Оновлення, в яких згадується Тесса Томпсон

12 листопада 2017,  23:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Рагнарок», який ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

Трейлер показує багато нових моментів, але не містить спойлерів, якщо ви раптом ще не бачили цей витвір Тайки Вайтіті. Тор (Кріс Гемсворт) і Халк (Марк Руффало) тут борються з Суртуром (Кленсі Браун) та один з одним; Гела (Кейт Бланшетт) розбиває Мйольнір як «шматочок скла», за словами Локі (Том Гіддлстон); Хеймдалль (Ідріс Ельба) веде асгардійців по Райдужному мосту; Валькірія (Тесса Томпсон) хоче приєднатися до команди бога грому; а також Тор і Халк з'ясовують, хто з них є найсильнішим Месником і у кого більше мізків.

Щоб дізнатися, чому «Тор: Рагнарок» називають одним з кращих фільмів MCU, читаємо нашу рецензію.

3 листопада 2017,  18:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося рідкісне закулісне відео супергеройське екшену «Тор: Рагнарок» з войовничою Валькірією (Тесса Томпсон), яка танцює зі своїми кинджалами.

Ми знайшли дане відео в Instagram актриси, яким вона поділилася у квітні, назвавши його «Рідкісний запис Твердих цицьок і Твердих черевиків в дії», натякаючи на тверді обладунки своєї супергероїні Валькірії. У фільмі «Тор: Рагнарок» вона буде допомагати Тору (Кріс Гемсворт) повернутися в Асгард і відвоювати його у богині смерті Гели (Кейт Бланшетт).

«Тор: Рагнарок» вийшов в український прокат вчора, 2 листопада, так що ви вже можете побачити фільм Тайки Вайтіті в найближчому кінотеатрі.

26 жовтня 2017,  18:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжа фічуретка супергеройського фільму «Тор: Рагнарок» розповідає про нову команду Тора (Кріс Гемсворт), яку бог грому збирає, щоб вигнати Гелу (Кейт Бланшетт) з Асгарду. До неї увійдуть його хитрий братик Локі (Том Гіддлстон), нестримний Халк (Марк Руффало) та відважна войовниця Валькірія (Тесса Томпсон). А називатися ця команда буде просто — «Відмесники» («Revengers»), оскільки Тор збирається помститися Гелі за свій молот і свій народ.

Дивимося, як Тор б'є Халка молотом в новому ТБ-ролику «Тор: Рагнарок». У кіно з 2 листопада.

19 жовтня 2017,  18:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український ТБ-ролик очікуваного супергеройського екшену від Marvel Studios «Тор: Рагнарок». У ньому богиня смерті Гела (Кейт Бланшетт) захоплює Асгард, а Тор (Кріс Гемсворт) опиняється на іншому кінці всесвіту, де йому доведеться зійтися у двобої століття з неймовірним Халком (Марк Руффало) і де він також зустріне свого хитрого брата Локі (Том Гіддлстон) та войовницю Валькірію (Тесса Томпсон). Разом їм належить відвоювати Асгард й зупинити Гелу, що задумала влаштувати там Рагнарок — кінець світу.

Дивимося ТБ-ролик «Тор: Рагнарок» з Доктором Стренджем, в образі якого повернеться Бенедикт Камбербетч. У кіно з 2 листопада.

17 жовтня 2017,  17:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися новим ТБ-роликом майбутнього супергеройського екшену «Тор: Рагнарок», в якому присутній Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч). Маг говорить, що у долі на Тора (Кріс Гемсворт) є свої плани, а Тор відповідає, що у нього є свої плани на долю. Загалом, це та сама сцена з міжнародного трейлера, представленого в серпні, але крім неї відео показує кілька нових моментів, як крутий стрибок Валькірії (Тесса Томпсон) з літаючого корабля на корабель.

Дивимося ексклюзивний фрагмент «Тор: Рагнарок», де Тор з ніжністю згадує свій молот. У кіно з 2 листопада.

2 жовтня 2017,  20:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт представив новий міжнародний трейлер своєї скромної кінокартини «Тор: Рагнарок» для китайської аудиторії. У ньому з'являється Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч), а також відео показує нові моменти битви Тора з богинею смерті Гель (Кейт Бланшетт), яку бог грому буде виганяти з Асгарду разом з Халком (Марк Руффало), Локі (Том Хіддлстон) і Валькірією (Тесса Томпсон).

До прем'єри супергеройського фільму Тайки Вайтіті залишився рівно 1 місяць! У кіно «Тор: Рагнарок» прибуде 2 листопада.

29 вересня 2017,  15:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув український трейлер пригодницької фантастики «Анігіляція», який повідомляє, що вона вийде в український прокат одночасно з усім світом. Це історія про біолога, яку втілює Наталі Портман, та її команду, що складається з Дженніфер Джейсон Лі, Тесси Томпсон і Джини Родрігез, які відправляються в небезпечну й захоплюючу дослідницьку місію, щоб відкрити новий світ і знайти зниклого Оскара Айзека, який грає чоловіка Портман.

В кінотеатрах України нове творіння Алекса Гарленда, який зняв хітовую «Ex Machina», можна буде побачити з 22 лютого.

27 вересня 2017,  19:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов тизер-трейлер пригодницької фантастики «Анігіляція» з володаркою «Оскара» Наталі Портман у головній ролі. Вона втілює тут біолога, яка відправляється в небезпечну і надсекретну експедицію туди, де існують інші закони природи. Компанію Портман в «Анігіляції» складуть Дженніфер Джейсон Лі, Оскар Айзек, Тесса Томпсон та Джина Родрігез.

У світовий прокат кінокартина Алекса Гарленда, номінованого на «Оскар» за фільм «Ex Machina», вийде в лютому 2018 року.

11 вересня 2017,  02:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений ТБ-ролик супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» показує кілька нових моментів, включаючи пару секунд битви все ще довговолосого Тора (Кріс Гемсворт) з вогненним демоном Суртуром. Також тут з'являється величезна голограма Грандмастера (Джефф Голдблюм), який називає поєдинок Тора з Халком (Марк Руффало) «головною подією»; а Тор розкриває, що збирається назвати свою команду, куди разом з Халком увійдуть Локі (Том Гіддлстон) й Валькірія (Тесса Томпсон), дуже оригінально... Відмесники (Revengers).

Детальніше про Суртура й про те, хто його зіграв, читайте тут. Українська прем'єра фільму Тайки Вайтіті відбудеться 2 листопада.

8 вересня 2017,  23:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб вигнати саму богиню смерті Гель (Кейт Бланшетт) з Асгарду, Тору (Кріс Гемсворт) в його супергеройському екшені «Тор: Рагнарок» знадобиться потужна команда. І його новий ТБ-ролик представляє, хто в неї увійде: Халк (Марк Руффало), Локі (Том Гіддлстон) та Валькірія (Тесса Томпсон). Разом вони дадуть Гель гарту.

Попередній ТБ-ролик фільму Тайки Вайтіті, який показує нові моменти бійки Тора і Халка, дивіться тут. У кіно з 2 листопада.

17 серпня 2017,  04:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Тор (Кріс Гемсворт) знову опиняється в гостях у Доктора Стренджа (Бенедикт Камбербетч) в новому трейлері супергеройського екшену «Тор: Рагнарок». Могутній маг попереджає бога грому, що він відчуває величезні зміни в його майбутньому, і що у долі на Тора свої плани. Після чого трейлер демонструє богиню смерті Гель (Кейт Бланшетт) у всій її красі й показує, як Тор об'єднується з Халком (Марк Руффало), Локі (Том Хіддлстон) та Валькірією (Тесса Томпсон), щоб зупинити Рагнарок.

Новий кадр фільму розкрив, що в ньому буде бійка Локі з Валькірією. В українські кінотеатри «Тор: Рагнарок» прибуде в листопаді.

24 липня 2017,  16:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий трейлер супергеройського екшену від Marvel «Тор: Рагнарок» в українському дубляжі! Він показує, як Хела (Кейт Бланшетт) влаштовує в Асгарді апокаліпсис, а Тор (Кріс Гемсворт), Халк (Марк Руффало) та Локі (Том Гіддлстон) опиняються на іншому кінці всесвіту, пробиваючись додому через бої гладіаторів. Допомагати їм відвойовувати Асгард буде нова героїня Валькірія (Тесса Томпсон).

В українські кінотеатри кінокартина Тайки Вайтіті прибуде 2 листопада.

23 липня 2017,  16:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другому трейлері супергеройського екшену «Тор: Рагнарок» є більше шикарної Хели (Кейт Бланшетт), Локі (Том Гіддлстон) б'ється пліч-о-пліч з Тором (Кріс Гемсворт), Халк (Марк Руффало) постає в своїй людській подобі, Валькірія (Тесса Томпсон) веде за собою військо в бій, а Тор стверджує, що він переміг Халка в їх гладіаторському поєдинку. Що ж, подивимося. І як бонус тут з'являються два монстра, з якими доведеться битися Халку.

Новий постер фільму з Тором і Халком ви знайдете тут. У кіно з 2 листопада.

28 жовтня 2016,  12:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній день зйомок «Тора: Рагнарек» режисер Тайка Вайтіті взяв на знімальний майданчик весь Інтернет, щоб показати справжнє космічне звалище та хлопців в інопланетних костюмах, розповісти, що зйомки проходили в тісному сусідстві з австралійськими мухами та зміями, а також зустріти там задоволеного Кріса Хемсворта і розмальовану Тессу Томпсон.

Акторам не можна було розкривати ніякі деталі про фільм, але вони не пропустили нагоди пожартувати, що «Тор: Рагнарек» вийде відразу на VHS в 2025 році. Насправді, чекати його залишилося всього рік.