Новини кастінгу, в яких згадується Руні Мара

14 листопада 2017,  17:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головну героїню в детективному трилері «Дівчина, яка застрягла в павутині» втілить зірка серіалу «Корона» Клер Фой.

Читати далі...
18 листопада 2015,  15:15 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

После новости о том, что Sony перезапускает франшизу «Девушка с татуировкой дракона», и слухов о рассмотрении на главную роль в сиквеле Алисии Викандер, Руни Мара сообщила, что ее пока не увольняли с поста главной героини.

Читати далі...
29 жовтня 2015,  17:02 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Николас Холт и Руни Мара исполнят главные роли в научно-фантастической мелодраме «The Discovery» («Открытие»).

Читати далі...
15 травня 2015,  12:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Х'ю Джекман і Руні Мара знову зіграють разом. В цей раз вони з'являться у драмі «Collateral Beauty» («Супутня краса»).

Актори ще не встигли представити свій спільний казковий «Пен», де Джекман зіграв Чорну бороду, а Мара – Тайгер Лілі, як вже підписалися на більш серйозний проект від режисера Альфонсо Гомез-Рейона.

«Collateral Beauty» стане третім повнометражним фільмом режисера, який знімав також деякі серії «Лузерів» і «Американської історії жахів». Його драма «Я, Ерл і вмираюча дівчина» стала в цьому році хітом на кінофестивалі «Санденс».

Події «Collateral Beauty» розгортатимуться навколо нью-йоркської рекламної фірми і людини, що страждає від депресії після тяжкої трагедії. Його, швидше за все, зіграє Джекман. 

Автором сценарію до новій кінокартині Гомез-Рейона є Аллан Лоб, який працював над багатьма комедіями: «Дилема», «Прикинься моєю дружиною», «Агент під прикриттям», а також над більш серйозними фільмами, як «Те, що ми втратили» і «Уолл Стріт: Гроші не сплять».

Поки проект не має жодного певного фінансування, ні дистриб'ютора, тому інформації про дати зйомок і виход «Collateral Beauty» поки немає.

Джекман скоро з'явиться на великому екрані у спортивній драмі «Едді «Орел», в заключній частині трилогії «Люди Ікс: Апокаліпсис» і скоро буде зніматися в байопіку «Найбільший шоумен Землі». Мара ж нещодавно закінчила роботу над драмами «Скрижалі долі», «Керол», «Lion» і над музичною драмою Терренса Маліка «Невагомість».

«Пен», режисером якого є номінант на «Золотий глобус» Джо Райт, виходить в український прокат 8 жовтня 2015 року.