Новини, в яких згадується Денні ДеВіто

25 липня 2023,  23:11 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер пригодницького мультфільму для всієї родини «Переліт» («Migration») від голлівудської кіностудії Illumination, що подарувала нам франшизу «Посіпаки» та хітовий блокбастер «Брати Супер Маріо в кіно».

Читати далі...
20 липня 2023,  03:55 | Новини фільмів

Студія Illumination, яка подарувала нам знамениту анімаційну франшизу «Посіпаки», представила повноцінний трейлер свого наступного мультфільму «Переліт», прем'єра якого в українських кінотеатрах відбудеться 21 грудня.

Читати далі...
18 травня 2023,  00:32 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Джаред Лето грає харизматичного привида (трохи схожого на голодного Морбіуса) в офіційному трейлері пригодницького фентезі «Маєток з привидами» («Haunted Mansion»), що буде рімейком відомого фільму з Едді Мерфі.

Читати далі...
3 березня 2023,  19:16 | Новини фільмів

Представляємо український тизер-трейлер сімейного фентезі від Walt Disney Studios «Маєток з привидами», де знялося багато відомих голлівудських акторів, як Розаріо Довсон, Денні ДеВіто, Джеймі Лі Кертіс, Лакіт Стенфілд, Тіффані Геддіш та Овен Вілсон.

Читати далі...
18 листопада 2022,  19:00 | Кастінг

Наступного року на великі екрани вийде рімейк фільму «Будинок з приколами» (також відомого як «Дім з привидами»), де головну роль виконував легендарний Едді Мерфі, і ця стрічка вже зібрала зірковий каст.

Читати далі...
14 серпня 2020,  20:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сімейний фільм від Disney «Айван, єдиний і неповторний» розповість про незвичайну горилу на ім'я Айван, який володіє винятковим талантом — вміє малювати, як розкриває його новий фрагмент.

Читати далі...
12 серпня 2020,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Disney+ поділилася колекцією казкових персональних постерів з персонажами своєї сімейної кінострічки «Айван, єдиний і неповторний», яких озвучують Анджеліна Джолі та інші зірки.

Читати далі...
8 липня 2020,  20:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Сем Роквелл озвучує чарівну горилу в першому трейлері сімейного фільму «Айван, єдиний і неповторний», яким сьогодні поділилася компанія Disney. Його основою стала книга-бестселер Кетерін Епплгейт.

Читати далі...
27 червня 2020,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix врятував мультфільм «Гармидер у світі тварин», який не міг знайти прокатну компанію зі своєї прем'єри в 2017 році. І його новий трейлер містить привітання від зіркового каста, до якої увійшли Емілі Блант, Джон Красінські та Сільвестр Сталлоне.

Читати далі...
8 травня 2020,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно студія Walt Disney Pictures оголосила про те, що збирається зняти художній рімейк мультфільму «Геркулес», шанувальники її історій стали пропонувати на головні ролі різних знаменитостей. А один художник навіть зробив за їх участю повноцінний постер.

Читати далі...
4 травня 2020,  21:02 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедійний фільм «Брати» збирається представити нам незвичайний дует в особах зірки блокбастера «Месники: Завершення» Джоша Броліна та зірки хітового серіалу «Гра престолів» Пітера Дінклейджа.

Читати далі...
30 березня 2020,  03:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зйомки супергеройського фільму «Бетмен» зупинено на невизначений термін у зв'язку з коронавірусом, але ми не перестаємо мріяти про те, що в майбутньому зможемо побачити Коліна Фаррелла в ролі суперлиходія Пінгвіна.

Читати далі...
12 грудня 2019,  02:25 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Шалений успіх фільму «Джуманджі: Поклик джунглів», який у 2017 році став справжнім різдвяним блокбастером, підкорив серця глядачів і критиків і зібрав майже 1 мільярд доларів, тут же змусив його творців думати над продовженням, і ось через два роки режисер Джейк Кездан представляє його сиквел «Джуманджі: Наступний рівень», який обіцяє у всіх сенсах бути масштабнішим, голоснішим та смішнішим і показати нам, що в світі цієї легендарної гри ще багато залишилося недослідженого.

Читати далі...
9 грудня 2019,  16:02 | Новини фільмів

Готові до зустрічі з Двантою Клаусом? Новий промо-ролик пригодницької екшен-комедії «Джуманджі: Наступний рівень» вітає нас з наступаючими святами від імені Двейна Джонсона, Кевіна Гарта, Карен Гіллан, Джека Блека і Аквафіни.

Актори збираються разом, щоб записати привітання для своїх шанувальників з усього світу, але Джонсон і не думає їх так просто відпускати Він роздає усім святкові шапки і музичні інструменти й вирішує виконати свою версію пісні «Jingle Bells». І його колеги аж ніяк не в захваті від цього. Особливо Гарт з барабаном, якого Джонсон ще й змушує співати. Зате Блек насолоджується, граючи на гітарі. А режисером всього цього святкового божевілля виступає Нік Джонас.

В український прокат нова глава франшизи «Джуманджі», де також знялися Денні ДеВіто та Денні Гловер, вийде вже у четвер, 12 грудня. Квитки на сеанси «Джуманджі: Наступний рівень» ви знайдете в нашій афіші.

28 листопада 2019,  18:37 | Новини фільмів

Вийшов перший ТБ-ролик пригодницького екшену «Джуманджі: Наступний рівень», який говорить про те, що в сиквелі на нас чекають нові герої, нові правила і нові божевільні випробування в світі легендарної відеогри.

Режисер Джейк Кездан зняв продовження свого хіта під назвою «Джуманджі: Поклик джунглів», в якому Двейн Джонсон, Карен Гіллан, Кевін Гарт і Джек Блек стали аватарами захоплюючої, але небезпечної відеогри. На цей раз в грі завівся вірус, і їхні герої потрапили не в ті тіла тепер всередині Джонсона і Гарта сидять не старшокласники, а сварливі Денні ДеВіто і Денні Гловер, що призводить до нових несподіваних сюжетних поворотів.

Дивіться також фінальний український трейлер фільму «Джуманджі: Наступний рівень», який був представлений місяць тому. У кіно з 12 грудня.