Оновлення, в яких згадується Чарлі Дей

20 жовтня 2017,  15:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер драматичної комедії «Я люблю тебе, татусю», яку написав, зняв і в якій головну роль зіграв Луїс С.К. Він втілює успішного телевізійного сценариста Глена, чия юна дочка Чайна (Хлоя Грейс Морец) починає зустрічатися зі старим режисером (Джон Малкович), якому завжди подобалися молоді дівчата. Зрозуміло, турботливого батька це дуже непокоїть, і він намагається якось справитися з цією непростою ситуацією.

У фільмі також знялися Роуз БірнЛюди Ікс: Перший клас»), Хелен ХантЧого хочуть жінки»), Чарлі ДейУ Філадельфії завжди сонячно») та Еді ФалькоСестра Джекі»).

14 лютого 2017,  18:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український ТБ-ролик комедії для дорослих «Махач вчителів» знову показує розсердженого Айса Кьюба та неймовірно переляканого Чарлі Дея, у яких після уроків відбудеться стрілка. Хто вистоїть? Після нещодавнього камео Кьюба в «Трьох іксах: Реактівізація» тут без варіантів.

В українських кінотеатрах «Махач вчителів» відбуватиметься з 16 лютого.

9 лютого 2017,  16:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Що відбувається в шаленому ТБ-ролику комедії для дорослих «Махач вчителів»? Чому Айс Кьюб з сокирою женеться за переляканим Чарлі Деем, який грає його колегу-вчителя? Просто другий зробив так, що звільнили першого, і тепер гряде відплата.

Український трейлер комедії режисера Річі Кіна, який працював над серіалом «У Філадельфії завжди сонячно», дивіться тут.