Новини фільмів, в яких згадується Люк Еванс

22 листопада 2022,  19:15 | Новини фільмів

«Різдвяна пісня» Чарльза Діккенса продовжує надихати Голлівуд. Спочатку Раян Рейнольдс зіграв Скруджа у музичній стрічці «Дух Різдва» для платформи Apple, а тепер платформа Netflix за допомогою казкового трейлера повідомляє, що незабаром представить свою анімаційну адаптацію романа Діккенса «Скрудж: Різдвяна пісня».

Читати далі...
25 серпня 2022,  13:01 | Новини фільмів

Студія Walt Disney Pictures представила в мережі другий трейлер свого рімейка мультфільму «Піноккіо», де роль майстра Джепетто зіграє володар премії «Оскар» Том Генкс, якого цього літа можна було побачити в українських кінотеатрах в музичному байопіку База Лурмана «Елвіс».

Читати далі...
31 травня 2022,  17:55 | Новини фільмів

Знаменитий голлівудський режисер Роберт Земекіс, який зняв фільми «Форрест Гамп» та «Ізгой», та лауреат премії «Оскар» Том Генкс возз'єдналися, щоб подарувати новому поколінню дітей свою версію казки «Піноккіо».

Читати далі...
19 лютого 2021,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити епічні Битву на Пеленорських полях та Битву п'яти армій на великому екрані? Тоді поспішайте в найближчий кінотеатр, оскільки 18 лютого в повторний прокат вийшли фільми «Володар перснів: Повернення короля» та «Хоббіт: Битва п'яти воїнств».

Читати далі...
12 лютого 2021,  16:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Гері Олдман вступає в нерівну боротьбу з багатомільярдною фармацевтичною компанією, яка хоче підсадити людей на нове знеболююче, в трейлері драматичного трилера «Трафік» (не плутати з однойменним фільмом режисера Стівена Содерберга 2000 року, який отримав 4 премії «Оскар»).

Читати далі...
29 січня 2021,  21:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У розпал гучного скандалу, пов'язаного з Армі Гаммером, якого колишні дівчата звинувачують в насильстві (та навіть у канібалізмі), в мережі з'явився трейлер його нового фільму «Криза», де компанію скандальному акторові склали зірка Поттеріани Гері Олдман та зірка трилогії «Хоббіт» Еванджелін Ліллі.

Читати далі...
12 жовтня 2019,  17:03 | Новини фільмів

Акторский склад військового фільму Роланда Еммеріха «Мідвей» позує для ретро-портретів своїх персонажів на нових персональних постерах.

Читати далі...
16 вересня 2019,  22:25 | Новини фільмів

Другий трейлер військового бойовика «Мідвей» від режисера фільмів «День незалежності» і «2012» Роланда Еммеріха показує, як зірковий акторський склад намагається запобігти другому Перлу Харбору і врятувати мільйони життів.

У фільмі «Мідвей» Ед Скрейн, Менді Мур, Вуді Гаррельсон, Люк Еванс, Патрік Вілсон, Александр Людвіг та Нік Джонас відправляються у червень 1942 року, коли в розпал Другої світової війни американська розвідка дізнається про плани Японії здійснити масштабну атаку на острови Мідвей, щоб отримати стратегічно важливий майданчик для нападу на США. Доля країни та мільйонів її людей опиняється в руках відважних солдатів і офіцерів, які відправляються в бій в Тихому океані.

Дивіться також український трейлер фільму «Мідвей», який вийде в український прокат наприкінці осені, 28 листопада.

17 серпня 2019,  12:32 | Новини фільмів

Зірка фільмів «Шерлок Холмс: Гра тіней» і «Сім сестер» Нумі Рапас переслідує сім'ю з маленькою дівчинкою в дубльованому трейлері драматичного трилера «Мій янгол».

Фільм режисера Кім Фаррант розповідає про матір-одиначку Ліззі (Рапас). Сім років тому вона втратила свою новонароджену дочку і досі не може змиритися з втратою. Одного разу Ліззі знайомиться з семирічною дівчинкою Лолою, яку приймає за свою втрачену дитину. Це стає нав'язливою ідеєю, і Ліззі починає втрачати зв'язок з реальністю.

Українська прем'єра трилера «Мій янгол», де також зіграють Люк ЕвансКрасуня і чудовисько», «Дівчина у потягу») та Івонн СтраховскіХижак», «Декстер»), відбудеться 29 серпня.

26 липня 2019,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер військового бойовика «Мідвей», який був заснований на реальних подіях і зібрав зірковий акторський склад.

У центрі сюжету нового фільму від режисера «Дня незалежності» Роланда Еммеріха буде битва за Мідвей між американським флотом та імперським флотом Японії, що стало поворотним моментом у боротьбі за Тихий океан під час Другої світової війни. Це історія про командувачів та рядових солдатів, їхню стійкість та відвагу у боротьбі з ворогом.

На великі екрани «Мідвей», де зіграють Ед Скрейн, Менді Мур, Люк Еванс, Патрік Вілсон, Вуді Гаррельсон та Нік Джонас, прибуде наприкінці року, 28 листопада.

27 червня 2019,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Дня незалежності» Роланд Еммеріх зняв військову драму «Мідвей», в якій зіграли Ед Скрейн, Патрік Вілсон, Люк Еванс, Нік Джонас, Менді Мур, Аарон Екхарт та Вуді Гаррельсон.

Фільм «Мідвей» розповість про битву за Мідвей, зіткнення американського військового флоту та Імператорського Флоту Японії, яка стала поворотним моментом в пануванні над Тихим океаном під час Другої світової війни. Сюжет буде слідувати за лідерами і солдатами, які використовували свої інстинкти, силу духу та мужність, щоб зробити неможливе і запобігти другому Перлу Харбору.

Світова прем'єра нової картини Еммеріха відбудеться в листопаді.

22 червня 2019,  22:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Культовий режисер Люк Бессон повертається до рейтингу 18+ у своєму новому бойовику «Анна», головну роль в якому виконує російська супермодель Саша Лусс.

Читати далі...
15 червня 2019,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це складно назвати відпусткою. Саша Лусс круто б'ється з бандитами в першому офіційному ТБ-ролику бойовика Люка Бессона «Анна».

Творець культових фільмів «Леон», «Нікіта» та «Люсі» познайомить нас з новою сильною героїнею на ім'я Анна (Саша Лусс). Вона працює моделлю, завдяки чому отримує доступ до світських тусовок в Європі, де підробляє найманою вбивцею.

Також у бойовику Бессона знялися Хелен Міррен, Люк Еванс і Кілліан Мерфі.

Дивіться український трейлер фільму «Анна». У кіно з 18 липня.

27 квітня 2019,  01:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки комедії «Дружина напрокат» Дженніфер Еністон і Адам Сендлер відправляються в небезпечну відпустку до Європи в офіційному трейлері комедійного екшена «Загадкове вбивство».

Коли нью-йоркський коп Нік Спітс (Сендлер) нарешті везе свою дружину Одрі (Еністон) в давно обіцяний медовий місяць до Європи, випадкове знайомство в літаку з багатієм Чарльзом (Люк Еванс) обертається для пари запрошенням провести вікенд на його яхті. Коли на яхте відбувається вбивство старого мільярдера Малкольма Квінса (Теренс Стемп), Нік і Одрі опиняються під підозрою, і на них відкривається справжнє полювання з перестрілками і погонями, оскільки вбивця дуже не хоче, щоб вони заговорили.

Подивитися фільм режисера Кайла Ньюачека, де також з'являться Джемма Артертон і Джон Кані, на стримінговому сервісі Netflix буде можливо з 14 червня.

20 квітня 2019,  20:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Еністон і Адам Сендлер возз'єдналися на перших кадрах комедійного екшена «Загадкове вбивство» («Murder Mystery»), який вийде на екрани влітку.

Читати далі...