Новини, в яких згадується Джуді Грір

20 листопада 2020,  14:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Amazon Prime поділилася атмосферниv трейлером очікуваної драми «Дядько Френк», який повідомляє, що його онлайн-прем'єра відбудеться на американський День подяки, тобто 25 листопада.

Читати далі...
31 жовтня 2020,  18:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб порадувати шанувальників культової франшизи про маніяка Майкла Майєрса, студія Universal представила на честь Хелловіна новий тизер слешера «Хелловін вбиває», який нагадує, що його прем'єра відбудеться через рік.

Читати далі...
9 липня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal підтвердила, що в зв'язку з пандемією коронавірусу прем'єра слешера «Хелловін вбиває» була перенесена на цілий рік вперед, за допомогою нового тизера за участю легендарної Джеймі Лі Кертіс.

Читати далі...
20 січня 2020,  14:34 | Новини серіалів

Скучили за містером Піклсом? На честь Дня народження видатного коміка Джима Керрі, який був 17 січня, канал Showtime поділився з нами новим трейлером 2 сезону його драматичної комедії «Жартую».

Другий сезон серіалу починається через декілька моментів після кліффхенгера першого сезону, показуючи, що улюблене шоу американських дітей «Час ляльок з містером Піклсом» знімають з ефіру вперше за 30 років. І тепер відомому телеведучому Джеффу Піклсу (Керрі) потрібно знайти новий спосіб, як спілкуватися зі своєю аудиторією. Опинившись без улюбленого шоу, Джефф потрапляє в сіру зону свого життя і відкриває в собі нову сторону в сезоні, наповненому музикою, магією, ляльками і ентузіазмом.

Серіал «Жартую» повернеться на екрани 9 лютого. Компанію Керрі в 2 сезоні складуть Кетрін Кінер, Френк Ланджелла, Джуді Грір та Аріана Гранде.

19 грудня 2019,  14:00 | Новини фільмів

Не ставайте у неї на шляху! У мережі з'явився офіційний трейлер драматичної комедії «Buffaloed», в якій зірка фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл» Зої Дойч вибиває гроші з боржників.

Події фільму «Buffaloed» відбуваються в місті Буффало, столиці стягнення боргів Америки. Але Пег Даль (Дойч) ніколи не бачила себе в цьому бізнесі. Володарка гострого розуму і ще гострішого язика хоче вибратися з міста і вступити до університету Ліги плюща. Але коли приходить лист з університету її мрії, дівчина розуміє, що їй нічим платити за навчання. Один телефонний дзвінок змінює все і приводить її в прибутковий, але складний і часто сумнівний бізнес по стягненню боргів. Справи Пег швидко йдуть вгору, але яку ціну доведеться за це заплатити?

Разом з Дойч в комедії режисера Тані Векслер зіграють зірка супергеройського екшену «Загон самогубців» Джай Кортні та зірка горора «Хелловін» Джуді Грір. В американський прокат фільм «Buffaloed» вийде 14 лютого.

10 серпня 2019,  11:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові до продовження дивних пригод Джима Керрі? Телеканал Showtime поділився офіційним трейлером 2 сезону драмеді «Жартую», яка має 2 номінації на премію «Золотий глобус».

У нових серіях телеведучий Джефф Піклс (Керрі) повинен знайти новий спосіб спілкування зі своїми шанувальниками, коли його улюблене шоу «Час ляльок з містером Пиклсом» знімають з ефіру вперше за 30 років. Джефф створює новий і вельми спірний метод прямого спілкування з дітьми з усього світу і вперше за свою кар'єру стикається з ворожістю. Поки він подорожує по моральним сірим зонам свого життя, герой відкриває нову сторону себе в сезоні, наповненому музикою, магією, ляльками та ентузіазмом.

Прем'єра 2 сезону «Жартую», де разом з Керрі зіграють Френк Ланджелла, Джуді Грір, Кетрін Кінер і Аріана Гранде, відбудеться восени, 3 листопада.

17 липня 2019,  19:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер комедійного фільму для всієї родини «Ігри з вогнем», де колишній реслер Джон Сіна стає пожежником, який повинен наглядати за трійцею непосидючих дітей.

На новорічні канікули групі відважних пожежників доведеться зібрати волю в кулак. Адже перед ними загроза найвищого ступеня троє нестримних дітей, які дуже люблять бешкетувати і гратися з вогнем. І поки вони не знайшли їхніх батьків, пожежники повинні навчитися бути хорошими няньками для цих бісенят.

Українська прем'єра комедії «Ігри з вогнем», де компанію Сіні складуть Бріанна Гілдебранд, Джуді Грір, Джон Легуізамо і Кіген-Майкл Кі, відбудеться 7 листопада.

30 травня 2019,  21:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий український трейлер пригодницької комедії Річарда Лінклейтера «Де ти поділася, Бернадетт?», в якій разом з Кейт Бланшетт зіграють Крістен Віг, Біллі Крудап, Лоренс Фішберн та Джуді Грір.

Читати далі...
25 березня 2019,  16:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшло понад 20 трейлерів до очікуваних фільмів і серіалів, включаючи нові трейлери науково-фантастичного екшену «Темний фенікс», драми Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», діснеївського мультфільму «Історія іграшок 4», бойовика «Джон Уік 3» і 3 сезону хітового серіалу «Дуже дивні справи», а також ТБ-ролики супергеройського фільму «Месники: Завершення» та діснеївської казки «Дамбо».

Читати далі...
20 березня 2019,  14:52 | Оновлення

У мережі з'явився український трейлер байопіку режисера Ніка Хемма «Тачка на мільйон».

Фільм натхненний історією операції ФБР щодо легендарного американського автомобільного конструктора Джона ДеЛореана (Лі Пейс). Події відбуваються на початку 1980-х років в Каліфорнії. Картина описує стрімкий підйом ДеЛореана і його знаменитої компанії DeLorean Motor Company та скандал з наркотиками, який привів бізнесмена до краху.

Головні ролі у фільмі грають Джуді Грір та Лі Пейс. Дата виходу фільму «Тачка на мільйон» поки не відома, стежте за новинами на Kinofilms.ua.

10 вересня 2018,  22:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшли нові трейлери музичних картин «Богемна рапсодія» і «Народження зірки», діснеївського фентезі «Лускунчик і чотири королівства» та фільму жахів «Хелловін», а також свіжі ТБ-ролики науково-фантастичних екшенів «Веном» і «Хижак».

Читати далі...
7 вересня 2018,  01:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер очікуваного фільму жахів Девіда Гордона Гріна «Хелловін» нагадує нам, що зло існує, і воно повертається в своє рідне містечко Геддонфілд.

Серійний вбивця Майкл Майєрс (Нік Касл) утік із психіатричної лікарні і направляється в Геддонфілд, щоб знову вбивати і помститися Лорі Строуд (Джеймі Лі Кертіс), яка вижила після його нападу 40 років тому. Але Лорі не сиділа склавши руки і всі ці роки наполегливо готувалася до зустрічі з психопатом. Вона мчить до своєї дочки Карен (Джуді Грір), щоб попередити її і захистити її сім'ю, але Карен не вірить матері і вважає, що їй потрібна допомога. Тому Лорі не залишається нічого іншого, як виступити проти Майєрса самотужки.

Дивіться також український трейлер фільму «Хелловін». У кіно з 25 жовтня.

10 серпня 2018,  17:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Showtime представив повноцінний трейлер свого нового серіалу «Жартую» («Kidding»), де драма переплітається з безумством, сміхом, депресією і... маппетами.

Володар премії «Золотий глобус» Джим Керрі грає тут ікону дитячого телебачення Джеффа, відомого як містер Піклс, який є маяком доброти і мудрості для вразливих молодих умів Америки. Але коли його сім'я починає розпадатися, Джефф стикається з особистою кризою, якій не допомагають ні казки, ні байки, ні надихаючі промови, що він проголошує з екранів телевізорів.

Разом з Керрі в «Жартую» знялися Джуді Грір, Кетрін Кінер та Френк Ланджелла.

Перша серія серіалу, який зняв режисер фільму «Вічне сяйво чистого розуму» Мішель Гондрі, вийде на екрани 9 вересня.

2 липня 2018,  19:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер режисерського дебюту Джуді Грір «Подія монументального масштабу» із зірковим кастом.

Комедія для дорослих розповість про те, як в батьківський день в шкільній учительській виявляють труп, і адміністрація школи відчайдушно намагається приховати цю подію, щоб про неї не дізналися ні діти, ні їхні батьки. У фільмі зіграли Еллісон Дженні, Дженніфер Гарнер, Бредлі Вітфорд, Коммон, Сторм Рейд, Роб Ріггл, Джон Чо та Кеті Голмс.

В кінці трейлера в камео з'являється веселий Кіану Рівз.

В американський прокат «Подія монументального масштабу» вийде в серпні.

8 червня 2018,  01:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний комік Джим Керрі повертається на телебачення в драматично-комедійному серіалі від Showtime «Kidding» («Жартую»).

Керрі втілює Джеффа, відомого як містер Піклс, ікону дитячого телебачення та маяк доброти і мудрості для вразливих молодих умів Америки, який також керує багатомільйонним брендом. Але коли в сім'ї Джеффа трапляється серйозна криза, немає ніякої казки або байки, що могли б вирішити його проблеми, які стрімко накопичуються, не даючи герою достатньо часу, щоб з ними впоратися. В результаті добра людина стикається з жорстоким світом і починає повільно втрачати розум, спостерігати за чим одночасно кумедно й боляче.

Перед цим Керрі виконував головну роль на телебаченні в скетч-шоу «В яскравих фарбах», яке виходило на екрани на початку 1990-х.

Прем'єра серіалу «Kidding», де також зіграють Кетрін КінерПастка», «Сорокарічний незайманий») і Джуді ГрірЛюдина-мураха», «Світ Юрського періоду»), відбудеться 9 вересня.