Новини, в яких згадується Річард Армітедж

19 лютого 2021,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити епічні Битву на Пеленорських полях та Битву п'яти армій на великому екрані? Тоді поспішайте в найближчий кінотеатр, оскільки 18 лютого в повторний прокат вийшли фільми «Володар перснів: Повернення короля» та «Хоббіт: Битва п'яти воїнств».

Читати далі...
26 січня 2021,  16:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Восени ми писали про те, що на початку 2021 року на великі екрани повернуться культові трилогії Пітера Джексона «Хоббіт» та «Володар перснів», але локдаун вніс свої корективи в ці плани. Тепер побачити незабутні пригоди Більбо Беггінса ви зможете в кінотеатрах у лютому.

Читати далі...
17 лютого 2020,  00:52 | Новини серіалів

Дракула переможений, але що тепер робити з навалою монстрів? Стримінговий сервіс Netflix представив трейлер 3 сезону готичного аніме «Кастлванія».

Хоробрій трійці Тревору Бельмонту (Річард Армітедж), Алукарду Цепешу (Джеймс Келліс) та Сіфі Белнадес (Алехандра Рейносо) нарешті вдалося перемогти одержимого помстою Дракулу (Грем МакТавіш), але, як показує трейлер 3 сезону, битва вампірів, монстрів і людей продовжується. Зло постає перед нашими героями в нових формах, але вони готові боротися далі і захищати одне одного перед породженнями Пекла до останнього подиху.

У кінці трейлер повідомляє, що 3 сезон «Кастлванії» вийде на початку весни, 5 березня. Він буде складатися з 10 серій.

28 липня 2018,  22:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився офіційним трейлером 2 сезону популярного мультсеріалу для дорослих «Кастлванія», в якому триває протистояння вампірів і людей.

Коли Лізу Цепеш (Емілі Суоллоу), єдину любов і дружину Влада Цепеша (Грем МакТавіш), відомого як Дракула, звинувачують у чаклунстві і спалюють на вогнищі, Дракула оголошує війну людям Валахії і відправляє до них армію жахливих демонів з пекла. На щастя, в місті опиняється Тревор Бельмонт (Річард Армітедж), останній нащадок клану Бельмонтів, які колись були відомими мисливцями на монстрів. Він погоджується очолити війну з графом-вампіром, в якій йому допомагають могутня відьма Сіфа Белнадес (Алехандра Рейносо) і син Дракули Алукард (Джеймс Келліс).

Прем'єра 2 сезону «Кастлванії» відбудеться напередодні Геловіна, 26 жовтня.

13 червня 2018,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматична картина «Розум у вогні» за участю Хлої Грейс Морец, чия прем'єра відбулася в 2016 році на кінофестивалі в Торонто, нарешті отримала свій офіційний трейлер.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Вісім подруг Оушена»
Сандра Буллок і її банда мрії
12 червня 2018,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У деяких сім'ях ремесло передається у спадок. І сім'я Оушенів – одна з таких. Тільки вони не потомствені взуттярі, доктора або актори, а злочинці і аферисти. Денні Оушен прославився завдяки трьом найбільшим пограбуванням в історії кіно, і тепер настав час його сестри Деббі, яка щойно вийшла з в'язниці. П'ять років, вісім місяців і дванадцять днів вона виношувала за ґратами дуже прибутковий план помсти і готова втілити його в життя. На що здатна ця вийшовша з тіні представниця відомого сімейства, і покаже її персональний спін-офф «Вісім подруг Оушена».

Читати далі...
19 липня 2017,  00:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося атмосферний та інтригуючий тизер аніме «Кастлванія». Воно розповість про дівчину Лізу, яка вирушила до графа Дракули, щоб древній вампір поділився з нею всіма доступними науковими знаннями, але жителі її міста злякалися і спалили дівчину на багатті. І тепер Дракула мстить їм, відправивши в місто орду демонів. Хто ж його зупинить? Герой на ім'я Тревор Бельмонт, останній член клану мисливців на монстрів.

На Netflix 1 сезон «Кастлваніі», де можна почути голоси Річарда Армітеджа та Грема МакТавіша, які разом знімалися в трилогії «Хоббіт», вийшов 7 липня, так що ви вже можете його оцінити.

3 червня 2017,  16:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер пригодницької драми «Паломництво» за участю Джона Бернтала, Тома Холланда і Річарда Армітеджа. Події фільму відбуватимуться в 13 столітті в Ірландії і будуть слідувати за групою монахів, яка повинна супроводжувати священну реліквію через ірландський пейзаж, де ховається небезпека.

У світовий прокат кінокартина Брендана Малдауні, чий трейлер нагадує «Мовчання» Мартіна Скорсезе і «Царство небесне» Рідлі Скотта, вийде 11 серпня.

3 лютого 2017,  18:52 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

У кримінальній комедії «Вісім подруг Оушена» з'явиться зірка мюзиклу «У темному-темному лісі» Джеймс Корден.

Читати далі...
8 червня 2016,  12:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первые кадры из приключенческой драмы «Паломничество» представляют первый взгляд на героев в исполнении Тома Холлэнда, Джона Бернтала, а также Ричарда Армитеджа.

Читати далі...
18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
3 вересня 2015,  10:58 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Дэниэл Крэйг еще не успел повесить в шкаф свой костюм агента 007, как букмекеры уже вовсю собирают ставки на то, кто станет его приспешником. И в их списке прочно обосновался Том Харди.

Харди оказался в списке возможных Джеймсов Бондов онлайн букмекерской конторы BoyleSports, которая находится в Ирландии, то есть в основном отражает мнение соотечественников известного шпиона. Но какие у него шансы против остальных потенциальных кандидатов?

Одним из основных претендентов на замену Крэйгу считают Идриса Эльбу, несмотря на то что Энтони Хоровиц, автор следующего романа о Бонде, назвал его «слишком уличным» для этой роли. Новостью это стало во вторник, автор потом, разумеется, объяснился, что плохо подобрал слова и лишь считает Адриана Лестера более подходящим для этой роли.

Серьезную конкуренцию ему и Харди сейчас составляет звезда «Родины» Дэмиэн Льюис. Также в последнее время роль Бонда предсказывают и Генри Кавиллу, особенно в свете «Агентов А.Н.К.Л.». Кто еще находится в этом списке? Майкл Фассбендер, Ричард Армитедж, как ни странно Орландо Блум, Дюгрей Скотт, Руперт Френд и Доминик Уэст.

Станет ли Харди новым Бондом или нет, но полюбоваться на него (даже на двух него) в костюмах с иголочки и с пистолетом в руках скоро можно будет в криминальном байопике «Легенда», который выходит в мировой прокат 9 сентября.

Новый фильм бондианы «007: СПЕКТР» с Крэйгом, которого ожидают увидеть еще хотя бы в одном продолжении франшизы, выходит на украинские экраны 5 ноября.

Харди, Эльба, Льюис, Кавилл... Кого бы вы хотели увидеть в образе агента 007 после ухода Крэйга?

16 січня 2015,  17:20 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

К касту 3 сезона сериала «Ганнибал» присоединился актер Ричард Армитедж, известный благодаря воплощению Торина Дубощита в трилогии «Хоббит».

Армитедж получит 6-серийную сюжетную линию и сыграет серийного убийцу Френсиса Долархайда, которого также называют Зубной Феей. Откуда столь странное прозвище? Все из-за того, что Долархайд любит кусать своих жертв своими большими, острыми зубами. Армитедж впервые в этом образе должен появиться в 8 серии 3 сезона.

Долархайд является ведущим антагонистом в романе Томаса Харриса «Красный дракон», на чьих произведениях и основан сериал Брайана Фуллера. Его называют одним из самых жутких персонажей, которые родились в воображении писателя. 

Ранее Френсиса Долархайда на большом экране воплощали Рэйф Файнс в фильме «Красный дракон» и Том Нунен в «Охотнике на людей», так что на плечи Армитеджа ложится большая ответственность за создание новой версии культового персонажа.

Главные роли в «Ганнибале» исполняют Хью Дэнси и Мадс МиккельсенДжиллиан Андерсон станет регулярной актрисой нового сезона, а Джо Андерсон заменит Майкла Питта и сыграет Мэйсона Верджера.

Новый сезон «Ганнибала» выйдет уже скоро на канале NBC.

27 липня 2014,  17:07 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Смерч, торнадо — атмосферне явище, стрімкий воронкоподібний вихор заввишки до 1,5 км, який витягується від купчасто-дощової хмари до поверхні води або землі.

Виникнення смерчів пов'язане із зіткненням неоднорідних за вологістю та температурою повітряних мас, теплих (внизу) і холодних (угорі) шарів повітря та сильного бокового вітру під час грозової погоди.

Знижений тиск усередині смерчів створює «ефект насоса», тобто всмоктування навколишнього повітря, води, пилу, предметів, людей і тварин усередину воронки. Цей же ефект призводить до зривання дахів і руйнування будинків, що потрапляють у середину смерчу.

Для декого це робота

для інших хобі

Метт Гранц - американський фотограф із Сан-Франциско вже багато років займається фотографією, та настільки добре, що його роботи регулярно публікують у національних і зарубіжних виданнях.

а для декого страшний сон

Цього літа містечко Сільверстоун зустрінеться з неймовірним нашестям смерчів.

Ще ніколи раніше торнадо не були настільки сильними, масштабними та руйнівними.

Більшість людей намагаються знайти притулок, в той час як група сміливців йдуть назустріч стихії аби зробити доклад та отримати грандіозні фотографії. Наскільки далеко зможе зайти «мисливець на торнадо»?

Головну жіночу роль у фільмі виконує Сара Вейн Келліс, яка грає відважну жінку-метеоролога. Славу Сарі приніс серіал «Втеча з в’язниці», де вона виконала роль медсестри Сари.

Річард Армітедж зіграє роль вчителя місцевої школи, який відомий своєю роллю Торін Дубощит у трилогії «Хоббіт».

Стівен Куейл, режисер картини, працював разом із знаменитим Джеймсом Камероном. Почавши свою кар'єру з кіно асистента режисера на фільмі «Безодні» 1989 року, після чого очолив другу знімальну групу «Титаніка» і був співавтором Джеймса Камерона на документальній картині «Привиди безодні: Титанік». Сам Камерон подзвонив продюсерам New Line і порекомендував Куейла для постановники фільму «Пункту призначення 5».

Дивись «Шторму назустріч» в кінотеатрах України та Росії з 7 серпня.