Новини нагород та премій, в яких згадується Мелісса МакКарті

25 лютого 2019,  03:58 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді щойно завершилася 91-а церемонія нагородження премії «Оскар», де головним переможцем вечора став музичний байопік про гурт Queen «Богемна рапсодія», який отримав 4 статуетки. А за ним по 3 перемоги вибороли «Чорна Пантера», «Зелена книга» і «Рома».

Читати далі...
11 квітня 2016,  15:03 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

В субботу состоялась церемония награждения премии MTV Movie Awards 2016, чьих победителей выбирали зрители путем онлайн голосования, и они не обошли вниманием «Дэдпула».

Читати далі...
18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
11 січня 2016,  09:52 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером, 10 января, в Голливуде состоялась 73-я ежегодная церемония награждения премии «Золотой глобус», отметившая лучших представителей кино и телевидения разных жанров ушедшего 2015 года.

Читати далі...
10 грудня 2015,  20:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром были объявлены номинанты от кино и телевидения на 73-ю ежегодную премию «Золотой глобус», отметившую лучшие фильмы, сериалы, актеров большого и малого экранов, в жанрах драма и комедия. И, как ни странно, «Марсианин» все-таки попал в номинацию, причем в категории Лучшая комедия или мюзикл.

Читати далі...
8 січня 2015,  16:48 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 7 січня, пройшла церемонія нагородження People's Choice Awards 2015, де були оголошені фільми, актори, телесеріали (а також музиканти), які найбільше полюбилися глядачам в 2014 році.

Улюбленою кінокартиною, згідно з результатами голосування глядачів з усього світу, яке, тим не менш, не варто вважати занадто об'єктивним, стала диснеївська казка з Анджеліною Джолі в головній ролі «Чаклунка», вона обійшла «Мачо і ботан 2», «Першого месника: Інша війна», «Вартових Галактики» і «Людей Ікс: Дні минулого майбутнього». Зате фільм «Мачо і ботан 2» став Улюбленою комедією року.

Улюбленим актором був двічі названий Роберт Дауні мол. (у тому числі він переміг і в категорії Улюблений драматичний актор за свою роль у фільмі «Суддя»). Улюбленою актрисою, теж двічі (у тому числі і Улюбленою екшен актрисою за втілення в минулому році Містик і Кітнісс), стала Дженніфер Лоуренс. Дивно, але Улюбленим комедійним актором визнали Адама Сендлера, у якого вже давно не виходило гарного фільму. От після такого об'єктивність глядачів, які голосують за People's Choice Awards, і зовсім залишає бажати кращого.

Серед телевізійних переможців лідерами виявилися серіали «Анатомія пристрасті», «Теорія великого вибуху» і «Касл», перший серіал отримав чотири нагороди, а два інших - по три кожен.

Читати далі...