Новини серіалів, в яких згадується Тоні Шелуб

11 квітня 2023,  10:45 | Новини серіалів

Місіс Мейзел готова нарешті стати справжньою зіркою стендапу у повноцінному трейлері заключного сезону популярної драмеді «Дивовижна місіс Мейзел», прем'єра якого відбудеться 14 квітня на платформі Amazon Prime.

Читати далі...
25 жовтня 2018,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер 2 сезону драматичної комедії «Дивовижна місіс Мейзел», який повідомляє, що серіал повернеться з новими серіями 5 грудня.

Пригоди безжурної екс-домогосподарки Міріам «Мідж» Мейзел, за роль якої Рейчел Броснахен отримала премії «Золотий глобус» та «Еммі», тривають! Рік тому вона була зразковою дружиною і матір'ю, готувала найкращу грудинку і організовувала свята для своєї сім'ї, але її чоловік пішов до своєї секретарки, Мідж напилася та відмінно виступила в місцевому барі зі стендапом. Вона знайшла роботу в улюбленому універмазі й за допомогою нової подруги-менеджера Сьюзі (Алекс Борштейн) збирається стати однією з найкращих коміків на нью-йоркській сцені.

У 2 сезоні також повернуться Майкл Зеген, Марін Хінкль, Тоні Шелуб та Люк Кірбі. Авторкою серіалу «Дивовижна місіс Мейзел» виступає Емі Шерман-Палладіно, яка придумала «Дівчата Гілмор».