Оновлення, в яких згадується Джеймс Ван

1 квітня 2019,  15:21 | Оновлення

Опубліковано перший український трейлер горору Гарі Добермана «Аннабель 3» кіновсесвіту «Закляття» Джеймса Вана.

Нова частина серії спін-оффів «Закляття» буде присвячена подружжю Ворреном (Патрік Вілсон, Віра Фарміга), дія фільму розгорнеться в той період, коли лялька Аннабель вже зберігалася в їх колекції проклятих речей.

У центрі сюжету опиняться їхня дочка Джуді (МакКенна Грейс), її няня Мері (Медісон Айсмен) та їх подруга Даніела (Кеті Саріф).

За сюжетом Даніела з цікавості проникає в кімнату проклятих артефактів, тим самим, допомагаючи Аннабель вивільнитися і пробудити інших злих духів.

Прем'єра фільму «Аннабель 3» запланована на 27 червня.

12 лютого 2019,  15:44 | Оновлення

Підоспів другий український трейлер фільму жахів «Прокляття Ла Йорони» від продюсера Джеймса Вана.

Події картини розгортаються в Лос-Анджелесі у 1973-му році. Анна Гарсіа (Лінда Карделліні) ‒ вдова, яка сама виховує двох дітей і працює в службі соцзахисту. Під час розслідування загадкового зникнення своїх підопічних жінка виявляє вражаючі подібності зі страшними надприродними явищами, які переслідують її власну родину. Заручившись підтримкою місцевого священика, Анна дізнається, що злий дух мексиканської жінки-самогубці, відомий як Ла Йорона або Жінка яка плаче, хоче заволодіти її дітьми.

Реліз фільму «Прокляття Ла Йорони» очікується 18 квітня.

7 вересня 2017,  16:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер горору «Астрал: Останній ключ», четвертої частини популярної франшизи. Фільм обіцяє розкрити таємницю медіума і парапсихолога Еліс Райнер (Лін Шей) й розповісти, чому зло обрало саме її для контакту з нашим світом.

Українська прем'єра четвертого «Астралу» від продюсера Джеймса Вана відбудеться 25 січня 2018 року.

5 вересня 2017,  20:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася першим трейлером надприродного горору «Астрал 4». У ньому повертається блискучий парапсихолог доктор Еліс Райнер у втіленні Лін Шей, яка зіштовхнеться з найжахливішими і найособистішими потойбічними силами за свою кар'єру — силами, що оселилися в її фамільному будинку. Компанію Шей тут складуть Спенсер ЛокОселя зла 3»), Джош СтюартКолекціонер»), Хав'єр БотетЗакляття 2») і Кейтлін ДжерардЕкстрасенс»).

Режисером фільму жахів виступає Адам Робітел, який зняв «Демони Дебори Логан». А продюсує його Джеймс Ван.

5 серпня 2017,  19:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. Pictures поділилася першим фрагментом горору «Анабель: Створення», в якому дівчинку на ім'я Дженіс (Таліта Бейтман) переслідує привид Анабель. Дівчинка відмикає замкнуту комору, де знаходить страшну ляльку. Вона намагається знову закрити її, але двері комори вперто не хочуть підкорятися. Тоді Дженіс вирішує накрити Анабель простирадлом, щоб не бачити її страшного обличчя, але тут лялька залишає свою комору...

Горор від творця «Закляття» Джеймса Вана підкорив критиків — його рейтинг на Rotten Tomatoes становить 100%. Український трейлер фільму дивимося тут.

20 червня 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Анабель повертається, і новий трейлер приквелу про цю страшну ляльці «Анабель: Створення» показує, звідки вона з'явилася. Льлькар і його дружина, яких грають володар «Золотого глобуса» Ентоні ЛаПалья і зірка «Володаря кілець» Міранда Отто, втратили свою дочку і відчайдушно молилися, щоб побачити її знову... Але їх молитви почув зовсім Бог, і тепер в одній з їхніх ляльок оселився кровожерливий демон.

Український трейлер горору від продюсера Джеймса Вана, де також зіграють Хав'єр БотетЧужий: Заповіт»), Стефані Сігман007: СПЕКТР») і Алісія Вела-БейліАгенти Щ.И.Т.»), дивіться тут.

19 червня 2017,  01:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер другого трейлера майбутнього горору Девіда Ф. Сандберга «Анабель: Створення» за допомогою записок та крапельки гумору повідомляє, що новий трейлер прибуде вже в понеділок. Отже, дивимося і намагаємось не смикнутись.

Український трейлер фільму, який продюсує режисер «Закляття» Джеймс Ван, дивимося тут.

6 квітня 2017,  16:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер горора «Анабель: Створення» від творця «Закляття» Джеймса Вана. Фільм розповість про те, як через кілька років після трагічної загибелі їх маленької дочки, лялькар і його дружина запрошують в свій будинок черницю та кількох дівчаток з притулку. Скоро вони стануть мішенню для одержимого творіння лялькаря — Анабель.

Лякати глядачів в українських кінотеатрах моторошна лялька буде з 10 серпня.

3 квітня 2017,  15:42 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Приквел горору «Аннабель», чиї події відбуваються у всесвіті «Закляття», створеному Джеймсом Ваном, отримав повноцінний трейлер. Фільм розповість про те, як після трагічної смерті маленької дівчинки лялькар і його дружина вирішують дати притулок черниці та сиріткам, яких незабаром починає тероризувати одержиме творіння лялькаря на ім'я Аннабель.

«Аннабель 2», де зіграла зірка «Володаря кілець» Міранда Отто, вийде в прокат 10 серпня.

16 вересня 2016,  23:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер хоррора «Аннабель 2» нагадає вам, наскільки страшними можуть бути ляльки, навіть ті, що мило сидять за дитячим столиком, і покаже, як Міранда Отто збирається боротися з однією з них — хрестом і Біблією.

Продюсером фільму, який вийде на екрани в травні наступного року, виступив Джеймс Ван, режисер «Астралу» і «Закляття».

6 вересня 2016,  16:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Рімейк популярного телесеріалу другої половини 1980-х «МакГайвер» повертає на екрани геніального агента Ангуса МакГайвер, який завдяки своїй винахідливості здатний виплутатися з будь-якої небезпечної ситуації.

Головна роль в цьому пригодницькому екшені дісталася зірці «Людей Ікс: Перший клас» Лукасу Тіллу, а режисером серіалу виступив Джеймс Ван, який зняв «Форсаж 7».

29 травня 2016,  21:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому ТВ-ролику «Закляття 2: Енфілдска справа», режисером якого залишився творець першої частини Джеймс Ван, звучать страшні реальні аудіозаписи, записані дослідниками паранормального Едом і Лоррейн Воррен в 1977 році.

Українська прем'єра хоррора відбудеться 16 червня.

24 жовтня 2013,  23:38 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

У новому фільмі жаху «Астрал 2» режисер Джеймс Ван запускає моторошні механізми, які викликають страх і водночас ваблять глядачів. Він не лякає відверто, його профіль -- містика, яка пронизує холодом найсміливіших. Родина Ламбертів переїздить до будинку, в якому мешкала багато років тому, і намагається відкрити страшну таємницю свого зв'язку з потойбічним світом. Вони навіть не підозрюють, що саме їм доведеться дізнатися...

Що то ворушиться у темряві? Ви певні, що це вітер?

У кінотеатрах України з 14 листопада.