Новини фільмів, в яких згадується Дайан Крюгер

30 жовтня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов довгоочікуваний український трейлер шпигунського екшену «355», в якому знялися дворазова номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн, лауреатки премії «Оскар» Пенелопа Крус і Люпіта Ніонго та зірка супергеройського блокбастера «Месники: Війна нескінченності» Себастіан Стен.

Читати далі...
7 жовтня 2020,  13:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ять ворожих агентів. Одна елітна команда. Зірка бойовика «Агент Єва» Джессіка Честейн збирає круту команду жінок-шпигунок, щоб врятувати світ, в першому трейлері екшену «355» від студії Universal Pictures, яка подарувала нам Джейсона Борна.

Читати далі...
2 листопада 2019,  13:43 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн поділилася в соцмережах чорно-білим відео зі зйомок свого нового фільму «355», де компанію їй складає зірка блокбастера «Перший месник: Протистояння» Себастіан Стен.

Читати далі...
10 липня 2019,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Шерлока» і «Хоббіта» Мартін Фріман грає в шпигунські ігри з Даян Крюгер в офіційному трейлері фільму «Оперативник».

Психологічний трилер від режисера і сценариста Юваля Адлера є екранізацією книги Іфтаха Р. Атіра «Англійська вчителька». Він розповідає про молоду західну жінку (Крюгер), яку вербує розвідка Моссад і відправляє її до Тегерана, де вона повинна працювати під прикриттям в якості вчительки англійської та французької мов. По прибуттю вона опиняється в складному трикутнику зі своїм зв'язковим (Фріман) і своїм об'єктом (Кес Анвар).

На початку року фільм «Оперативник» був представлений на Берлінському кінофестивалі, у світовий прокат він вийде в серпні.

18 липня 2018,  23:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стів Карелл надихається оточуючими його жінками у новому трейлері фільму «Дивовижний світ Марвена», заснованого на реальних подіях.

Читати далі...
20 червня 2018,  21:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures представила перший трейлер надихаючої кінокартини «Дивовижний світ Марвена», яку зняв творець «Форреста Гампа» Роберт Земекіс.

Номінант на премію «Оскар» Стів Карелл втілює талановитого фотографа Марка Хоганкампа, якого побила банда нацистів, після чого він втратив всі свої спогади. Складаючи разом шматочки свого старого й нового життів, Марк створює чудове місто, де він може зцілюватися і бути героєм. Він будує приголомшливу інсталяцію, де на допомогу його герою завжди приходить команда з найсильніших жінок, яких він знає, і цей вигаданий світ надає фотографу сили зіткнутися віч-на-віч зі своїми ворогами в реальності.

У світовий прокат «Дивовижний світ Марвена», де також зіграли Леслі Манн, Ейса Гонсалес, Дайан Крюгер, Жанель Моне та Гвендолін Крісті, вийде в листопаді.

21 січня 2018,  03:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося найгарячіші трейлери тижня, в числі яких українські трейлери фільмів «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», «Марія Магдалина» і «На межі», а також новий міжнародний трейлер «Месники: Війна нескінченності».

Читати далі...
6 жовтня 2017,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У день відкриття кінофестивалю «Нове німецьке кіно» покажуть німецько-французьку драму «На межі», яку зняв Фатіх Акін.

Читати далі...
29 січня 2016,  12:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 28 січня, в столичному кінотеатрі «Київ» відбулося урочисте відкриття кінофестивалю «Вечори французького кіно-2016», який представить українському глядачеві новинки французького кінематографа.

Читати далі...
18 травня 2015,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый фестивальный уик-энд в Каннах прошел неоднозначно. «Море деревьев» Гаса Ван Сента освистали, Джон Туртурро заставил зрителей смеяться во время просмотра «Моей матери», а также в рамках Конкурса были представлены кинокартины двух единственных женщин-режиссеров этого года.

Свое «Море деревьев» представить на 68-м Каннском кинофестивале приехал режиссер Гас Ван Сент и актеры Мэттью МакКонахи и Наоми Уоттс. Главные роли в этой драме о том, как потерявшиеся суицидальный американец и японец с травмой ищут выход из лесу, сыграли МакКонахи и Кен Ватанабе.

2-кратный оскаровский номинант за «Умницу Уилла Хантинга» и «Милка» Гас Ван Сент о своей новой психологической драме:

Я оставил более пугающие аспекты истории. Был определенный баланс, о котором мы постоянно говорили, в настроении и саундтреке кинокартины. Было нечто, о чем действительно, считаю, переживали сценарист и продюсеры, чтобы не вышел некий хоррор, так что это не настоящий ужастик, [который мог бы получится].

МакКонахи назвал «Море деревьев» «одним из лучших сценариев, которые он читал за последние 5 лет.»

Читати далі...