Новини, в яких згадується Тайлер Позі

30 грудня 2022,  08:01 | Новини фільмів

Скотт МакКолл та його зграя готові до нових пригод і небезпек в офіційному трейлері фентезійної стрічки «Вовченя: Фільм», що буде продовженням популярного молодіжного серіалу «Вовченя», також відомого як «Перевертень».

Читати далі...
10 квітня 2019,  13:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У вівторок Netflix поділився офіційним трейлером своєї нової молодіжної мелодрами «Останнє літо», головну роль у якому виконує зірка серіалу «Рівердейл» Кей Джей Апа.

Картина «Останнє літо» («The Last Summer») відправить глядача в Чикаго, де для свого останнього літа разом збирається група давніх шкільних друзів, які незабаром їдуть в коледж. Вони намагаються взяти від цього літа все і не упустити шанс зізнатися в своїх почуттях.

Разом з Апою у фільмі знялися Майя МітчеллФостеры»), Голстон СейджОрвілл»), Тайлер ПозіПеревертень») і Джейкоб ЛатіморПрихована краса»).

Прем'єра романтичної картини Вільяма Байндлі відбудеться 3 травня.

18 січня 2019,  15:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Стівен Содерберг став продюсером нового молодіжно-драматичного серіалу «Зараз Апокаліпсис» («Apocalypse Now»), де зіграють актори Еван Джогіа, Келлі Берглунд, Бо Мірчофф і Тайлер Позі.

Серіал «Зараз Апокаліпсис» буде досліджувати ідентичність, сексуальність і артистичність, подорожуючи з молодими друзями по дивному місту Лос-Анджелесу, яке часто збиває з пантелику. Між сексуальними та романтичними побаченнями з додатків Улісса (Еван Джогіа) починають турбувати дивні сни у дусі передбачень, які наштовхують його на думку про те, що або існує якась темна і жахлива змова, або він курить занадто багато трави.

Прем'єра серіалу «Зараз Апокаліпсис» відбудеться навесні, 10 березня.

14 вересня 2018,  00:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Капітан Марвел збирає неофіційну команду супергероїв з молодих людей з надздібностями у новому трейлері науково-фантастичного мультсеріалу «Сходження Marvel: Таємні воїни».

Нове покоління супергероїв Marvel прибуло. Зустрічайте Місіс Марвел (Катрін Хаварі), Дівчину-білку (Мілана Вайнтруб), Землетрус (Хлоя Беннет), Патріота (Каміль МакФедден), Міс Америка (Сьєрра Рамірес) та Інферно (Тайлер Позі). Хтось полює на підлітків з суперздібностями, і вони збираються його зупинити. Очолить команду Капітан Марвел (Кім Рейвер), а також допомагати їм буде Гвен-Павук (Дав Камерон).

Прем'єра мультсеріалу «Сходження Marvel: Таємні воїни» відбудеться 30 вересня.

У наступному році на екрани вийде супергеройський екшен «Капітан Марвел», де роль Керол Денверс виконає Брі Ларсон.

21 березня 2018,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик фільму жахів «Правда або дія» від творців трилерів «Пастка» і «Щасливий день смерті».

Люсі Хейл, Тайлер Позі, Вайолетт Бін і Нолан Джерард Фанк втілюють друзів, які на канікулах вирішують зіграти в гру «Правда або дія», не підозрюючи, що разом з ними будуть бавитися темні сили. Як тільки хтось із компанії відмовляється виконувати чергову дію, що стають все більш божевільними й небезпечними, він помирає жахливою смертю. Чи зможе хтось вижити в цій фатальній грі?

Півсотні кадрів «Правда або дія» ви знайдете в галереї фільму. У кіно горор Джеффа Уодлоу вийде 12 квітня.

6 березня 2018,  16:03 | Оновлення

Представляємо український трейлер фільму жахів «Правда або дія» з Люсі Гейл та Тайлером Поузі у головних ролях.

Творці моторошних і шокуючих трилерів «Спліт» та «Щасливий день смерті» запрошують у гру. Невинна забава «Правда або дія» перетворюється в жорстокі перегони зі смертю, коли у процес втручається потойбічна сила. Переможе той, хто виживе…

В кінотеатрах України з 12 квітня.

4 січня 2018,  16:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер фільму жахів «Правда чи бажання» («Truth or Dare») із зіркою «Милих ошуканок» Люсі Хейл в головній ролі.

Картина покаже, як безневинна гра «Правда чи бажання» в колі друзів перетворюється на гру не на життя, а на смерть, коли хтось чи щось починає карати кожного, хто збреше або відмовиться виконувати бажання. Компанію Хейл тут складуть Тайлер ПозіПеревертень»), Вайолетт БінФлеш»), Лендон ЛібуаронМежа») і Нолан Джерард ФанкЛузери»).

У світовий прокат фільм Джеффа ВодлоуПипец», «Мотель Бейтсів») вийде 27 квітня.

29 липня 2017,  03:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал MTV привіз на Comic-Con новий трейлер заключного сезону надприродної драми «Перевертень» («Вовченя»). В її 10 фінальних серіях Скотт (Тайлер Позі) разом з Лідією (Холленд Роден), Малією (Шеллі Хенніг) та іншими членами своєї зграї готуються до вирішальної битви за виживання. Але озброєні срібними кулями люди — не єдина для них загроза, оскільки в школі Бейкон Гіллс з'явиться новий і досить кровожерливий порушник спокою Нолан (Фрой Гутьєррез). Також відео натякає на роман Скотта і Малії.

Попередній трейлер, в якому повертаються Стайлз (Ділан О'Брайен) та Дерек (Тайлер Хеклін), дивіться тут. Прем'єра фінального сезону відбудеться в США завтра, 30 липня.