Оновлення, в яких згадується Руні Мара

27 липня 2018,  12:15 | Оновлення

З'явився український трейлер комедійно-біографічної драми «Не хвилюйся, він далеко не піде» від режисера Гаса Ван Сента.

У центрі сюжету фільму опиняється алкоголік Джон Каллахан (Хоакін Фенікс), який вчиться жити в інвалідному візку після автокатастрофи. На прохання своєї подруги Анну (Руні Мара) Джон все ж вирішує кинути пити та несподівано відкриває в собі талант до малювання карикатур.

Українська прем'єра фільму «Не хвилюйся, він далеко не піде» відбудеться 30 серпня.

30 листопада 2017,  01:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal Pictures поділилася першим трейлером біблійного байопіку «Марія Магдалина» з номінанткою на премію «Оскар» Руні Марою в головній ролі.

«Марія Магдалина» розповість історію Мері, молодої жінки, яка шукає новий шлях. Обмежена ієрархією того часу, Мері кидає виклик своїй традиційній сім'ї та приєднується до нового суспільного руху на чолі з харизматичним Ісусом з Назарету. Незабаром вона знаходить своє місце в цьому русі й в серці подорожі, яка приведе до Єрусалиму. Ісуса втілює триразовий номінант на премію «Оскар» Хоакін Фенікс.

У світовий прокат картина Гарта Девіса, який зняв номінований на 6 «Оскарів» байопік «Лев», вийде 15 березня 2018 року.

3 липня 2017,  18:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскарівська номінантка Руні Мара і володар «Оскара» Кейсі Аффлек зіграли в фентезійній драмі «Історія привида» закохану пару, що оселилася в будинку з історією. І коли чоловік передчасно помирає, він не йде в інший світ, а залишається прив'язаний до будинку в образі мирного привида, що носить довге простирадло.

Режисером і сценаристом фільму є Девід Лоурі, який раніше зняв Мару і Аффлека в кримінальній мелодрамі «В бігах».

24 квітня 2017,  18:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо фрагмент драми «Уна», що показує зустріч молодої жінки Уни (Руні Мара) з чоловіком Реєм (Бен Мендельсон), який згвалтував її в 12-річному віці. Тепер він переїхав, змінив ім'я та почав нове життя. Але вона все одно його розшукала, бажаючи отримати відповіді.

Кінокартину Бенедикта Ендрюса ви вже можете побачити в українських кінотеатрах.

11 квітня 2017,  13:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося український ТБ-ролик драми «Уна», заснованої на популярній п'єсі шотландського драматурга Девіда Харровера «Чорний дрізд», що розповідає про зустріч молодої жінки Уни (Руні Мара) та чоловіка середнього віку Рея (Бен Мендельсон), який, коли їй було 12, згвалтував її.

Повноцінний трейлер кінокартини Бенедикта Ендрюса дивіться тут, а нові кадри ви знайдете в нашій галереї.

29 березня 2017,  18:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов український трейлер драми «Уна» з Руні Марою та Беном Мендельсоном, яка розповість про роман дорослого чоловіка з неповнолітньою дівчиною і його катастрофічні наслідки. А через п'ятнадцять років вона знаходить його та намагається отримати відповіді на свої питання.

В українські кінотеатри кінокартина, де також зіграють Різ Ахмед і Тобайас Мензіс, прибуде 20 квітня.

17 березня 2017,  18:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драма «Скрижалі долі», знята 6-кратним номінантом на премію «Оскар» Джимом Шеріданом, розповідає історію жінки Розанни МакНалті, яка провела понад 50 років в психіатричній лікарні й нарешті вирішила розповісти свою історію, що кардинально відрізняється від тієї, яку знає її лікар. Головну героїню драми втілила оскарівська номінантка Руні Мара.

У фільмі також зіграли Тео Джеймс, Ейдан Тернер, Ерік Бана та Ванесса Редгрейв.

19 лютого 2017,  21:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Довгоочікувана музична драма Терренса Маліка «Пісня за піснею» («Невагомість») обзавелася першим трейлером, де щастя закоханих героїв Райана Гослінга та Руні Мари затьмарює поява на горизонті Майкла Фассбендера, який в цей час крутить роман з Наталі Портман, створюючи один великий любовний чотирикутник.

У фільмі також повинні з'явитися Крістіан Бейл, Кейт Бланшетт, Хейлі Беннетт та Бойд Холбрук.

18 січня 2017,  17:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився перший трейлер науково-фантастичної мелодрами «Відкриття», чиї події розвиваються в далекому майбутньому, де вчені офіційно підтвердили існування життя після смерті, що спричинило хвилю самогубств. І в цей неспокійний час зустрічаються та закохуються одне в одного герої Руні Мари й Джейсона Сігела.

Прем'єра «Відкриття», чий трейлер нагадує «Вічне сяйво чистого розуму», відбудеться 20 січня в рамках кінофестивалю «Санденс».

26 серпня 2016,  14:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драма «Лев» повідає про індійського хлопчика, який губиться на вулицях Калькутти і опиняється в Австралії у прийомних батьків. А коли він стає дорослим, то вирішує знайти свою справжню сім'ю. Головну роль тут грає зірка «Мільйонера з нетрів» Дев Патель, допомагати йому в пошуках буде Руні Мара, а його австралійських батьків втілюють Ніколь Кідман і Девід Венем.

16 листопада 2015,  12:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Уже скоро в мировой прокат после долгого путешествия по кинофестивалям выходит драма Тодда Хейнса «Кэрол». И вот к ней появились два характер-постера с главными героинями в исполнении Кейт Бланшетт и Руни Мары.

Читати далі...
1 вересня 2014,  14:02 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер екшну «Треш».

Зірка фільму «Дівчина з тату дракона» Руні Мара в захоплюючому кримінальному екшні «Треш». Троє друзів заробляють на життя сортуванням відходів на величезному звалищі сміття десь на околиці мегаполіса. Випадкова знахідка кардинально змінює їхнє і без того нелегке життя на самому дні суспільства. Хлопці стають мішенню загонів корумпованої поліції і могутніх можновладців. Погоня, перестрілки, підступні вороги та справжня відвага простих людей, відкинутих долею як непотріб.

В кінотеатрах України з 4 грудня.