Новини, в яких згадується Леслі Менвілл

11 листопада 2022,  22:24 | Новини серіалів

На Netflix відбулася прем'єра п'ятого сезону мегапопулярного і часом скандального серіалу «Корона», що розповідає історію життя королеви Єлизавети II, і в ньому з'явилося багато відомих британських акторів, причому не тільки в ролях членів королівської родини, а і в ролях другорядних персонажів. Як, наприклад, колишній Шерлок Холмс та колишній Джеймс Бонд.

Читати далі...
21 жовтня 2022,  02:05 | Новини серіалів

Майбутній сезон історичної драми від Netflix «Корона» буде ще більш скандальним за попередній, як обіцяє його напружений трейлер, де знову в центрі уваги опиняється нещасливий шлюб принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
3 грудня 2020,  17:30 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальні сезони хітового історичного серіалу «Корона» покажуть більш зрілих принцесу Діану та принца Чарльза, ролі яких виконають зірка фантастики «Тенет» Елізабет Дебікі та зірка скандального серіалу «Коханці» Домінік Вест.

Читати далі...
17 серпня 2020,  20:00 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Творці хітового історичного серіалу «Корона» знайшли ще три ідеальні кандидатури на ролі королеви Єлизавети, принца Філіппа та принцеси Маргарет в особах Імелди Стонтон, Джонатана Прайса та Леслі Менвілл.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Міс Погана поведінка»
«Ох вже ці божевільні жінки!»
12 серпня 2020,  23:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 1970 році на конкурсі «Міс Світу», який дивилося більше людей, ніж політ людини на Місяць, стався грандіозний скандал. До зали і на сцену увірвалися активістки руху за рівні права й висловили організаторам в обличчя все своє обурення з приводу того, що ті на весь світ оцінюють жінок за їхніми зовнішніми параметрами, як «худобу на базарі». І дотепна драматична комедія «Міс Погана поведінка» показує, як і чому представниці Руху за жіноче звільнення зважилися на таку відчайдушну акцію, що обернулася для них арештом.

Читати далі...
12 жовтня 2019,  23:28 | Новини фільмів

У мережі з'явився трейлер британської драматичної кінокартини «Звичайне кохання» («Ordinary Love»), який точно зворушить ваше серце.

Фільм режисерів Лізи Баррос Д'Са і Глена Лейберна слідує за люблячими чоловіком та дружиною Томом і Джоан, яких втілюють номінанти на премію «Оскар» Ліам Нісон та Леслі Менвілл. Вони давно разом і знають одне про одного все, але все ще з коханням і захопленням дивляться одне на одного кожен день. Їхнє життя здається ідилією, проте незабаром парі доведеться пережити серйозне випробування, коли у Джоан виявляють рак грудей.

Драма «Звичайне кохання» вже була показана на кінофестивалях в Торонто і Лондоні. У світовий прокат вона вийде в грудні.

5 червня 2019,  15:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер 3 сезону костюмованої драми «Куртизанки» розкриває, що в його нових серіях з'явиться зірка хітового фентезі «Гра престолів» Елфі Аллен.

Читати далі...
13 липня 2018,  17:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лів Тайлер прийшла, щоб струсонути 2 сезон британського драматичного серіалу «Куртизанки», чиї події відбуваються в Лондоні 18 століття.

Серіал розповідає про Маргарет Веллс (Саманта Мортон), яка намагається примирити свої ролі власниці борделю і матері дочок Шарлотти (Джессіка Браун-Фіндлі) та Люсі (Елуіз Сміт). Коли її бізнес опиняється під загрозою з боку власниці конкуруючого борделю Лідії Квіглі (Леслі Менвілл), Маргарет виступає на стежку війни, навіть якщо через це вона втратить свою сім'ю і можливо своє життя. А тепер Лідії варто побоюватися ще однієї жінки — леді Ізабелли Фіцвілліам (Тайлер), яку Лідія довгий час шантажувала, але тепер у Ізабелли з'явився союзник в особі Шарлотти, що змінює розстановку сил у їхній небезпечній грі.

Прем'єра 2 сезону «Куртизанок», де також повертаються Дороті Еткінсон, Кейт Флітвуд, Джордон Стівенс, Голлі Демпсі, Розалінд Елізар та Денні Сапани, відбулася 11 липня.

30 травня 2018,  11:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анджеліна Джолі фотобомбить Елль Фаннінг на перших закулісних фотографіях діснеївського фентезі «Чаклунка 2», чиї зйомки нарешті стартували.

Читати далі...
5 березня 2018,  03:16 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді завершилася 90-а церемонія нагородження «Оскар». Дізнайтеся, хто пішов цієї ночі додому із золотою статуеткою.

Читати далі...
24 жовтня 2017,  00:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal Pictures поділилася першим трейлером нової драми видатного режисера Пола Томаса Андерсона «Примарна нитка». У ній володар 3 премій «Оскар» Деніел Дей-Льюїс втілює успішного кутюр'є зі складним характером і блискучим талантом, який в 1950-х роках отримує замовлення від еліти британського суспільства, включаючи королівську сім'ю.

У фільмі також зіграють Леслі Менвілл, Камілла Разерфорд та Вікі Кріпс. У світовий прокат «Примарна нитка» вийде в грудні.

9 липня 2017,  23:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В український прокат вийшло британське сімейне фентезі «Моллі Мун і чарівна книга гіпнозу», яке розповідає про пригоди сироти Моллі Мун (Реффі Кессіді). Вона живе у притулку, де всім заправляє злісна місіс Гадкінс (Леслі Менвілл), яка робить життя дівчинки нестерпним. Але одного разу Моллі знаходить чарівну книгу про гіпноз і виявляє, що тепер може змусити кожну людину робити те, що вона захоче. І дівчинка задумує втечу...

У фільмі також зіграли Емілі Вотсон, Домінік Монахен, Селія Імрі та Енн-Мері Дафф. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

29 вересня 2016,  21:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер науково-фантастичного трилеру «Розрив» показує Нумі Рапас в полоні секретної організації, яка ставить на людях експерименти, бажаючи поліпшити фізичні можливості кожного. І щоб вибратися на свободу до сина, героїні доведеться поглянути в обличчя своїм найгіршим страхам.

У фільмі також зіграли Майкл Чикліс, Петер Стормаре і Леслі Менвілл.

2 лютого 2014,  20:09 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Бербанк, Каліфорнія – нове аранжування класичної пісні Disney «Once Upon a Dream» у виконанні Лани Дель Рей було презентовано вчора, 26 січня, під час показу 90-секундного ролику до стрічки «Чаклунка» на 56-ій щорічній церемонії «Греммі». Український реліз пригодницького фентезі «Чаклунка» заплановано разом із світовим стартом - на 29 травня 2014.

Володарка багатьох нагород, американська співачка Лана Дель Рей створила унікальне аранжування відомої казкової мелодії з класичної диснеївської анімації «Спляча красуня». Композиція звучатиме в фінальних титрах стрічки «Чаклунка».

Пісня Лани Дель Рей «Once Upon a Dream» знаходиться у вільному доступі тільки на Google Play – онлайн-магазині Google, що пропонує музику, фільми, книги, ігри та інше в цифровому форматі. Пісня викладена для безкоштовного завантаження від учора, 26 січня, і знаходитиметься у вільному доступі до понеділка, 3 лютого [http://smarturl.it/ldrgps1]. 

Від студії Disney і творців фільмів, що захоплюють людську уяву – «Аватар» та «Оз: Великий та Могутній» – невідома історія чаклунки Малефісенти. Героїня незрівнянної Анджеліни Джолі – проста дівчина, серце якої, переживши підлу зраду, перетворюється на камінь. Зовсім скоро ми дізнаємось, хто ж вона насправді…

В головних ролях: Анджеліна Джолі, Шарлто Коплі, Ель Фанінг, Сем Райлі, Імельда Стаунтон, Джуно Темпл та Леслі Менвіль.

Продюсер «Чаклунки» - Джо Рот. Режисер Роберт Стромберг. Виконавчі продюсери: Анджеліна Джолі, Дон Хан, Палак Патель, Метт Сміт та Сара Бредшоу. Сценарист Лінда Вулвертон. «Чаклунка» в кіно з 29 травня 2014 року.