Новини, в яких згадується Стівен Мерчант

6 січня 2021,  15:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки весь світ на карантині, ця парочка знайшла свій квиток на свободу. Енн Гетевей та Чіветель Еджіофор затівають пограбування року в трейлері кримінальної комедії «Locked Down», яку зняв режисер фільму «Містер і місіс Сміт» Даг Лайман.

Читати далі...
20 травня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні ввечері на українському каналі ICTV відбудеться телепрем'єра хітового фільму режисера Тайки Вайтіті «Кролик Джоджо», який на початку року отримав «Оскар» за свій сценарій.

Читати далі...
25 березня 2020,  23:05 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб відвернути вас від сумних думок у зв'язку з продовженням карантину, ми підготували добірку з 15 веселих комедій, які вийшли на екрани в 2019 році та ідеально підходять для домашнього перегляду.

Читати далі...
23 січня 2020,  13:00 | Новини фільмів

Сьогодні в український прокат виходить довгоочікуваний сатиричний фільм «Кролик Джоджо» від режисера блокбастера «Тор: Рагнарок» Тайки Вайтіті, який отримав 6 номінацій на премію «Оскар».

Читати далі...
24 липня 2019,  14:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільму «Тор: Рагнарок» Тайка Вайтіті представляє свій сатиричний погляд на Адольфа Гітлера, нацизм і Другу світову війну в кінокартині «Кролик Джоджо».

«Кролик Джоджо» буде історією самотнього німецького хлопчика Джоджо (Роман Гріффін Девіс), чий світ перевертається, коли він дізнається, що його мама (Скарлетт Йоханссон) ховає від нацистів на їхньому горищі єврейську дівчинку (Томасін МакКензі). У Джоджо є вигаданий друг-ідіот Адольф Гітлер (Тайка Вайтіті), який допомагає йому впоратися з самотністю, і, як не дивно, він штовхає хлопчика да того, щоб він поглянув в обличчя своєму сліпому нацизму.

Прем'єра нового божевільного творіння Вайтіті, де також зіграли Сем Роквелл, Ребел Вілсон, Алфі Аллен і Стівен Мерчант, відбудеться восени.

У майбутньому Вайтіті зніме четверту пригоду Тора «Тор: Любов і грім».

26 лютого 2019,  11:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер драматично-комедійного байопіку «Боротьба з моєю родиною», який продюсує колишній реслер Двейн Джонсон.

«Боротьба з моєю родиною» («Fighting with My Family») присвячена британській родині Найтів. Батько сімейства Ріккі (Нік Фрост) в молодості був реслером і тепер разом з дружиною Джулією (Ліна Гіді) та дітьми Пейдж (Флоренс П'ю) і Заком (Джек Лауден) виступає на скромних майданчиках. Але у Пейдж і Зака є інша мрія підкорити світ великого реслінгу, і вони вирішують пробитися у WWE.

Також в байопіку знявся Вінс ВонСправжній детектив», «З міркувань совісті»).

У січні фільм Стівена Мерчанта був представлений на кінофестивалі «Санденс», а у світовий прокат вийшов минулого тижня. На сайті Rotten Tomatoes його рейтинг серед критиків становить 91%.

16 листопада 2018,  22:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишня зірка реслінгу Двейн Джонсон грає самого себе в першому офіційному трейлері біографічної комедії «Боротьба з моєю родиною», яку він також продюсує.

«Боротьба з моєю сім'єю» розповість історію сім'ї Найтів: Ріккі (Нік Фрост), його дружини Джулії (Ліна Хіді) та їхніх дітей Пейдж (Флоренс П'ю) і Зака (Джек Лауден). Ріккі є колишнім реслером і тепер він разом з сім'єю виступає на скромних майданчиках. Як раптом Пейдж і Зак отримують шанс здійснити свою мрію пробитися в WWE, але незабаром сестра і брат розуміють, що для того, щоб стати суперзірками реслінгу, їх таланту і відносинам доведеться пройти серйозне випробування.

У світовий прокат фільм Стівена Мерчанта вийде у лютому 2019 року. Поки невідомо, чи покажуть його в українських кінотеатрах.

10 листопада 2018,  19:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Sony Pictures опублікувала в мережі третій фрагмент детективного трилера «Дівчина у павутинні», який показує спецвідділ АНБ і представляє його експерта з безпеки Едвіна Нідема.

У перезапуску франшизи «Дівчина з тату дракона» культова героїня Лісбет Саландер (Клер Фой) вирішує допомогти програмісту Франсу Болдеру (Стівен Мерчант), який створив для американського Агентства національної безпеки одну небезпечну програму, що може знищити весь світ. Витік цієї програми виявляє агент Нідем (Лакіт Стенфілд), і він тут же відправляється в Швецію, щоб знайти хакера, який її вкрав.

Читайте нашу рецензію на фільм «Дівчина у павутинні», який вийшов в український прокат цього тижня, 8 листопада.

Квитки на сеанси «Дівчина у павутинні» ви знайдете в нашій афіші.

17 вересня 2018,  19:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні студія Sony Pictures поділилася новим трейлером детективного трилера «Дівчина у павутинні», який ви вже можете подивитися в українському дубляжі.

У перезапуску франшизи, заснованої на романах письменників Стіга Ларссона і Давида Лагеркранца, знаменита хакерка Лісбет Саландер (зірка «Корони» Клер Фой) береться за нове розслідування. Її увагу привертає раптова смерть видатного розробника штучного інтелекту, і разом зі своїм напарником журналістом Мікаелем Блумквістом (Сверрір Гуднасон) Лісбет потрапляє в епіцентр глобальної змови кіберзлочинців і корумпованих чиновників, підбираючись все ближче до свого найнебезпечнішого ворога.

Компанію Фой і Гуднасону в екранізації роману Лагеркранца складуть Сільвія Гукс, Лейкіт Стенфілд, Вікі Кріпс, Мікаел Персбрандт і Стівен Мерчант.

У нашій галереї ви знайдете 40 нових кадрів фільму «Дівчина у павутинні». Прем'єра картини Феде Альвареса відбудеться 8 листопада.

7 червня 2018,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Клер Фой стає Лісбет Саландер в першому трейлері детективного трилера від Sony Pictures «Дівчина в павутині», також відомого як «Дівчина, що застрягла в павутині».

Читати далі...
12 квітня 2018,  01:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Film4 поділилася веселим першим фрагментом біографічної комедії «Боротьба з моєю родиною».

Відео показує двох реслерів-початківців у втіленні Флоренс П'юЛеді Макбет») і Джека ЛауденаДюнкерк»), які зустрічають після прослуховування свого кумира Двейна «Скелю» Джонсона і просять у нього пораду. Але замість простих підбадьорливих слів Скеля штовхає дуже емоційну промову, кажучи їм «заткнутися, піти туди й не брати полонених», інакше він «забере у Мері Поппінс її парасольку, виверне її й засуне її їм прямо в дупи».

У світовий прокат фільм Стівена Мерчанта, який також зіграє тут разом з Ліною Хіді, Вінсом Воном і Ніком Фростом, вийде у вересні.

24 березня 2017,  14:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стівен Мерчант поділився веселим знімком зі зйомок «Логана» з Г'ю Джекманом.

Читати далі...