Новини, в яких згадується Кеті Бейтс

10 березня 2021,  21:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Творець хітової горор-антології «Американська історія жахів» Раян Мерфі поділився фотографією зі зйомок 10 сезону, яка представляє загадкового героя у втіленні актора Маколея Калкіна.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Річард Джуелл»
Сірий портрет американського героя
21 лютого 2020,  05:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Влітку 1996 року в американському місті Атланта, штат Джорджія, проходили Олімпійські ігри, але міжнародні змагання спортсменів та їхні нові рекорди затьмарив терористичний акт, який стався в парку Сентенніел. Там вибухнула бомба, яка забрала два життя і поранила 111 людей, і жертв було б в рази більше, якби бомбу вчасно не виявив охоронець Річард Джуелл і не почав евакуювати людей. Декілька днів ЗМІ брали у нього інтерв'ю і називали його героєм, але потім все різко змінилося, коли ФБР без будь-яких доказів стало підозрювати його в організації теракту. Медіа швидко підхопили цю сенсацію і перетворили життя героя на справжнє пекло.

Читати далі...
18 лютого 2020,  01:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. поділилася цікавим відео про створення нової біографічної драми Клінта Іствуда «Річард Джуелл», на рахунку якої є по 1 номінації на премії «Оскар» і «Золотий глобус».

Читати далі...
10 лютого 2020,  04:25 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно в Лос-Анджелесі завершилася 92-а церемонія нагородження премії «Оскар». Хто ж забрав з собою додому головну статуетку?

Читати далі...
18 жовтня 2019,  17:05 | Новини фільмів

Володар 4 премій «Оскар» Клінт Іствуд повертається у світ біографічних драм зі своїм новим фільмом «Річард Джуелл», головні ролі в якому виконають Пол Волтер Гаузер з байопіку «Я, Тоня» та лауреат премії «Оскар» Сем Роквелл.

«У Столітньому парку лежить бомба. У вас тридцять хвилин». Так світ вперше познайомиться з Річардом Джуеллом (Гаузер), охоронцем, який повідомив про виявлений пристрій під час теракту в Атланті в 1996 році. Ця звістка одразу зробила Річарда героєм, адже він врятував безліч життів. Але протягом декількох наступних днів життя Річарда Джуелла перетворюється на пекло, тому що він стає підозрюваним номер один у ФБР, його засуджує преса і громадськість. Щоб очистити своє ім'я, Річард звертається до незалежного адвоката Вотсона Браянта (Роквелл), якому заявляє про свою невинуватість.

В український прокат байопік «Річард Джуелл», де також зіграли Олівія Вайлд, Джон Гемм і Кеті Бейтс, вийде 20 лютого 2020 року.

6 серпня 2019,  17:35 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ось уже 10 років канадський режисер Ксав'є Долан приголомшує публіку своїми відвертими історіями, сімейними й особистісними драмами. І ось після довгого процесу непростого виробництва на великі екрани нарешті виходить його перша англомовна й найзірковіша кінокартина «Смерть та життя Джона Ф. Донована», яка показує сучасний культ знаменитостей крупним планом.

Читати далі...
5 липня 2019,  21:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гарна новина для всіх шанувальників режисера Ксав'є Долана. Цього літа в український прокат вийде його нова драма «Смерть та життя Джона Ф. Донована», яка зібрала зірковий акторський склад.

Фільм «Смерть та життя Джона Ф. Донована» розповість про те, як через десять років після смерті американської телезірки Джона Ф. Донована (зірка серіалу «Гра престолів» Кіт Герінгтон) молодий актор Руперт Тернер (Джейкоб Тремблей/Бен Шнетцер) згадує про їхнє листуванні, яке вони вели, коли йому було 11 років, і про те, як ці листи вплинули на життя обох.

Також у новій картині Долана знялися Наталі Портман, С'юзен Сарандон, Тенді Ньютон, Кеті Бейтс і Майкл Гембон. Її українська прем'єра відбудеться 8 серпня.

26 січня 2019,  00:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канадський режисер Ксав'є Долан представив у п'ятницю офіційний трейлер своєї довгоочікуваної драматичної картини «Смерть і життя Джона Ф. Донована», головну роль в якій виконує зірка серіалу «Гра престолів» Кіт Герінгтон.

Читати далі...
14 листопада 2018,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінантка на премію «Оскар» Фелісіті Джонс бореться проти законів, які дискримінують жінок, у другому трейлері біографічної драми «За статевою ознакою».

Читати далі...
10 листопада 2018,  18:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальна серія 8 сезону популярної антології «Американська історія жахів» обіцяє епічну битву між добром і злом.

Корделія (Сара Полсон) повідомляє Меллорі (Біллі Лурд), Коко (Леслі Гроссман) та Медісон (Емма Робертс), що гряде фінальна битва, і Меллорі з жахом зазначає, що їм належить зробити неймовірне зупинити тисячу атомних бомб, — щоб врятувати планету. Корделія розповідає їм свій план, з яким Коко категорично не згодна; вона каже відьмам, що повинен бути інший спосіб зупинити Апокаліпсис. Тим часом Майкл Ленгдон (Коуді Ферн) готується до свого сходження пліч-о-пліч зі своєю вірною послідовницею Міріам Мід (Кеті Бейтс). В кінці ролика Корделія драматично заявляє, що «для того, щоб врятувати світ, їм доведеться дивитися, як він згорить».

8 сезон «Американської історії жахів» завершиться серією «Apocalypse Then» («Апокаліпсис тоді»), яка вийде 15 листопада за українським часом. Серіал вже продовжено на 9 і 10 сезони.

1 листопада 2018,  18:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик передостанньої серії 8 сезону популярного американського серіалу в жанрі горор «Американська історія жахів».

У 9 серії апокаліптичного сезону антихрист Майкл (Коуді Ферн) стає на крок ближчим до того, що, за словами Міріам (Кеті Бейтс), йому завжди судилося зробити — знищити Землю. У ролику Майкл говорить відьмам, що попереджав Корделію (Сара Полсон) щодо того, що він збирається зробити з усіма ними. Далі на екрані з'являються моторошні кадри, де відьми намагаються врятувати одна одну від жахливої загибелі.

Серія отримала назву «Fire and Reign» («Вогонь і царювання») і вийде на екрани 8 листопада за українським часом.

20 жовтня 2018,  02:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відносини між відьмами стають напруженими в промо-ролику 7 серії 8 сезону популярної антології «Американська історія жахів».

В даному ролику Міріам Мід (Кеті Бейтс) просить у продавця в продуктовому магазині «півтора фунта копит для сатанинських речей». Іві (Джоан Коллінз) та Міртл (Френсіс Конрой) заявляють, що тепер «когось із них можуть вбити» і що «або вб'ють їх, або вб'ють вони». Тим часом Корделія (Сара Полсон) укладає угоду з Дайною (Адіна Портер), а в кінці відео повертається Папа Легба (Ленс Реддік) з «Шабашу», який називає когось «королевою-відьмою» і сміється з цього.

Серія отримала інтригуючу назву «Traitor» («Зрадник»), на кого з персонажів вона натякає, дізнаємося 25 жовтня.

15 вересня 2018,  22:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 2 серії 8 сезону горор-антології «Американська історія жахів» показує, що в бункері відбуваються диявольські справи.

У прем'єрній серії 8 сезону на планеті настав Апокаліпсис, і вижити вдалося небагатьом. Ті, хто вижив, опинилися в підземному бункері «Аванпост 3», яким керує Вільгеміна Венейбл (Сара Полсон). В бункері діють суворі правила, і якщо їх порушити, за цим послідує жорстоке покарання. Після в бункер прибув антихрист Майкл Ленгдон (Коуді Ферн) і оголосив, що він буде обирати тих, хто заслуговує на спасіння. І в даному промо Міріам Мід (Кеті Бейтс) говорить йому: «Хай живе Сатана».

Також у відео з'являються відьми Корделія Гуд (Полсон), Медісон Монтгомері (Емма Робертс), Міртл Сноу (Френсіс Конрой) і Місті Дей (Лілі Рейб) з 3 сезону «Шабаш».

Серія «The Morning After» («На наступний ранок»), яку зняла режисер Дженніфер Лінч, вийде на екрани 20 вересня за українським часом.

7 вересня 2018,  23:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара Полсон керує життям в постапокаліптичному бункері в офіційному трейлері 8 сезону лякаючої антології «Американська історія жахів».

На планеті настає Апокаліпсис, і герої 1 сезону «Будинок-вбивця» та 3 сезону «Шабаш» опиняються під замком в зловісному бункері, за межами якого, за словами нової героїні Полсон, дуже високий рівень радіації. Вони не можуть піти, а якщо хтось із них ризикне порушити суворі правила бункера, на них чекає жорстоке покарання.

Разом з Полсон в нових серіях зіграють Еван Пітерс, Кеті Бейтс, Джессіка Ленг, Лілі Рейб, Френсіс Конрой, Таісса Фарміга, Біллі Лурд, Біллі Айкнер, Леслі Гроссман та Джоан Коллінз.

В тизер-трейлері 8 сезону «Американська історія жахів» гучно повернулася Емма Робертс. Прем'єра сезону відбудеться 12 вересня.

6 вересня 2018,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий ситком «Теорія великого вибуху» готується до свого фінального сезону, повідомляє його новий промо-ролик.

Медовий місяць Шелдона (Джим Парсонс) та Емі (Майем Біалік) сідає на мілину в Нью-Йорку, поки Пенні (Кейлі Куоко) та Леонард (Джонні Галекі) з тривогою зауважують, що вони дуже схожі на батьків Емі, містера і місіс Фаулер (Теллер і Кеті Бейтс). Тим часом Кутраппалі (Кунал Нейер) ображає фізика Ніла Деграсса Тайсона і починає в Твіттері війну, а Говард (Саймон Хелберг) і Бернадетт (Меліса Рауш) про щось наполегливо сперечаються в даному промо.

Прем'єра 12 сезону «Теорії великого вибуху» відбудеться 24 вересня.