Новини, в яких згадується Стана Катік

25 березня 2021,  20:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий супергеройський мультфільм від студії Warner Bros. Animation «Суспільство справедливості: Друга світова війна», знятий за коміксами DC, покаже протистояння супергероїв з нацистами.

Читати далі...
19 червня 2020,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за відважною героїнею Кейт Беккет із хітового серіалу «Касл»? Тоді вас напевно порадує трейлер 3 сезону ще одного детективного серіалу «Амнезія», головну роль в якому виконує Стана Катік.

Читати далі...
13 жовтня 2019,  00:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шанувальники серіалу «Касл», готуйтеся, у нас чудова новина. У новій серії детективного серіалу «Новобранець» до Нейтана Філліона приєднаються його брати по зброї Шеймус Девер і Джон Уертас.

Читати далі...
25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...
20 березня 2019,  23:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматичний трилер «Амнезія» все-таки повертається на екрани з 2 сезоном, повідомляє його офіційний трейлер.

Після того як їй вдалося вистежити і вбити свого викрадача, колишній агент ФБР Емілі Бірн (зірка серіалу «Касл» Стана Катік) намагається повернутися до нормального життя в якості матері і жінки, що вижила після шести років фізичних і моральних тортур. Вона відбудовує стосунки зі своїм сином Флінном (Патрік МакОлі), але все одно не може залишити темряву свого минулого позаду. Емілі звертається по допомогу до бостонського поліцейського Томмі Гіббса (Анхель Бунані) в секретному розслідуванні свого загадкового минулого. Коли справа виявляється смертельно небезпечною, вона ризикує усім, щоб дізнатися правду.

Прем'єра 2 сезону серіалу «Амнезія» відбудеться влітку, 14 червня.

12 липня 2017,  01:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Через рік після завершення «Касла» його зірка Стана Катік зіграє головну роль в серіалі «Амнезія», де знову буде ловити злочинців. Її героїню звуть Емілі Бірн, і вона — агент ФБР, яка зникла під час полювання на одного з найнебезпечніших серійних вбивць Бостона. Шість років по тому її ледь живу знаходять в хатині у лісі, і Емілі нічого не пам'ятає про ці роки. Коли жінка повертається додому, то дізнається, що її чоловік Нік (Патрік Хьюсінгер) знову одружився, і їх дитину виховує мачуха. Незабаром Емілі виявляється втягнутою в нову серію вбивств.

Прем'єра «Амнезії», чий тизер показує героїню Катік, яка приходить до тями в заповненому водою закритому резервуарі, відбудеться пізніше в цьому році.

13 травня 2016,  13:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Через несколько дней выйдет финальная серия 8 сезона «Касла», которая станет последней для Станы Катик и ее героини Кейт Беккет. И промо к ней задают лишь один вопрос: погибнет ли главная героиня?

Читати далі...
9 травня 2016,  11:01 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В апреле звезда детективного сериала «Касл» Стана Катик объявила, что решила оставить позади героиню Кейт Беккет, а вместе с этим стало известно об уходе еще одной постоянной актрисы сериала — Тамалы Джонс. Исполнитель главной роли Нэйтан Филлион и его коллеги с помощью теплых слов выразили свое сожаление по этому поводу.

Читати далі...
21 квітня 2016,  16:15 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Неделю назад звезда детективного сериала «Касл» Стана Катик завершила съемки в своей последней сцене сезона, и стало известно, что актриса решила оставить сериал. И она — не единственная, без кого обойдется 9 сезон.

Читати далі...
25 серпня 2015,  15:19 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знакомьтесь, детектив Хейли Шиптон, новичок в 12-м участке сериала «Касл».

Детектива Шиптон воплощает звезда ситкома «Соседи» Токс Олагундойе. По сюжету ее героиня станет новой напарницей Ричарда Касла (Нэйтан Филлион) в расследованиях, поскольку Кейт Беккет (Стана Катик) станет капитаном участка и будет реже заниматься так называемой «полевой работой».

Продюсер Алекси Хоули о новом детективе в жизни Касла:

Токс играет очень динамичного и забавного персонажа. Это тот голос, которого не было у сериала. Что замечательно в ней насчет сотрудничества с Каслом, так это то, что когда он занимался расследованиями, то делал это в стиле полиции. Она же действует по-другому, поэтому создается забавная динамика в духе: «Нет, мы лучше вломимся, чем будем ждать ордера».

Кроме работы с Каслом, по словам Хоули, у Шиптон будет и другое предназначение:

Нам нравится идея, что она может стать ментором для Алексис (Молли К. Куинн), как раньше была Беккет, но поскольку теперь она жена Касла, то Хейли может стать кем-то вроде ее старшей сестры. В этом сезоне будет многое о том, чтобы сделать Молли старше. Она играла ребенка семь сезонов, и теперь ей 21 год. Она выросла. В этом году она станет более сложной. Изменятся и ее отношения с отцом, ведь она уже не маленькая девочка.

Первая серия нового сезона «Касла» выйдет 21 сентября.

6 серпня 2015,  18:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творці «Касла» розкрили, ким же буде тепер працювати головна героїня Кейт Беккет в новому сезоні кримінальної драми.

У фіналі 7 сезону Кейт Беккет, яку втілює Стана Катік, здавала іспит на посаду капітана... Так що не дуже великим сюрпризом виявляється те, що в нових серіях детектив Беккет стане капітаном Беккет і тепер буде заправляти 12-ю ділянкою.

Виконавчий продюсер Теренс Пол Уінтер про підвищення Беккет:

Що хвилює в такому повороті, так це те, що вона не буде традиційним капітаном, який сидить в офісі. Вона твердо стоїть двома ногами на землі. Вона все ще Беккет. Вона буде займатися справами і брати участь у допитах.

Читати далі...
18 березня 2015,  14:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Контракты главных звезд сериала «Касл» Натана Филлиона и Станы Катик подходят к концу, и канал ABC не спешит сообщать о продлении детективной драмы, продержавшейся на телевидении 7 сезонов. 

В воскресенье, во время выхода очередной серии детективного сериала «Касл», Стана Катик, исполняющая роль детектива Кейт Беккет, музы главного героя, отвечала на вопросы поклонников в Твиттере. 

Один из вопросов касался ее мнения о «конце сериала», а не о «конце сезона», который уже не за горами. Ответ Катик прозвучал достаточно финально:

7 [сезонов]. Горжусь тем, чего мы достигли. Благодарна за то, что была частью такого путешествия.

Хотя о закрытии сериала вроде бы не шла речь, но Филлион и Катик не продлили еще свои контракты с каналом, а ее сообщение в Твиттере и вовсе заставило поклонников нервничать и надеяться, что она имела в виду все-таки конец сезона, но не всего сериала.

Не так давно в интервью для TVLine Катик выразила свое мнение о том, когда лучше завершать сериал:

Если персонаж завершен, если больше некуда идти в творческом плане, тогда, я считаю, лучше остановиться, когда ты на вершине, и я восхищаюсь тем, что они сделали с сериалом «Прослушка». Рассказать хорошую историю и уйти домой, начать что-то другое. Не стоит доить ее, просто потому, что так хочется.

Представитель ABC опроверг финальность твита Катик, заявив, что это недопонимание, но подтверждения о продлении «Касла» на 8 сезон все еще нет. Многое зависит от желания актеров продлевать их контракты.

Пока о следующих проектах Катик ничего не сообщается, Филлион вместе с коллегой по «Светлячку» Аланом Тьюдиком занялся сбором средств на новый телесериал, который будет называться «Con Man». Им удалось собрать уже более $2 миллионов.

Следующая серия «Касла» выйдет 23 марта. Неизвестно, когда состоится финал 7 сезона, но он будет состоять из 23 серий.

8 січня 2015,  16:48 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 7 січня, пройшла церемонія нагородження People's Choice Awards 2015, де були оголошені фільми, актори, телесеріали (а також музиканти), які найбільше полюбилися глядачам в 2014 році.

Улюбленою кінокартиною, згідно з результатами голосування глядачів з усього світу, яке, тим не менш, не варто вважати занадто об'єктивним, стала диснеївська казка з Анджеліною Джолі в головній ролі «Чаклунка», вона обійшла «Мачо і ботан 2», «Першого месника: Інша війна», «Вартових Галактики» і «Людей Ікс: Дні минулого майбутнього». Зате фільм «Мачо і ботан 2» став Улюбленою комедією року.

Улюбленим актором був двічі названий Роберт Дауні мол. (у тому числі він переміг і в категорії Улюблений драматичний актор за свою роль у фільмі «Суддя»). Улюбленою актрисою, теж двічі (у тому числі і Улюбленою екшен актрисою за втілення в минулому році Містик і Кітнісс), стала Дженніфер Лоуренс. Дивно, але Улюбленим комедійним актором визнали Адама Сендлера, у якого вже давно не виходило гарного фільму. От після такого об'єктивність глядачів, які голосують за People's Choice Awards, і зовсім залишає бажати кращого.

Серед телевізійних переможців лідерами виявилися серіали «Анатомія пристрасті», «Теорія великого вибуху» і «Касл», перший серіал отримав чотири нагороди, а два інших - по три кожен.

Читати далі...