Новини, в яких згадується Остін Абрамс

31 липня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Prime Video від Amazon представила на цьому тижні зворушливий трейлер своєї нової драми «Хімічні серця», головну роль в якій виконує зірка серіалу «Рівердейл» Лілі Рейнхарт.

Читати далі...
2 липня 2019,  23:04 | Оновлення

Дивись український трейлер горора «Страшні історії для розповіді у темряві». Сюжет фільму заснований на однойменній трилогії дитячих книг Елвіна Шварца. Продюсером картини виступив режисер Гільєрмо дель Торо.

Дія картини розгортається в 1968 році у містечку Мілл-Веллі, де група підлітків знаходить книгу з моторошними записами якоїсь Сари Беллоус. Поступово сюжет книги починає втілюватися у життя, а ті, чиї імена потрапляють на її сторінки, опиняються у смертельній небезпеці.

Головні ролі у фільмі зіграли Зої Маргарет Коллетті, Майкл Гарза, Гебріел Раш, Остін Абрамс та інші. Прем'єра «Страшні історії для розповіді у темряві» відбудеться 8 серпня.

26 липня 2017,  18:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Еммі» Бен Стіллер знявся в драматичній комедії «Статус Бреда», в якій його герой везе свого сина (Остін Абрамс) поступати в Гарвард. По дорозі він зустрічає давніх шкільних друзів в особі Майкла Шина, Люка Вілсона і Джемейна Клемента, в порівнянні з якими починає відчувати себе невдахою, але потім розуміє, що його найголовнішим досягненням є талановитий син.

Режисером і сценаристом кінокартини виступає Майк Вайт, який написав «Школу року».