Новини, в яких згадується Джаред Лето

2 березня 2024,  11:34 | Новини фільмів

Ми так довго цього чекали і нарешті маємо перший погляд на науково-фантастичний екшен «Трон: Арес» за участю лавреата премії «Оскар» Джареда Лето.

Читати далі...
18 травня 2023,  00:32 | Новини фільмів

Лауреат премії «Оскар» Джаред Лето грає харизматичного привида (трохи схожого на голодного Морбіуса) в офіційному трейлері пригодницького фентезі «Маєток з привидами» («Haunted Mansion»), що буде рімейком відомого фільму з Едді Мерфі.

Читати далі...
3 березня 2023,  19:16 | Новини фільмів

Представляємо український тизер-трейлер сімейного фентезі від Walt Disney Studios «Маєток з привидами», де знялося багато відомих голлівудських акторів, як Розаріо Довсон, Денні ДеВіто, Джеймі Лі Кертіс, Лакіт Стенфілд, Тіффані Геддіш та Овен Вілсон.

Читати далі...
18 листопада 2022,  19:00 | Кастінг

Наступного року на великі екрани вийде рімейк фільму «Будинок з приколами» (також відомого як «Дім з привидами»), де головну роль виконував легендарний Едді Мерфі, і ця стрічка вже зібрала зірковий каст.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Морбіус»
Як Джаред Лето (офіційно) став вампіром
8 червня 2022,  20:42 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху «Венома», який став одним із найприбутковіших блокбастерів 2018 року, студія Sony вирішила продовжити розширювати свій кіновсесвіт Людини-павука і знайшла для цього ще одного зубастого монстра-антигероя, який має потенціал сподобатися глядачам, – вампіра Морбіуса. Довго думати над вибором актора для цієї ролі не довелося, адже глядачі вже давно жартують про те, що Джаред Лето і сам є «вампіром», оскільки насилу віриться, що йому вже стукнуло 50. Але незважаючи на те, що студія отримала ідеального актора на цю роль, на рахунку якого, до того ж, є «Оскар», його перший сольник виявився дуже слабким дебютом.

Читати далі...
8 червня 2022,  11:00 | Новини фільмів

Завтра в український прокат виходить очікуваний супергеройський горор-екшен «Морбіус» з Джаредом Лето у головній ролі, і якщо ви вже купили квитки в кіно, то не поспішайте залишати зал після перегляду, адже на вас чекають одразу дві сцени після титрів.

Читати далі...
21 травня 2022,  21:47 | Новини фільмів

Українські кінотеатри продовжують поновлювати свою роботу, не дивлячись на війну, щоб підтримувати економіку та бойовий дух українців, і на початку літа на нас чекають одразу дві гарячі прем'єри: супергеройський фільм з Джаредом Лето «Морбіус» та пригодницький екшен з Томом Крузом «Топ Ґан: Меверік».

Читати далі...
4 травня 2022,  21:33 | Новини фільмів

Дивимося фінальний трейлер супергеройського екшену «Морбіус» від кіностудії Sony, що подарувала нам хітові блокбастери останніх років «Людина-павук: Додому дороги нема» та «Веном».

Читати далі...
2 травня 2022,  19:35 | Новини фільмів

У зв'язку з повномасштабною війною, яку на території України розв'язала росія, кінотеатри деякий час не працювали, але вже починають відкриватися там, де це можливо, аби підтримати економіку та бойовий дух українців. І деякі дуже очікувані блокбастери вже отримали нові дати прем'єр в українському прокаті.

Читати далі...
1 травня 2022,  22:50 | Новини фільмів

Студія Sony Pictures поділилася в мережі новою сценою супергеройського екшену «Морбіус», заснованого на коміксах Marvel, де герой Джареда Лето вирішує політати у... метро.

Читати далі...
14 квітня 2022,  14:05 | Бокс-офіс

Нова екранізація коміксів DC «Бетмен» із Робертом Паттінсоном у головній ролі завоювала серця глядачів в усьому світі і за півтора місяці світового прокату заробила рекордні для цього року $736,7 мільйона.

Читати далі...
24 березня 2022,  21:07 | Новини серіалів

Представляємо підбірку свіжих трейлерів очікуваних серіалів, серед яких трейлер до науково-фантастичного серіалу «Обі-Ван Кенобі», що буде спін-оффом франшизи «Зоряні війни», а також трейлери до супергеройських серіалів «Місячний лицар», «Місс Марвел» та «Хлопаки».

Читати далі...
19 березня 2022,  12:16 | Новини зірок

Смілива та відважна боротьба українського народу проти країни-терориста росії надихає людей по всьому світові. Знаменитості та кінозірки один за одним висловлюють підтримку українцям та вражаються силі духу нашого народу та прагненню свободи й волі від оккупанта.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дім Ґуччі»
Леді Гага та скандальне падіння легендарної родини з модного Олімпу
2 грудня 2021,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Про модний дім Gucci чули всі, адже він нарівні з Chanel, Versace та Dolce & Gabbana ще у минулому столітті став синонімом величезної розкоші, грошей та влади. І, як усі історії про великі гроші та владу, історія сім'ї Ґуччі наповнена пристрастю, зрадами та інтригами, які є настільки кінематографічними, що навіть дивно, як про цю легендарну сім'ю досі не було знято масштабної кінострічки. Проте скандальний клан Ґуччі багато років займав розум Рідлі Скотта, який планував зняти свій байопік «Дім Ґуччі» ще у 2006 році, а на головні ролі тоді покликати Анджеліну Джолі та Леонардо ДіКапріо (такі ходять чутки)... Але роки йшли, часи змінювалися, проєкт передавався з рук у руки, поки Скотт не повернувся до своєї давньої ідеї і твердо не взявся за її втілення. Але результат виявився дуже неоднозначним та скандальним. Як і сама родина Ґуччі.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Ліга справедливості Зака Снайдера»
Супергеройський епік для справжніх шанувальників Зака Снайдера
30 березня 2021,  23:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У березні 2017 року сім'ю режисера Зака ​​Снайдера потрясла жахлива трагедія. Його дочка Отем покінчила життя самогубством, і він просто не міг завершити роботу над очікуваним супергеройським блокбастером «Ліга справедливості». Але студія Warner Bros., не бажаючи втрачати гроші, вирішила піти по головах і привести в проект зовсім іншого режисера, який не працював зі Снайдером і повинен був зробити те, що скажуть продюсери. Цим режисером став творець хітових кінокоміксів «Месники» і «Месники: Ера Альтрона» Джосс Відон, але, оскільки це була не його історія, не дивно, що вона обернулася провалом. І ось через 4 роки Снайдеру нарешті вдалося представити світові свою версію «Ліги справедливості». Чи змогла вона виправдати очікування вимогливих фанатів коміксів DC?

Читати далі...