Новини, в яких згадується Метью Модайн

21 червня 2022,  19:30 | Новини серіалів

Відважні захисники Гокінса готуються до епічної битви з потойбічним монстром у новому трейлері 4-го сезону хітового серіалу Netflix «Дивні дива», присвяченому його двом фінальним серіям. Вони йтимуть 1 годину 25 хвилин та 2 години 30 хвилин відповідно, тобто будуть двома повнометражними фільмами.

Читати далі...
9 березня 2021,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український трейлер фільму «Дати дуба в окрузі Юба» за участю лауреатки премії «Оскар» Еллісон Дженні та номінантки на премію «Золотий глобус» Міли Куніс повідомляє, що він увірветься в кінотеатри вже в цей четвер, 11 березня.

Читати далі...
29 листопада 2018,  20:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Роккі» та «Рембо» Сільвестр Сталлоне втілює бувалого копа в українському трейлері кримінальної драми з елементами бойовика «Гра пам'яті».

Пограбування інкасаторської машини стало найгучнішим злочином в місті за останні роки. При спробі затримати злочинців, всі вони були вбиті. Вижив тільки один МакДональд (Меттью Модайн), але для слідства він не представляє інтересу, оскільки повністю втратив пам'ять. Минуло 7 років, і злочинця вмовляють тікати із закритої психіатричної лікарні-в'язниці. Бажаючи знайти гроші, про місцезнаходження яких досі нічого не відомо, йому вколюють експериментальний наркотик, який повинен повернути його пам'ять в минуле. Знайти втікача й зрозуміти, де заховані гроші, доручили детективу Сайксу (Сільвестр Сталлоне). Йому доведеться пліч-о-пліч зі злочинцем пройти шлях до розгадки таємниці.

Українські глядачі зможуть подивитися фільм «Гра пам'яті», який зняв режисер Брайан А Міллер, в кінотеатрах країни з 10 січня 2019 року.

23 червня 2017,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В украинском дубляже драматической комедии «Гиппопотам» принял участие Евгений Малуха, известный благодаря дублированию «Альфа» и «Симпсонов».

Читати далі...
24 квітня 2017,  20:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер чисто британської комедії «Гіпопотам», заснованої на однойменному романі Стівена Фрая. У ній Роджер Аллам втілює поета-алкоголіка, який відправляється в маєток свого друга, щоб дослідити серію серію незрозумілих чудес, а знаходить там старих знайомих — привітних й не дуже — у втіленні Фіони Шоу, Метью Модайна, Тіма МакІннерні та Джеральдін Сомервілль.

Відшукати в цьому фільмі гіпопотама в прямому чи переносному сенсі українські глядачі зможуть з 29 червня.