Оновлення, в яких згадується Жюльєт Бінош

9 квітня 2017,  14:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступного тижня в український прокат виходить французька комедія «Доньки-матері», де Жюльєт Бінош зіграє безвідповідальну матір, а Камілль Коттен — її зразкову доньку, яким складним знайти спільну мову. Але коли обидві з них виявляються вагітні, це дає жінкам другий шанс налагодити відносини.

Повноцінний український трейлер кінокартини режисера Ноемі Сагло дивіться тут.

5 квітня 2017,  20:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На всіх парах до нас мчить 14-й кінофестиваль «Французька весна в Україні», який порадує українських глядачів 6 новинками французького кінематографа, де зіграли Маріон Котійяр, Жюльєт Бінош, Ізабель Юппер, Гійом Кане, Катрін Денев та інші їх знамениті співвітчизники.

Кінофестиваль стартує в столичному кінотеатрі «Київ» в цю п'ятницю, 7 квітня. Фільми будуть показані на мові оригіналу з українськими субтитрами.

20 березня 2017,  17:30 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер комедії «Доньки-матері», яка вийде в кінотеатрах 13 квітня.

Мадо (Жюльєт Бінош) – найінфантильніша матуся в світі. Вона не збирається дорослішати і ніби помінялася ролями зі своєю 30-річною дочкою Авріль (Камілль Коттен). І ось, за збігом, обидві вони одночасно виявляються вагітними. Думка про те, що вона вже скоро стане бабусею, не вкладається у Мадо в голові. А Авріль в шоці, так як не з чуток знає, яка з її матері мама...

2 березня 2017,  01:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент науково-фантастичного екшену «Привид у броні» показує пробудження головної героїні у втіленні Скарлетт Йоханссон, яку тут зватимуть Мірою, а не Мотоко Кусанагі, як в манзі. Поруч з нею опиняється Жюльєт Бінош, але її пояснення не сильно заспокоюють Міру. Вони вкрали її життя, і тепер вона буде мститися.

Другий український трейлер «Привида у броні» дивіться тут.

18 грудня 2016,  18:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Героїня Скарлетт Йоханссон вражає в своєму футуристичному камуфляжному костюмі в міжнародному трейлері «Привида у броні». Її майор Мотоко Кусанагі — єдина в своєму роді, але не є невразливою, про що їй тут нагадує Жюльєт Бінош. Але це не заважає Мотоко ступити на стежку війни під «Enjoy the Silence».

Український трейлер науково-фантастичного екшену Руперта Сандерса дивіться тут.

13 листопада 2016,  16:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в мережі з'явився дебютний трейлер науково-фантастичного екшена «Привид у броні», і ми спішимо поділитися з вами їм відразу в офіційному українському дубляжі. У цій кінокартині, знятої Рупертом Сандерсом, Скарлетт Йоханссон втілює майора Мотоко Кусанаги, гібрида людини і кіборга, яка очолює елітний загін «Секція 9» й не пам'ятає свого минулого. Але одного разу їй відкривається страшна таємниця, яка змінить все її існування.

Крім екшену і нового футуристичного світу, трейлер також представляє перший погляд на ключових героїв у виконанні Жюльєт Бінош, Такеші Кітано та Йохана Філіпа Асбека.