Статті, в яких згадується Річард Лінклейтер

9 липня 2014,  16:44 | Статті | Автор: SpaceMonkey

«В фільмі немає нічого документального, але стрічка спокушає тебе реалістичністю персонажів»

«Юність» Річарда Лінклейтера – історія однієї сім’ї, яку знімали з одними й тими самими акторами впродовж 12 років. 

Фільм розповідає про 6-річного Мейсона (Еллар Колтрейн) та показує 10 найбільш мінливих та важливих років з життя хлопчика – переїзд родини, сімейні негаразди, невдалі шлюби батьків, розлучення, потім знову щлюби, нові школи, перше кохання, втрата першого кохання, добрі часи, страшні часи та постійна суміш переживань та інтересів.

На початку стрічки ми зустрічаємо Мейсона в складний момент: його розлучена та одинока мама, Олівія (Патріція Аркетт), вирішує перевезти його та його старшу сестру Саманту (Лорелей Лінклейтер) до Х’юстона саме в той час, коли їхній батько, Мейсон старший (Етан Хоук), що довгий час був відсутній, повертається з Аляски, щоб налагодити стосунки з родиною. 

IFC Films представляє фільм виробництва Detour Filmproduction – ЮНІСТЬ. Сценарист і режисер Річард Лінклейтер («До опівночі», «Берні»). В ролях: Патріція Аркетт, Ітан Хоук, Еллар Колтрейн та Лорелей Лінклейтер. Продюсери: Річард Лінклейтер, Кетлін Сазерленд, Джонатан Серінг та Джон Слосс. Оператори: Лі Деніел та Шайн Келлі. Художник-постановник Родні Бекер. Редактор Сандра Адейр.

Читати далі...