Новини серіалів, в яких згадується Стів Хові

22 березня 2021,  12:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 10 серії 11 сезону популярної драмеді «Безсоромні» наших героїв чекають переїзди та викрадення. Вгадайте з першого разу, який Френк замислив друге.

Читати далі...
15 березня 2021,  19:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Френк Галлагер несподівано для всіх вирішує бути батьком для своїх дітей (і для них це головний сюрприз) в промо-ролику 9 серії 11 сезону божевільної американської драмеді «Безсоромні», яка завершиться у квітні.

Читати далі...
9 березня 2021,  17:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Божевільний та веселий промо-ролик 8 серії 11 сезону популярної драмеді «Безсоромні» нагадує, що до прощання з дисфункціональною сімейкою Галлагерів залишилося всього п'ять серій.

Читати далі...
1 березня 2021,  16:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Деббі дуже красномовно відповідає Ліпу, коли він пропонує обговорити продаж будинку Галлагерів в веселому промо-ролику 7 серії 11 сезону хітової драмеді «Безсоромні». І цей конфлікт так просто не закінчиться.

Читати далі...
9 лютого 2021,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 6 серії 11 сезону хітового комедійно-драматичного серіалу «Безсоромні» показує, як Ліп та Міккі відправляються на справу разом. Головне, щоб законослухняний Карл про це не дізнався.

Читати далі...
25 січня 2021,  14:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Френк Галлагер знову приміряє на себе скромну роль рятівника району в промо-ролику 5 серії 11 сезону драмеді «Безсоромні». І, як завжди, це обертається плачевними для нього (та його чоловічих органів) наслідками.

Читати далі...
4 січня 2021,  17:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мілковічі проти Галлагерів! Шкідлива сімейка Міккі не дає спокою ані йому, ані Галлагерам в промо-ролику 4 серії 11 сезону популярної драмеді «Безсоромні». Але з нашими героями краще не зв'язуватися.

Читати далі...
7 грудня 2020,  15:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю відбулася прем'єра фінального сезону популярної драмеді «Безсоромні», в якій Галлагери зіткнулися з пандемією COVID-19 та джентрифікацією (вгадайте, чого вони злякалися більше). Що ж чекає на цю сімейку наступного тижня?

Читати далі...
27 листопада 2020,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри 11 сезону популярної драмеді «Безсоромні», на чиєму рахунку є маса нагород, канал Showtime представив його повноцінний трейлер, в якому Галлагери продовжують наводити шерех в Південному Чикаго.

Читати далі...
18 листопада 2020,  19:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові побезумствувати разом з Галлагерами в останній раз? Тоді швидше вмикайте тизер-трейлер 11 сезону хітової драмеді «Безсоромні», прем'єра якого відбудеться на початку зими, 6 грудня.

Читати далі...
25 вересня 2020,  18:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друзі сімейства Галлагерів вже приступили до зйомок 11 сезону хітового драмеді «Безсоромні», який, на жаль, буде для серіалу фінальним.

Читати далі...
20 січня 2020,  12:30 | Новини серіалів

Час з Галлагерами пролітає швидко, і вже через тиждень ця дисфункціональна сімейка відправиться у відпустку після виходу на екрани фінальної серії 10 сезону серіалу «Безсоромні», де на нас чекає довгоочікуване весілля.

Ліам (Крістіан Айзіа) перевершує Френка (Вільям Х.Мейсі) за рівнем галлагерості. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) працює над тим, щоб переконати Темі (Кейт Майнер) залишитися в Чикаго з їхньою дитиною. Деббі (Емма Кінні) перевертає нову сторінку в особистому житті, поки новий бізнес Кева (Стів Гові) успішно стартує, а Ві (Шанола Гемптон) дивується, куди йдуть всі гроші. Але головною подією серії, звичайно, буде весілля Йена (Камерон Монахен) та Міккі (Ноель Фішер)!

Фінальна серія отримала назву «Gallavich!» («Галлавіч!») на честь головної пари серіалу. Її прем'єра відбудеться 27 січня за українським часом.

16 грудня 2019,  15:18 | Новини серіалів

Канал Showtime опублікував промо-ролик і розширений опис 7 серії 10 сезону свого хітового серіалу «Безсоромні», яку зняла Ерін Філі.

Карл (Ітан Каткоскі) приймає свій громадянський обов'язок, поки Деббі (Емма Кінні) шукає новий спосіб заробити. Френк (Вільям Х. Мейсі) зустрічає жінку своєї мрії, а Йен (Камерон Монахен) та Міккі (Ноель Фішер) виявляються втягнутими в небезпечну аферу Паули (Рейчел Дреч). Коли у Алібі трапляється трагедія, Кев (Стів Гові) та Ві (Шанола Гемптон) вирішують працювати під прикриттям, щоб знайти нових клієнтів. Тим часом Ліп (Джеремі Аллен Вайт) і Темі (Кейт Майнер) відчайдушно намагаються знайти час для інтиму.

Серія «Citizen Carl» («Громадянин Карл») вийде на телеекрани 23 грудня за українським часом і буде передостанньою серією серіалу «Безсоромні», яку ми побачимо в цьому році.

14 вересня 2019,  17:49 | Новини серіалів

Як змінилося життя Галлагерів після від'їзду Фіони? Офіційний трейлер 10 сезону хітової драматичної комедії «Безсоромні» показує, що більш спокійним та врівноваженим воно точно не стало.

В трейлері Френк (Вільям Х. Мейсі) намагається забрати свої гроші у Деббі (Емма Кінні), яка після Фіони стала головою родини і керує сімейним бюджетом. Йен (Камерон Монахен) говорить Міккі (Ноель Фішер), з яким нещодавно возз'єднався у в'язниці, що їм варто взяти перерву. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) стає батьком, намагається кинути палити і падає з ніг від втоми. Кев (Стів Гові) п'є тестостеронові смузі і танцює стриптиз, Карл (Ітан Каткоскі) потрапляє у чергові неприємності, а у Ліама (Крістіан Айзіа) нова хіповська зачіска в стилі 60-х.

Галлагери повернуться з новими божевільними пригодами 10 листопада.

17 серпня 2019,  00:56 | Новини серіалів

Скучили за божевіллям по-галлагерівськи? Тоді дивіться, як Йен та Міккі влаштовують у в'язниці заворушення в тизер-трейлері 10 сезону популярної драмеді «Безсоромні».

Тизер, який йде всього 30 секунд, нагадує нам вустами Деббі (Емма Кінні), що Фіона (Еммі Россам) поїхала і що вона, Деббі, не збирається прати за усіма білизну. Наприкінці 9 сезону Френк (Вільям Х. Мейсі) втік від своєї коханої Інгрід (Кеті Сагал) і тепер тусується зі ще одним алкоголіком Мікі (Луїс Гусман). Разом з цим відео показує, як Йен (Камерон Монахен) та Міккі (Ноель Фішер) збираються когось зарізати у в'язниці; Кев (Стів Гові) шокує Ві (Шанола Гемптон), розриваючи на собі футболку в барі; Деббі знаходить новий гардероб; Карл (Ітан Каткоскі) отримує диплом академії; а Ліп (Джеремі Аллен Вайт) стає батьком.

Чекаємо не дочекаємося прем'єри 10 сезону, яка відбудеться 3 листопада.