Новини, в яких згадується Марго Мартіндейл

22 лютого 2023,  20:34 | Новини фільмів

У божевільній стрічці Елізабет Бенкс «Ведмідь під кайфом» з'явиться зірка хітового фентезі «Гра престолів» Крістофер Гів'ю. Чи зможе Тормунд Велетозгуб пережити зустріч з ведмедем, який знаходиться під впливом наркотиків?

Читати далі...
20 листопада 2020,  14:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Amazon Prime поділилася атмосферниv трейлером очікуваної драми «Дядько Френк», який повідомляє, що його онлайн-прем'єра відбудеться на американський День подяки, тобто 25 листопада.

Читати далі...
30 липня 2020,  20:40 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього року лідером головної американської телепремії «Еммі» став супергеройський серіал «Хранителі» з 26 номінаціями, а за ним слідує комедійний серіал «Дивовижна місіс Мейзел» з 20 номінаціями.

Читати далі...
8 квітня 2020,  22:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився другий трейлер біографічного міні-серіалу «Місіс Америка» з Кейт Бланшетт в головній ролі, який зняли режисери блокбастера «Капітан Марвел» Анна Боден і Раян Флек.

Читати далі...
11 січня 2020,  15:10 | Новини серіалів

Лауреатка премії «Оскар» Кейт Бланшетт бореться проти рівних прав для жінок в офіційному трейлері біографічного міні-серіалу «Місіс Америка».

Біографічна драма від лауреатки премії «Еммі» Даві ВоллерВідчайдушні домогосподарки», «Божевільні») згадує рух за ухвалення Поправки за рівні права, який стикається з несподіваним протистоянням на чолі активістки консервативної партії Філліс Шлефлі (Бланшетт), також відомої як «улюблениця тихої більшості». Крізь різні погляди жінок тієї ери серіал досліджує те, як одне з найскладніших полів битв в культурних війнах 1970-х років допомогло повстати моральній більшості й назавжди змінило політичний ландшафт.

По різні сторони барикад у цьому протистоянні опиняться Роуз Бірн, Узо Адуба, Елізабет Бенкс, Сара Полсон, Джон Слеттері, Джеймс Марсден і Марго Мартіндейл. Прем'єра серіалу «Місіс Америка» очікується навесні, 15 квітня.

13 серпня 2019,  17:06 | Новини фільмів

Володарка премії «Оскар» Кейт Бланшетт посміхається на першому кадрі біографічного міні-серіалу «Місіс Америка», де вона виконає головну роль.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Королеви криміналу»
Мелісса МакКарті очолює ірландську мафію
9 серпня 2019,  03:21 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З кожним роком кримінальних історій, і зокрема історій про гангстерів, на великому екрані стає все менше, і поки затяті шанувальники цього жанру з передчуттям чекають виходу нового фільму Мартіна Скорсезе «Ірландець», студія New Line Cinema вирішила адаптувати гангстерський комікс від DC «Кухня», який в український прокат виходить з більш гучною назвою «Королеви криміналу» і розповідає про небезпечне тріо жінок-гангстерів.

Читати далі...
17 липня 2019,  13:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Warner Bros. поділилася вчора фінальним трейлером своєї кримінальної драми «Королеви криміналу», акторський склад якої очолює номінантка на премію «Оскар» Мелісса МакКарті.

Фільм режисера Андреї Берлофф, на чиєму рахунку є 1 номінація на «Оскар», покаже глядачеві кримінальну частину Мангеттена під назвою Пекельна кухня, де в 1970-х всім правила ірландська мафія. Коли їхніх чоловіків відправляють за ґрати, три домогосподарки Пекельної кухні Кеті (Мелісса МакКарті), Клер (Елізабет Мосс) та Рубі (Тіффані Геддіш) вирішують самі стати на чолі злочинного району.

В кінотеатри України екшен-драма «Королеви криміналу», де також знялися Донал Глісон, Джеремі Бобб, Коммон та Марго Мартіндейл, прибуде 8 серпня.

8 січня 2018,  17:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український ТБ-ролик і більше 20 нових кадрів драматичної комедії з елементами фантастики «Зменшення» з Меттом Деймоном і Крістофом Вальцом.

Читати далі...
20 вересня 2016,  12:43 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

В воскресенье в Голливуде прошла 68-я церемония награждения «Эмми», отметившая лучшие сериалы и актеров малого экрана за прошедший год. И второй год подряд лучшим драматическим сериалом была признана «Игра престолов», снова побив рекорд.

Читати далі...
18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...
29 червня 2013,  00:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо вашій увазі найсвіжіший російський трейлер до фільму (ще немає навіть на Кінопоіску :D), знятому за п'єсою, відзначеною Пулітцерівською премією, під продюсуванням Джорджа Клуні і режисурою Джона Уеллса (успішні серіали Безстидники і Швидка допомога). Крім того, у фільмі знялася ціла кавалькада іменитих акторів: Меріл Стріп, Джулія Робертс, Юен МакГрегор, Кріс Купер, Ебігейл Бреслін, Бенедикт Камбербетч, Джульєтт Льюїс, Марго Мартіндейл, Дермот Малруні, Сем Шепард.
Чи вийде фільм в Україні, поки не відомо, а от у Росії дата прем'єри в кінотеатрах відома - 30 січня 2014 року.

Серпень-місяць. Беверлі Вестон - поет, що погруз у пияцтво, у той час як його дружина Вайолет, яка страждає від раку ротової порожнини, пристрастилася до наркотиків. Беверлі вирішує найняти для Вайолет доглядальницю і кухаря...