Новини, в яких згадується Жюльєт Бінош

2 квітня 2022,  18:20 | Новини серіалів

Наступним проєктом лауреата премії «Оскар» Коліна Ферта стане загадковий міні-серіал «Сходи», першим трейлером якого поділилася нещодавно американська стримінгова платформа HBO Max.

Читати далі...
25 лютого 2020,  16:12 | Новини фільмів

У мережі з'явився трейлер французького комедійного фільму «Як бути хорошою дружиною» від режисера Мартена Прово, головну роль у якому виконує лауреатка премії «Оскар» Жюльєт Бінош.

Події комедії Прово розгортаються в 1968 році і слідують за директоркою школи для ідеальних дружин Полетт Ван дер Бек (Бінош), яка навчає молодих дівчат, як правильно зберігати сімейне вогнище, прибирати, готувати і не зволікаючи виконувати подружній обов'язок. Але раптом її чоловік помирає, і життя Полетт перевертається догори ногами, коли вона возз'єднується зі своїм першим коханням. Чи зможе вона і далі прикидатися, що жінка створена виключно для заміжжя, чи все ж таки звільниться від стереотипів «хорошої дружини», піддавшись духу свободи, що віє над Францією?

Компанію Бінош в кадрі складають Іоланда Моро, Ноемі Львовські та Едуард Баер. У французький прокат комедія «Як бути хорошою дружиною» вийде у березні. Щоб дізнатися, чи покажуть її в українських кінотеатрах, стежте за новинами на Kinofilms.ua.

21 лютого 2020,  13:59 | Статті

Вчора в кінотеатрах України стартувала екранізація однойменного роману великого сучасного прозаїка Пітера Кері «Правдива історія банди Келлі».

Міжнародна прем’єра стрічки відбулась на кінофестивалі у Торонто й отримала високу оцінку західних кінокритиків. Саме час пригадати найцікавіші адаптації романів, що отримали одну з найпрестижніших літературних премій світу – Букера.

Читати далі...
17 січня 2019,  15:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер драматичної наукової фантастики «На висоті», головну роль в якій виконує актор Роберт Паттінсон.

Фільм «На висоті» («High Life») розповість про групу злочинців, засуджених до смертної кари, які погоджуються брати участь в урядовій космічній місії, мета якої полягає в тому, щоб знайти альтернативні джерела енергії та взяти участь у репродуктивних експериментах...

Разом з Паттінсоном у цій історії зіграли Жюльєт Бінош, Міа Гот, Андре Бенджамін, Ларс Айдингер і Агата Бузек.

Українська прем'єра фантастики Клер Дені відбудеться навесні, 18 квітня.

9 квітня 2017,  14:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступного тижня в український прокат виходить французька комедія «Доньки-матері», де Жюльєт Бінош зіграє безвідповідальну матір, а Камілль Коттен — її зразкову доньку, яким складним знайти спільну мову. Але коли обидві з них виявляються вагітні, це дає жінкам другий шанс налагодити відносини.

Повноцінний український трейлер кінокартини режисера Ноемі Сагло дивіться тут.

5 квітня 2017,  20:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На всіх парах до нас мчить 14-й кінофестиваль «Французька весна в Україні», який порадує українських глядачів 6 новинками французького кінематографа, де зіграли Маріон Котійяр, Жюльєт Бінош, Ізабель Юппер, Гійом Кане, Катрін Денев та інші їх знамениті співвітчизники.

Кінофестиваль стартує в столичному кінотеатрі «Київ» в цю п'ятницю, 7 квітня. Фільми будуть показані на мові оригіналу з українськими субтитрами.

20 березня 2017,  17:30 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо український трейлер комедії «Доньки-матері», яка вийде в кінотеатрах 13 квітня.

Мадо (Жюльєт Бінош) – найінфантильніша матуся в світі. Вона не збирається дорослішати і ніби помінялася ролями зі своєю 30-річною дочкою Авріль (Камілль Коттен). І ось, за збігом, обидві вони одночасно виявляються вагітними. Думка про те, що вона вже скоро стане бабусею, не вкладається у Мадо в голові. А Авріль в шоці, так як не з чуток знає, яка з її матері мама...

2 березня 2017,  01:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент науково-фантастичного екшену «Привид у броні» показує пробудження головної героїні у втіленні Скарлетт Йоханссон, яку тут зватимуть Мірою, а не Мотоко Кусанагі, як в манзі. Поруч з нею опиняється Жюльєт Бінош, але її пояснення не сильно заспокоюють Міру. Вони вкрали її життя, і тепер вона буде мститися.

Другий український трейлер «Привида у броні» дивіться тут.

18 грудня 2016,  18:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Героїня Скарлетт Йоханссон вражає в своєму футуристичному камуфляжному костюмі в міжнародному трейлері «Привида у броні». Її майор Мотоко Кусанагі — єдина в своєму роді, але не є невразливою, про що їй тут нагадує Жюльєт Бінош. Але це не заважає Мотоко ступити на стежку війни під «Enjoy the Silence».

Український трейлер науково-фантастичного екшену Руперта Сандерса дивіться тут.

13 листопада 2016,  16:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні в мережі з'явився дебютний трейлер науково-фантастичного екшена «Привид у броні», і ми спішимо поділитися з вами їм відразу в офіційному українському дубляжі. У цій кінокартині, знятої Рупертом Сандерсом, Скарлетт Йоханссон втілює майора Мотоко Кусанаги, гібрида людини і кіборга, яка очолює елітний загін «Секція 9» й не пам'ятає свого минулого. Але одного разу їй відкривається страшна таємниця, яка змінить все її існування.

Крім екшену і нового футуристичного світу, трейлер також представляє перший погляд на ключових героїв у виконанні Жюльєт Бінош, Такеші Кітано та Йохана Філіпа Асбека.

14 травня 2016,  23:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На третий день 69-го Каннского кинофестиваля показали комедию «В тихом омуте» с Жюльет Бинош, а в рамках Особого взгляда представили биографическую драму «Танцовщица», где сыграли Лили-Роуз Депп и Гаспар Ульель.

Читати далі...
30 липня 2015,  14:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стала известна официальная программа 72-го Венецианского кинофестиваля, в которую вошли новые фильмы Тома Хупера, Мартина Скорсезе, Кэри Фукунаги и актерские работы Эдди Редмэйна, Жюльет Бинош, Тильды Суинтон, Рэйфа Файнса, Идриса Эльбы, Майкла Китона, Рэйчел МакАдамс и многих других.

В Венеции в этом году будут представлено сразу два фильма от украинских режиссеров: «Молитва за Украину» Евгения Афинеевского и «Событие» Сергея Лозницы. Оба фильма документальные и будут показаны Вне конкурса.

Открывать Венецианский кинофестиваль будет «Эверест» Бальтасара Кормакура, где Джейсон Кларк вместе с Джейком Джилленхолом и Джошем Бролином отправляется в экспедицию на самую высокую и опасную гору мира, а Кира Найтли ждет его возвращения домой.

Читати далі...
19 червня 2015,  11:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На прес-конференції за участю організаторів 6-го Одеського міжнародного кінофестивалю була оголошена офіційна програма цього року. Загалом туди увійшло 90 фільмів з 34 країн.

Президент кінофестивалю Вікторія Тігіпко зазначила, що його особливим акцентом в цьому році є жіночий тренд: 

Тема прав жінок звучала на багатьох кінофестивалях, там виступали такі яскраві і сильні жінки, що представляють кіно, як Сальма ХайєкЖюльєт БіношКейт Бланшетт, а також багато інші жінки, які й давали майстер-класи, і виступали в своїх блогах на сайтах, даючи теми для роздумів про те, як важлива підтримка дівчатам і жінкам, як важливо актрисам, режисерам, сценаристам, які перебувають на різних етапах своєї кар'єри, підтримувати один одного і піднімати дану тему в кіноіндустрії.

На ОМКФ-2015 відсоток фільмів, знятих жінками, становить 30%, що навіть перевищує кількість жіночих заявок на більш відомих кінофестивалях.

Читати далі...