будинок. Чоловік ні в чому не обмежує дружину, крім заборони на відвідування його робочої кімнати у підвалі. Одного разу, коли чоловік відлучається у справах, Елізабет вирішує з'ясувати, що ж це за загадкова кімната.

У прокат фільм «Медовий місяць» вийде 14 лютого.

15 листопада 2017,  23:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик супергеройського екшену «Ліга справедливості» присвячений Аквамену (Джейсон Момоа).

Брюс Вейн/Бетмен (Бен Аффлек) називає тут Артура Каррі «захисником океанів», і це неспроста, адже він, всупереч своєму частковому життю на березі, є спадкоємцем підводного престолу Атлантиди. Відео показує кілька нових моментів з Акваменом, в одному з яких — підводному поєдинку з суперлиходієм Степпенвулфом (Кіаран Хайндс) — він демонструє свою вражаючу силу. У звичайні дні Артур зайнятий більш скромними справами, як, наприклад, порятунок моряків, що потрапили в шторм.

Дивимося закулісне відео про створення «Ліги справедливості». У кіно вона прибуде вже завтра, 16 листопада.

6 листопада 2017,  17:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми нарешті можемо розглянути обличчя суперлиходія Степпенвулфа (Кіаран Хайндс) в новому фрагменті супергеройського фільму «Ліга справедливості».

Обережно, можливі СПОЙЛЕРИ. Відео показує, як Бетмен (Бен Аффлек) допомагає Диво-жінці (Галь Гадот) в битві з парадемонами, а Кіборг (Рей Фішер) бере контроль над управлінням розбитого Бетмобіля і стріляє в Степпенвулфа ракетою. На превеликий жаль Бетмена, Диво-жінки і Флеша (Езра Міллер) суперлиходій з легкістю її ловить та називає їх «примітивними істотами». Ракета пробиває дамбу, і тут на допомогу приходить Аквамен (Джейсон Момоа), показуючи, що вода — це його стихія.

Також дивимося, як комісар Гордон знайомиться з командою у фрагменті «Ліга справедливості». У кіно з 16 листопада.

30 жовтня 2017,  17:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик супергеройського фільму «Ліга справедливості» показує нові моменти з Мерою (Ембер Герд) та королевою Іпполітою (Конні Нільсен).

Поки Бетмен (Бен Аффлек) збирає свою команду; Мера демонструє свої сили під водою, відкидаючи парадемонів назад за допомогою хвилі; амазонки ведуть свій бій з парадемонами, під час якого Іпполіта опиняється лежати на землі; Диво-жінка (Галь Гадот) створює ударну хвилю за допомогою своїх браслетів, як в сольному фільмі; Флеш (Езра Міллер) об'єднується з Кіборгом (Рей Фішер); а Аквамен (Джейсон Момоа) відбиває удар Степпенвулфа (Кіаран Хайндс).

Ви вже можете придбати квитки на «Лігу справедливості» на нашому сайті. У кіно з 16 листопада.

28 жовтня 2017,  17:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо фінальний український трейлер супергеройського екшену від Warner Bros. та DC «Ліга справедливості»!

Лоїс Лейн (Емі Адамс) сниться сон про їх заручини з Суперменом (Генрі Кавілл), поки весь світ тяжко переживає його смерть, а Бетмен (Бен Аффлек), тим часом, згадує інший сон — про кінець світу. Тому разом з Диво-жінкою (Галь Гадот) він просить незнайомців Баррі Аллена (Езра Міллер), відомого як Флеш, Артура Каррі (Джейсон Момоа), відомого як Аквамен, та Віктора Стоуна (Рей Фішер), відомого як Кіборг, об'єднатися й ризикнути своїми життями заради порятунку планети.

Також дивимося свіжий британський трейлер «Ліга справедливості», де показано більше суперлиходія Степпенвулфа (Кіаран Хайндс). У кіно з 16 листопада.

27 жовтня 2017,  23:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Степпенвулф у втіленні Кіарана Хайндса із «Гри престолів» буде головним лиходієм майбутньої «Ліги справедливості».

Її свіжий британський трейлер, представлений у четвер, показує нові моменти з ним, і тут ми вже не тільки чуємо його зловісний голос, а й бачимо частину його обличчя, поки він погрожує переляканому чоловікові. Також відео демонструє ще більше парадемонів та нові персональні екшен-моменти з Бетменом (Бен Аффлек), Диво-жінкою (Галь Гадот), Акваменом (Джейсон Момоа), Флешем (Езра Міллер) та Кіборгом (Рей Фішер).

Повідомляється, що «Ліга справедливості» буде найкоротшим фільмом DCEU. У кіно з 16 листопада.

13 жовтня 2017,  02:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Разом з новим кадром прибув розширений ТБ-ролик супергеройського екшену «Ліга справедливості».

У ньому присутній флешбек з Кларком Кентом (Генрі Кавілл) і Лоїс Лейн (Емі Адамс); після чого Діана Прінс (Галь Гадот) вербує Кіборга (Рей Фішер); Альфред (Джеремі Айронс) запитує Брюса Вейна (Бен Аффлек), чи впевнений він у силі своєї команди; Аквамен (Джейсон Момоа) приймає гірські ванни і б'ється зі Степпенвулфом (Кіаран Хайндс) під водою; а Баррі Аллен (Езра Міллер) радіє сигналу Бетмена, який з'явився в небі.

Більше цікавих моментів ви знайдете в новому трейлері «Ліги справедливості», представленому в неділю. У кіно з 16 листопада.

8 жовтня 2017,  16:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Супермен (Генрі Кавілл) повернувся в четвертому трейлері супергеройського екшену «Ліга справедливості». Але не так, як нам того б хотілося.

Трейлер починається зі сну/спогаду Лоїс Лейн (Емі Адамс), яка знову переживає той момент, коли вона погодилася вийти заміж за Кларка Кента. Але потім ми повертаємося в реальність, де Супермен як і раніше мертвий. Зате натхненний його жертвою Бетмен (Бен Аффлек) разом з Диво-жінкою (Галь Гадот) збирають відважну команду, куди також увійдуть Аквамен (Джейсон Момоа), Флеш (Езра Міллер) та Кіборг (Рей Фішер), щоб під пісню Девіда Бові «Heroes» круто битися з парадемонами й Степпенвульфом (Кіаран Хайндс).

Українська прем'єра «Ліги справедливості» відбудеться 16 листопада.

23 липня 2017,  02:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В суботу на Comic-Con був представлений абсолютно новий трейлер супергеройського екшену Зака ​​Снайдера «Ліга справедливості», де є чимало крутих моментів і з'являється головний лиходій Степпенвулф (Кіаран Хайндс). Відео відправляє нас на рідну Теміскіру Диво-жінки (Галь Гадот), в Готем до Бетмену (Бен Аффлек) й навіть в підземне царство Аквамена (Джейсон Момоа), де амазонки і супергерої разом з Флешем (Езра Міллер) та Кіборгом (Рей Фішер) б'ються з армією парадемонів.

У кінці трейлера в гості до Альфреда (Джеремі Айронс) приходить хтось дуже очікуваний... невже це Супермен (Генрі Кавілл)? Свої здогади залишайте в коментарях.

12 січня 2017,  16:19 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик історичної драми Мартіна Скорсезе «Мовчання» показує напружену й небезпечну подорож Ендрю Гарфілда та Ліама Нісона по Японії 17 століття, куди вони відправляються, щоб проповідувати і поширювати християнське Євангеліє.

У фільмі, який виходить в український прокат 19 січня, також зіграли Адам Драйвер, Таданобу Асано та Кіаран Хайндс.