Новини, в яких згадується Річард Кертіс

22 березня 2020,  23:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Настя Каменських, також відома як NK, поділилася добіркою своїх улюблених фільмів, які надихають і піднімають настрій в складні часи карантину. І в цю добірку увійшли фільми за участю Вілла Сміта та Гері Олдмана.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Вчора»
The Beatles, літо і кохання
21 червня 2019,  21:47 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Уявіть собі, що в якомусь паралельному всесвіті Джон, Пол, Джордж та Рінго з англійського міста Ліверпуль ніколи не познайомилися і не заснували групу The Beatles, а світ втратив їхню музики, навіть не підозрюючи про це. І тільки один хлопець з британської глибинки на ім'я Джек, який мріє стати всесвітньо відомим музикантом, пам'ятає їх пісні. Він вирішує видати їх за свої і злітає на вершину слави, але чи зможе він жити з таким обманом?

Читати далі...
11 листопада 2018,  01:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Денні Бойл запросив у свій загадковий музичний проект зірку мюзиклу «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс і зірку фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» Ану де Армас.

Читати далі...
12 травня 2017,  20:23 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь телесвята День червоних носів, покликаного збирати кошти на благодійність, режисер Річард Кертіс зняв короткометражку, що покаже, як живуть персонажі мелодраматичної комедії «Реальне кохання» 13 років потому. І в її трейлері повертаються Кіра Найтлі, Ендрю Лінкольн, Чиветел Еджіофор, Білл Найї, Ровен Аткінсон, Ліам Нісон, Томас Броді Сенгстер, Колін Ферт та Г'ю Грант. Бракує тільки Мартіна Фрімана, Емми Томпсон й покійного Алана Рікмана.

На екрани короткометражка «День червоних носів» вийде 25 травня.

12 липня 2015,  08:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свій другий день 6-й Одеський міжнародний кінофестиваль почав з прем'єри фільму «Брідженд» данського режисера Йеппе Ронде який особисто приїхав в Одесу представити свій новий фільм і разом з тим висловити свою підтримку в такий нелегкий час.

Натхненний похмурими історіями, що сталися колись в однойменній місцевості, розташованій в Уельсі, «Брідженд» розповідає про якийсь культ самогубств серед проживаючих там підлітків, паралельно досліджуючи стосунки батьків і дітей.

Разом з режисером Йеппе Ронде фільм представив британський актор Джош Про’Коннор, відомий за ролями у «Клубі бунтарів», новій «Попелюшці» і серіалі «Вулиця різника».

О’Коннор розповів, що йому сподобалося працювати з непрофесійними акторами, що під час зйомок каст доповнював один одного, сформувавши в результаті якусь «групову свідомість». Актор погодився на таку досить складну роль, оскільки відчув зв'язок з режисером, і в результаті вона стала для нього «дуже здоровим досвідом».

Читати далі...
24 листопада 2014,  01:41 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Два хлопчика, що копирсаються у смітті на звалищі у Ріо, знаходять гаманець, зміст якого змінить їхні життя назавжди. Коли з’являється місцевий представник поліції, пропонуючи винагороду за знайдений гаманець, хлопці – Рафаель (Ріксон Тевез) та Гардо (Едуардо Луїс) – усвідомлюють, що вони знайшли дещо важливе. Разом із своїм другом Рато (Габріель Вайнстейн), тріо вплутується у неймовірні пригоди, намагаючись вислизнути з лап корумпованої поліції і розкрити таємниці, які приховує гаманець.  

У ході подій троє друзів повинні зрозуміти, хто їм друг, а хто ворог. Коли вони складають докупи пазли історії власника гаманця Хосе Анжело (Вагнер Мура), то усвідомлюють, що поліції в особі небезпечного детектива Фредеріко (Селтон Мелло) довіряти неможна. Але пара місіонерів, які працюють в їхній фавелі – отець Джуліард (Мартін Шин) та його молода помічниця Олівія (Руні Мара) – можуть стати друзям у нагоді.

Читати далі...