Оновлення, в яких згадується Дайан Крюгер

18 січня 2018,  14:47 | Оновлення

Представляємо офіційний український трейлер нової роботи німецького режисера турецького походження Фатіха Акіна – «На межі».

Прем'єра фільму відбулася в рамках офіційної конкурсної програми Каннського кінофестивалю, де виконавиця головної ролі Діане Крюгер була названа кращою акторкою. Драма також отримала премію «Золотий глобус» за найкращий фільм іноземною мовою. 

Стрічка виходить в український прокат 22 лютого.

5 грудня 2013,  13:14 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Сьогодні в український прокат виходить фільм-володар призу глядацьких симпатій 43-го МКФ «Молодість», франко-бельгійська комедія «Хлопці, Ґійоме, до столу» (Les Garçons et Guillaume, à table!) Ґійома Ґальєна. Стрічка – екранізація однієї з найуспішніших французьких театральних постановок останніх років.

У Франції фільм вийшов у прокат у середу, 20 листопада. За результататми першого ж дня зборів у стрічки найвищі показники цього року у Франції. 4500 глядачів лише у Парижі – і це сьомий результат за всю історію французького кіно.

На 43-й «Молодості» фільм показали у повнометражній конкурсній програмі. Стрічка, знята у франко-бельгійській копродукції, отримала найвищу оцінку від глядачів і здобула приз глядацьких симпатій фестивалю.

Світова прем’єра фільму відбулася на цьогорічному Каннському кінофестивалі у програмі «Двотижневик режисерів». На Круазетт стрічка отримала дві нагороди: Ґран-прі Спілки сценаристів та композиторів і Art Cinéma Award.

«Хлопці, Ґійоме, до столу» - режисерський дебют знаного французького коміка, театрального і кіноактора Ґійома Ґальєна («Концерт», «Марія Антуанетта», «Астерікс та Обелікс»). Однойменна вистава за сценарієм Ґальєна багато років з успіхом ішла у Парижі в «Комеді Франсез». Сам Ґальєн виступив у фільмі сценаристом та виконавцем двох головних ролей. У фільмі також знялася Дайян Крюґер.

Ґійом так любить свою маму, що одягається, як вона, повторює її інтонації й манери. Татуся така поведінка непокоїть, а оточуючі взагалі не знають що й думати…

Стрічка демонструватиметься мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Прем’єра у столиці – сьогодні о 19:30, кінотеатр «Київ».

P.S.: У світлі останніх подій вважаємо необхідним підкреслити: кінофестиваль «Молодість» підтримує підписання угоди про асоціацію з ЄС.

Упродовж багатьох років «Молодість» не тільки представляє панораму найактуальніших українських фільмів, а й просуває їх на європейському кіноринку. Співпраця з Каннським кінофестивалем, Берлінале та іншими кінофорумами є частиною роботи оргкомітету фестивалю. Промоція українського кіно на світовому ринку є безумовним пріоритетом у нашій роботі, а підписання угоди про асоціацію з ЄС сприятиме ширшій участі української делегації на провідних кінофестивалях світу. Угода має на меті спрощення візового режиму та митного контролю. У свою чергу, це полегшить роботу багатьох фестивальних служб і дозволить розширити географію фестивалю.

17 березня 2013,  17:10 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Земля - у небезпеці! Наше місце скоро займуть Душі - позбавлені плотської оболонки прибульці, що витісняють з людських тіл розум і заміщають його розумом власним. Велика частина людства вже загинула. Небагато виживших ховаються в жалюгідній спробі відстрочити неминуче... Тепер Душа намагається захопити тіло юної Мелані. Однак відбувається несподіване: Мелані та її Душа змушені співіснувати в одному тілі. Гості належало вистежити і видати землян-повстанців, з якими пов'язана Мелані, але вона допомагає своїй носительці.

У головних ролях: Сірша Ронан, Дайан Крюгер, Макс Айронс.

У кінотеатрах з 28 березня.

PS: крім трейлера так само доступні нові відео "Про зйомки" і Шпалери до фільму.