Новини, в яких згадується Вінс Вон

14 грудня 2023,  19:44 | Новини фільмів

Слідом за постером актор і продюсер Раян Рейнольдс, найбільш відомий за роллю антигероя Дедпула з коміксів Marvel, опублікував захоплюючий тизер-трейлер сімейного фентезі «IF», що вийде у травні 2024 року.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Химери»
Барбі-убивця наступає
13 листопада 2020,  02:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Декілька років тому режисер Крістофер Лендон вдихнув життя в піджанр фільмів жахів, який розповідає про маніяків і називається слешер (від англійського «slash», тобто «різати», «шматувати»), подарувавши світові нову сучасну франшизу «Щасливий день смерті». Знявши два фільми про дівчину, яка знову і знову переживає один і той же день, у кінці якого її вбиває маніяк, він вирішив переключитися і... створити ще одну франшизу-слешер, перший фільм якої виходить в український прокат під назвою «Химери» . І так, у нього є всі шанси отримати сиквел.

Читати далі...
11 листопада 2020,  14:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні виходу комедійного горор-трилера «Химери» на великі екрани представляємо вам його новий ексклюзивний фрагмент, який показує, чим обертається зустріч маніяка в тілі Кетрін Ньютон і його жертви в тілі Вінса Вона в шкільному коридорі.

Читати далі...
6 листопада 2020,  16:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наступного тижня в український прокат виходить комедійний слешер «Химери», де Вінс Вон і Кетрін Ньютон поміняються тілами, і його ексклюзивний фрагмент показує, як би дівчина-тінейджер відреагувала, опинившись в тілі «старого чувака».

Читати далі...
3 листопада 2020,  14:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нехай вас не обдурить її безневинна зовнішність! Новий український тизер комедійного слешера «Химери» («Freaky») показує, як Кетрін Ньютон міняється тілами з серійним вбивцею і влаштовує у своїй школі криваве полювання на всіх, хто над нею знущався.

Читати далі...
29 жовтня 2020,  15:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За два тижні на великі екрани виходить незвичайна комедія жахів «Химери» («Freaky»), про що нагадує нам її новий ТБ-ролик, де Вінс Вон грає серійного вбивцю, який міняється тілами зі... старшокласницею.

Читати далі...
9 жовтня 2020,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Через місяць в український прокат вийде кримінальна стрічка «Кримінальні боси» із зіркою хітової франшизи «Голодні ігри» Ліамом Гемсвортом в головній ролі, як повідомляє її дубльований трейлер.

Читати далі...
14 вересня 2020,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей обмін тілами пройде на ножах. Вінс Вон грає серійного вбивцю, який за допомогою чарівного кинджала міняється тілами з Кетрін Ньютон, в українському трейлері комедійного фільму жахів «Химери» («Freaky»).

Читати далі...
11 вересня 2020,  18:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal Pictures та режисер дилогії «Щасливий день смерті» Крістофер Лендон вирішили зняти незвичайний фільм про обмін тілами, де тілами міняються дівчина-підліток і... серійний вбивця.

Читати далі...
16 березня 2020,  18:56 | Новини фільмів

Зірка франшизи «Голодні ігри» Ліам Гемсворт стає злочинцем в кримінальному трилері «Арканзас», де також знялися відомі актори Вінс Вон, Джон Малкович, Вівіка А. Фокс і Майкл Кеннет Вільямс.

Події екранізації однойменного роману-бестселера Джона Брендона слідують за молодими хлопцями Кайлом (Ліам Гемсворт) та Свіном (Кларк Дьюк), які працюють в Арканзасі на наркобарона на ім'я Фрог (Вінс Вон), але жодного разу його не зустрічали. Вдень вони звичайні рейнджери в парку, а вночі стають наркокур'єрами, за якими пильно стежать найманці Фрога (Джон Малкович та Вівіка А. Фокс). Кайл вирішує вичислити Фрога, піддаючи сумнівам свою нічну роботу, і незабаром Кайл, Свін та дівчина Свіна Джоанна (Іден Бролін) опиняються на поганому рахунку Фрога, який помилково приймає їх за загрозу для своєї злочинної імперії.

Прем'єра фільму «Арканзас», який є режисерським дебютом актора Кларка Дьюка, на стримінгових платформах Apple і Amazon відбудеться 1 травня.

5 серпня 2019,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив перший кадр біографічної драми «Проти всіх ворогів», де Крістен Стюарт втілить легендарну американську актрису Джин Сіберг.

Читати далі...
26 лютого 2019,  11:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фінальний трейлер драматично-комедійного байопіку «Боротьба з моєю родиною», який продюсує колишній реслер Двейн Джонсон.

«Боротьба з моєю родиною» («Fighting with My Family») присвячена британській родині Найтів. Батько сімейства Ріккі (Нік Фрост) в молодості був реслером і тепер разом з дружиною Джулією (Ліна Гіді) та дітьми Пейдж (Флоренс П'ю) і Заком (Джек Лауден) виступає на скромних майданчиках. Але у Пейдж і Зака є інша мрія підкорити світ великого реслінгу, і вони вирішують пробитися у WWE.

Також в байопіку знявся Вінс ВонСправжній детектив», «З міркувань совісті»).

У січні фільм Стівена Мерчанта був представлений на кінофестивалі «Санденс», а у світовий прокат вийшов минулого тижня. На сайті Rotten Tomatoes його рейтинг серед критиків становить 91%.

24 лютого 2019,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер кримінального екшену «Закатати в асфальт», в якому зіграли Мел Гібсон, Вінс Вон, Дженніфер Карпентер і Дон Джонсон.

«Закатати в асфальт» («Dragged Across Concrete») слідує за двома поліцейськими (Гібсон та Вон), яких усувають від служби, коли відео з їхніми жорстокими методами роботи опиняється в руках журналістів. Не маючи ані грошей, ані інших варіантів, розлючені поліцейські відправляються шукати компенсацію в кримінальному світі і знаходять в його темряві набагато більше, ніж хотіли.

Прем'єра фільму С. Крейга Залера в кінотеатрах та онлайн відбудеться у березні.

6 листопада 2018,  15:03 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Непроханих гостей» Вінс Вон приєднується до касту мультсеріалу для дорослих «С Значить Сім'я» в тизер-трейлері його 3 сезону.

Події американського мультсеріалу «С Значить Сім'я» розвиваються в 1970-х роках і слідують за сім'єю Мерфі. Батьком сімейства є ветеран Корейської війни Френк (Білл Берр), у якого запальний характер. Вони з дружиною Сью (Лора Дерн) виховують трьох дітей, у спілкуванні з якими Френк не добирає слів. У тизер-трейлері Френк знайомиться з новим сусідом полковником Четом Стівенсоном (Вон). Той бере головного героя в політ на винищувачі, у якого раптом відмовляють двигуни. Так, цей політ Френк не забуде ніколи.

Прем'єра всіх серій 3 сезону «С Значить Сім'я» відбудеться 30 листопада.