Оновлення, в яких згадується Чедвік Боузман

10 червня 2019,  22:51 | Оновлення

Вийшов український трейлер кримінального трилера «21 міст» з Чедвіком БоузманомЧорна Пантера») у головній ролі.

Головний герой – поліцейський з Нью-Йорка із зруйнованою репутацією. У нього з'являється шанс очистити своє ім'я, якщо тільки йому вдасться знайти місцевого вбивцю «копів». В ході розслідування герой викриває масштабну змову, яка пов'язує його колег зі злочинним світом, і виявляє, що весь Манхеттен став для нього однією великою пасткою.

У картині знімалися Сієнна МіллерСнайпер»), Тейлор КітчСправжній детектив»), Дж. К. СіммонсЛіга справедливості»). Режисером картини виступив Брайан КіркГра престолів»). В український прокат «21 міст» вийде 24 жовтня.

29 листопада 2017,  16:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно був представлений довгоочікуваний офіційний трейлер блокбастера від Marvel Studios «Месники: Війна нескінченності»!

Залізна людина (Роберт Дауні мол.), Чорна вдова (Скарлетт Йоханссон), Капітан Америка (Кріс Еванс), Тор (Кріс Гемсворт), Халк (Марк Руффало), Червона відьма (Елізабет Олсен), Людина-павук (Том Холланд), Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) і Чорна пантера (Чедвік Боузман) об'єднуються в епічну суперкоманду, яка має захистити Землю від могутнього суперлиходія Таноса (Джош Бролін).

В українські кінотеатри фільм «Месники: Війна нескінченності» прибуде 3 травня 2018 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

18 листопада 2017,  00:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Боги, високотехнологічна зброя, армія прибульців — це все ми вже бачили в «Месниках» та інших фільмах від Marvel, а «Чорна пантера» збирається показати нам абсолютно новий світ, про існування якого відомо лише обраним.

Прихована від цікавих очей в глибині африканського континенту країна Ваканда є дивом передових технологій, на які починається жорстоке полювання. Тому, не встигнувши оговтатися після смерті батька, Т'Чалла (Чедвік Боузман) повинен зайняти своє законне місце короля й дати відсіч ворогам Ваканди, що вичікують з усіх боків. Прийшов час йому знову вдягти костюм Чорної пантери та стати на захист своїх людей.

Ближче з героями «Чорної пантери» вас познайомлять персональні постери. У кіно фільм прибуде 15 лютого 2018 року.

17 жовтня 2017,  12:19 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо новий український трейлер фантастичного екшену «Чорна Пантера» з Чедвіком Боузманом у головній ролі:

Молодий африканський принц має захистити свій народ від ворогів, які розривають країну як ззовні, так і зсередини. Настав час одягнути костюм Чорної Пантери.

У кінотеатрах України з 15 лютого 2018 року.

5 серпня 2017,  21:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ні, це не новий трейлер «Чорної пантери», але в трилері «Послання від короля» Чедвік Боузман також буде битися з поганими хлопцями. Тут він втілює Джейкоба Кінга, який приїжджає з Кейптауна в Лос-Анджелес, де проникає в місцеву злочинну мережу, щоб помститися за смерть своєї сестри.

Компанію Боузману в «Посланні від короля» склали Люк Еванс, Тереза Палмер, Альфред Моліна і Том Фелтон.

25 червня 2017,  18:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перш ніж Чедвік Боузман повернеться на екрани в своєму супергеройському образі в «Чорній пантері», він зіграє головну роль в байопіку «Маршалл», який розповість про життя і кар'єру першого афроамериканського судді Верховного суду США Тургуда Маршалла. Але перед тим він був звичайним молодим адвокатом, який брався за різні справи.

Компанію Боузману в цьому фільмі складають Джош Гад, Стерлінг К. Браун, Кейт Хадсон, Ден Стівенс, Софія Буш та Джеймс Кромвелл.

12 червня 2017,  17:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Виконавець ролі Чорної пантери в Кіновсесвіті Marvel Чедвік Боузман офіційно підтвердив свою участь в «Месниках: Війна нескінченності», поділившись в Твіттері невеликим відео, де його розкладний стілець стоїть на свіжому повітрі між стільцями Наташі Романової (Скарлетт Йоханссон) та Стіва Роджерса (Кріс Еванс). Цікаве він собі вибрав сусідство, враховуючи, що в «Першому меснику: Протистояння» його Т'Чалла виступав на стороні Залізної людини (Роберт Дауні мол.).

Український тизер-трейлер «Чорної пантери», який вийшов на вихідних, дивіться тут. А також з'явилося припущення, коли буде представлений перший трейлер «Війни нескінченності».

11 червня 2017,  01:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший український трейлер майбутнього марвелівского екшену «Чорна пантера» з Чедвіком Боузманом в головній ролі, який розповість про загадкове африканське королівство Ваканду і його нового короля Т'Чаллу. Він повинен встати на захист свого народу після смерті батька і не дозволити завойовникам захопити Ваканду й те, що лежить в неї надрах, — цінний метал вібраніум, з якого створений щит самого Капітана Америка.

Українська прем'єра «Чорної пантери», де зіграли Мартін Фріман, Енді Серкіс, Майкл Б. Джордан та Люпіта Ніонго, відбудеться 15 лютого 2018 року.

10 червня 2017,  14:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув обіцяний і вельми крутий тизер-трейлер супергеройського екшену від Marvel «Чорна пантера», що розповість про пригоди короля африканської країни Ваканди Т'Чалли (Чедвік Боузман), який дебютував в «Першому меснику: Протистояння».

Тизер показує, як Еверетт Росс (Мартін Фріман) допитує торговця зброєю Улісса Кло (Енді Серкіс) про Ваканду, а після ми вирушаємо в цю продвинуту країну, приховану від зовнішнього світу, де мигцем знайомимося з лиходієм Еріком Кіллмонгером (Майкл Б. Джордан) і союзниками Т'Чалли Накією (Люпіта Ніонго), Зурі (Форест Вітакер) та Рамондою (Анджела Бассетт).

Дебютний постер «Чорної пантери» в гарній якості ви знайдете тут. Фільм вийде в українські кінотеатри в лютому 2018 року, так що чекаємо на дубльований тизер.

9 червня 2017,  02:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Чедвік Боузман поділився в Твіттері закулісним відео зі знімального майданчика свого супергеройського сольника «Чорна пантера», яке показує, як його колега Мартін Фріман разом з музикантами грає на африканських барабанах джембе. Причому зірка «Шерлока» повністю віддався процесу, від щирого серця відбиваючи ритм.

Супергеройський екшен Райана Куглера, де також зіграють Люпіта Ніонго, Майкл Б. Джордан та Форест Вітакер, вийде на екрани в лютому 2018 року.

25 липня 2016,  13:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь об'явлення касту «Чорної пантери» Marvel представили нове відео зі зйомок «Першого месника: Протистояння», яке докладніше розповідає про супергероя з Ваканди у виконанні Чедвіка Боузмана.

18 травня 2016,  15:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому промо-ролику до «Першому месника: Протистояння» Кріс Еванс, Роберт Дауні мол., Ентоні Макі, Елізабет Олсен і Чедвік Боузман натхненно й пліч-о-пліч виконують бойовий гімн, а Себастьян Стен просто проходить повз.

Уже в кінотеатрах України.

25 квітня 2016,  13:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На новом кадре к «Первому мстителю: Противостояние» Чедвик Боузман предстал в образе африканского принца Т'Чаллы известного как Черная пантера без супергеройской маски, а также рассказал о своем персонаже.

Читати далі...
24 квітня 2016,  20:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новые персональные постеры и промо-фотографии членов команды Тони и команды Кэпа из «Первого мстителя: Противостояние» представляют свежий и более детальный взгляд на каждого из них.

Читати далі...
14 березня 2016,  10:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри до «Першого месника: Протистояння» представляють Залізну людину, Бойову машину, Чорну вдову і інших персонажів фільму в новому ракурсі.

Читати далі...