Новини, в яких згадується Гаррет Хедлунд

4 жовтня 2023,  20:14 | Новини фільмів

Актори Дейзі Рідлі та Бен Мендельсон, відомі за блокбастерами науково-фантастичної франшизи «Зоряні війни», грають відважну доньку та її жорстокого батька у напруженому трилері «Дочка болотного короля».

Читати далі...
20 червня 2022,  14:45 | Новини серіалів

Голлівудська легенда Сільвестр Сталлоне вирішив знятися в серіалі для стримінгової платформи Paramount+ (так, така теж існує) під назвою «Король Талси», де зірка франшиз «Роккі» та «Рембо» виконає роль мафіозі.

Читати далі...
13 червня 2022,  16:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Два роки тому, у розпал пандемії коронавірусу та закритих кордонів, ми опублікували добірку з 11 захоплюючих фільмів про подорожі, які ви вже напевно подивилися і тепер шукаєте нові цікаві кінострічки, що відправлять вас хоч на пару годин до далеких країн, розширять ваші горизонти, викличуть посмішку чи зворушать своїми історіями. Тому ловіть ще 11 фільмів про подорожі, які підкорять ваші серця. Приємного перегляду!

Читати далі...
19 січня 2021,  14:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Історія боротьби легендарної американської співачки та активістки Біллі Голідей оживає в першому трейлері байопіку «Сполучені Штати проти Біллі Голідей», який зняв номінант на премію «Оскар» Лі Деніелс.

Читати далі...
5 листопада 2020,  20:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройських екшенів «Загін самогубців» і «Хижі пташки та фантастична Харлі Квінн» Марго Роббі нагадує Бонні з фільму «Бонні і Клайд» в українському трейлері драматичного трилера «Дрімленд» («Dreamland»).

Читати далі...
23 жовтня 2020,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Paramount Pictures представила трейлер кримінальної драми режисера Майлза Джоріс-Пейрафіта «Країна мрій» («Dreamland»), головну роль в якій виконує номінантка на премію «Оскар» Марго Роббі. На початку року ви могли її побачити в супергеройському екшені «Хижі пташки та фантастична Харлі Квінн».

Читати далі...
10 грудня 2018,  04:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бен Аффлек і Оскар Айзек збираються пограбувати картель в офіційному трейлері драматичного бойовика «Потрійний кордон».

П'ятеро військових, які займалися секретними операціями, ледве зводять кінці з кінцями і вирішують напасти на один з найжорстокіших картелів в світі, щоб зірвати великий куш. Компанію Аффлеку і Айзеку в цій небезпечній справі складуть Чарлі Ганнем, Педро Паскаль та Гаррет Гедлунд.

Прем'єра «Потрійного кордону», який зняв номінант на премію «Оскар» Джей Сі Чендор, відбудеться в березні 2019 року.

20 січня 2018,  00:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO поділився третім трейлером детективного міні-серіалу Стівена Содерберга «Мозаїка».

Оскарівська номінантка Шерон Стоун втілює популярного автора і ілюстратора дитячих книг Олівію Лейк, чиє замерзле тіло знаходить поліція — так починається непросте розслідування під пильним оком журналістів. Підозра падає на її хлопця Еріка Ніла (Фред Веллер) і друга Джоела Херлі (Гаррет Хедлунд). Чи був це один з них, чи Олівію вбив хтось інший з її оточення?

Прем'єра серіалу «Мозаїка», який буде складатися з 6 серій, відбудеться 22 січня, а завершиться він 26 січня, коли вийдуть дві останні серії.

29 жовтня 2017,  18:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився першим трейлером драми «Ферма „Мадбаунд“», де зіграли номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган, Гаррет Хедлунд, Джейсон Кларк, Джейсон Мітчелл та Мері Джей Блайдж.

Фільм розповість історію двох молодих чоловіків, яких втілюють Хедлунд і Мітчелл. Вони повернулися додому після Другої світової війни, щоб працювати на фермі в сільській місцевості штату Міссісіпі, де з усіх сил намагаються боротися з расизмом і пристосуватися до життя після війни.

Прем'єра «Ферми „Мадбаунд“», яку зняла Ді Ріїс, відбудеться 17 листопада на сайті Netflix.

27 жовтня 2016,  20:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов фінальний трейлер військової драми оскароносного режисера Енга Лі «Довга прогулянка Біллі Лінна в перерві футбольного матчу», де Джо Елвін втілює юного американського солдата, чий взвод вижив у битві в Іраці, й під час недовгого повернення на батьківщину з цих хлопців ліплять справжніх героїв, відправляючи їх в грандіозний тур, який завершиться шоу в перерві футбольного матчу в День подяки.

Український трейлер кінокартини, де також зіграли Він Дізель, Крістен Стюарт, Стів Мартін, Гаррет Хедлунд і Кріс Такер, дивіться тут.

13 вересня 2016,  13:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова військова драма володаря 2 «Оскарів» Енга Лі «Довга прогулянка Біллі Лінна в перерві футбольного матчу» отримала український трейлер, в якому 19-річний солдат Біллі Лінн повертається додому для переможного туру після жахливої битви в Іраку.

Головну роль у фільмі, докладніше про який можна прочитати тут, грає Джо Елвін, а компанію йому склали Він Дізель, Крістен Стюарт, Стів Мартін, Гаррет Хедлунд та Кріс Такер.

13 травня 2016,  16:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый тизер военной драмы «Долгая прогулка Билли Линна в перерыве футбольного матча» знакомит нас с солдатом Билли Линном, который оказывается вовлеченным в грандиозный промо-тур после битвы в Ираке.

Читати далі...
30 червня 2015,  12:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга половина українського кінороку ще більш багата на гучні прем'єри кінофільмів, багато з яких є довгоочікуваними продовженнями улюблених франшиз. Отже, перед вами друга частина цікавих прем'єр, які пройдуть в українських кінотеатрах з липня по грудень. 

Увага, дати прем'єр можуть бути перенесені.

Липень

«Термінатор: Генезис», реж. Алан Тейлор

2 липня

Постарілий термінатор Т-800, якого знову зіграє Арнольд Шварценеггер, знову повинен рятувати Сару Коннор, об'єднавшись в цей раз Кайлом Різом, посланним з майбутнього її сином Джоном.

«Посіпаки», реж. Кайл Балда П'єр Соффін

9 липня

Одні з наймиліших істот, які тільки можуть служити лиходіям, нарешті, отримали свій сольний повнометражний фільм! Вони потрапляють на службу до найзлішої лиходійці свого часу Скарлетт Оверкілл і будуть то допомагати їй, то якось заважати у здійсненні її підступних планів.

Читати далі...