Новини, в яких згадується Роберт Патрік

5 жовтня 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 8 жовтня, в український прокат виходить новий екшен-трилер «Чесний злодій» із зіркою хітової франшизи «Заручниця» Ліамом Нісоном у головній ролі, і його постер нагадує, чому йому не варто переходити дорогу.

Читати далі...
31 липня 2020,  16:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка культової трилогії «Заручниця» Ліам Нісон знову нагадує нам, що не варто ставати між ним та його рідними, у вибуховому трейлері екшен-трилера «Чесний злодій».

Читати далі...
6 червня 2020,  17:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший погляд на легендарного актора бойовиків Ліама Нісона в новому екшен-трилері Марка Вільямса «Чесний злодій», компанію йому в якому складе зірка «Загону самогубців» Джай Кортні.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Термінатор: Фатум»
Повернення справжньої Сари Коннор
31 жовтня 2019,  01:49 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 1997 році на нашій планеті повинен був настати Судний день: велика частина населення була б знищена, а владу у світі захопив би штучний інтелект Skynet. На щастя, Сара Коннор разом зі своїм сином Джоном і термінатором T-800 змогла це зупинити. Людство було врятовано, але не остаточно. Активний розвиток технологій і поява іншого штучного інтелекту створює нову загрозу масштабного конфлікту між людьми і машинами, і ось над планетою вже нависає новий кіберапокаліпсіс. І щоб його зупинити, світові знову потрібна Сара Коннор.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Захар Беркут»
Перший український кіноепік
11 жовтня 2019,  01:31 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Повість Івана Франка «Захар Беркут» давно є наріжним каменем української літератури, присвяченій героїчній боротьбі українського народу за свою свободу і незалежність, яка наповнена символізмом і несе в собі заповіт для всіх майбутніх поколінь українців. Вперше її екранізували на початку 1970-х років, за часів Радянського Союзу, але фільм Леоніда Осики не пройшов випробування часом, і ви навряд чи його бачили. А ось другу екранізацію «Захара Беркута», яка виходить на екрани у 2019, навряд чи чекає подібна доля, оскільки вона була знята з справжнім голлівудським розмахом.

Читати далі...
8 жовтня 2019,  15:53 | Новини фільмів

У понеділок у мережі відбулася прем'єра нового кліпу української рок-групи Океан Ельзи на пісню «Перевал», яка увійде в саундтрек історичного фільму «Захар Беркут».

Кліп показує фрагменти нової історичної кінокартини україно-американського виробництва, яку зняли режисери Ахтем Сеітаблаєв і Джон Вінн, а також фронтмена групи Океан Ельзи Святослава Вакарчука, який співає про об'єднання українського народу і його боротьбу з силами зла на тлі величних скель.

Українська прем'єра фільму«Захар Беркут», де зіграють Роберт Патрік, Алекс МакНіколл, Рокі Майєрс і Поппі Дрейтон, відбудеться в четвер, 10 жовтня.

19 вересня 2019,  14:15 | Новини фільмів

«Це наша земля, ми — вільний народ!» Українська студія FILM.UA поділилася повноцінним трейлером свого масштабного проекту «Захар Беркут», заснованому на однойменній повісті Івана Франка.

Читати далі...
6 червня 2019,  15:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свободі моя сутність. Щойно вийшов новий тизер-трейлер історичної картини «Захар Беркут», яку знімає українська кінокомпанія Kinorob за підтримки Держкіно України.

У 1223 році монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі кілька місцевих мисливців брати Беркути потайки пробираються в табір та звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута (зірка фантастики «Термінатор 2: Судний день» Роберт Патрік) має свій план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.

Українська прем'єра фільму «Захар Беркут», над яким працюють режисери Ахтем Сейтаблаєв та Джон Вінн, відбудеться 10 жовтня.

5 грудня 2018,  12:02 | Оновлення

Творці історичного екшену «Захар Беркут», знятого за мотивами однойменної повісті Івана Франка, презентували в Україні перший тизер стрічки.

У роботі над «Захаром Беркутом» взяла участь велика міжнародна акторська команда з України, США, Великої Британії, Казахстану та Монголії. На широкому екрані глядачі побачать: Алекса МакНіколла (Максим Беркут), Роберта Патріка (Захар Беркут), Томмі Фленагана (Тугар Вовк) та інших.

В український прокат фільм режисера Ахтема Сеітаблаєва, виробництва Kinorob та Cinema Day за підтримки Державного агентства України з питань кіно, вийде 10 жовтня 2019 року.

17 травня 2017,  20:21 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Термінатор обіцяв повернутися, і 24 серпня 2017 року культовий фільм Джеймса Кемерона «Термінатор 2: Судний день» повертається в якісній 3D версії. Поспішаємо поділитися українським трейлером!

У фільмі зіграли Арнольд Шварценеггер, Лінда Гемілтон, Едвард Ферлонг і Роберт Патрік. У 1992 році творіння Кемерона отримало 4 «Оскари», включаючи статуетку за Кращі спецефекти.

14 лютого 2017,  15:14 | Статті | Автор: SpaceMonkey

23 лютого в українських кінотеатрах почнеться показ фільму жахів «Привиди Елоїз». Пропонуємо прочитати невеликий прес-релізик про цей фільм:

На що б ви пішли заради двох мільйонів доларів? Четверо друзів таємно проникають в занедбану психіатричну клініку «Елоїз». Герої повинні знайти документи, які дозволять одному з них отримати величезний спадок. Але для цього їм доведеться вибратися з цієї пастки часу і простору, наповненого зловісними привидами.

Читати далі...
4 грудня 2015,  13:50 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Во время звездного концерта «Sinatra 100: An All-Star Grammy Concert», праздновавшего наследие Фрэнка Синатры, состоялась неожиданная встреча Арнольда Шварценеггера и Роберта Патрика, которые воплощали машин-убийц в культовом фильме Джеймса Кэмерона «Терминатор 2: Судный день».

Читати далі...