Оновлення, в яких згадується Кларк Грегг

29 листопада 2017,  00:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри 5 сезону фантастичного серіалу «Агенти Щ.И.Т.» залишилося всього пару днів, і компанія Marvel вирішила порадувати його шанувальників, поділившись розширеним фрагментом прем'єрної серії, який йде 17 хвилин.

Команду Філа Колсона за допомогою моноліту відправляють у відкритий космос на загадковий космічний корабель, де їх зустрічає якийсь Вірджил (Деніз Акденіз). Хлопець повідомляє, що тут вже зачекалися їх допомоги, але не встигає нічого пояснити Колсону (Кларк Грегг), оскільки втручається Мак (Генрі Сіммонс). Сіммонс (Елізабет Хенстридж) та Йо-Йо (Наталія Кордова) знаходять на кораблі купу трупів, з яких було висмоктано всю рідину, а Мей (Мінг-На) телепортується дуже невдало, отримуючи серйозну травму. Чим в цей час будуть займатися Дейзі (Хлоя Беннет) і Фітц (Йен де Кестекер), поки невідомо.

Дивимося російський трейлер 5 сезону «Агенти Щ.И.Т.». Серіал повертається 1 грудня з двогодинною серією.

20 листопада 2017,  13:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У 5 сезоні серіалу «Агенти Щ.И.Т.» команда Філа Колсона (Кларк Грегг) опиняється у відкритому космосі.

Потрапивши на космічний корабель, герої познайомляться з його мешканцями і монстром, який їм загрожує, та зіткнуться з расою крі (пам'ятаєте Ронана з «Вартових Галактики»? Він теж був крі). Разом з цим трейлер показує, як Мей (Мінг-На) пілотує зореліт; Йо-Йо (Наталія Кордова) стріляє з бластера по монстру; Колсон пропонує розділитися і Дейзі (Хлоя Беннет) підтримує цю ідею, але Мак (Генрі Сіммонс) говорить: «Чорта з два, ви що „Чужого“ не дивилися? Вони так само говорили, а потім їх всіх зжерли. І всі знають, кого жеруть першим...» Сподіваємося, що сюжет нових серій не повторить історію класики Рідлі Скотта.

Також дивимося перший фрагмент 5 сезону «Агенти Щ.И.Т.» (там же ви знайдете і його новий постер). Серіал повертається 1 грудня.

13 жовтня 2017,  23:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Для підняття настрою дивимося дуже смішні невдалі дублі 4 сезону серіалу «Агенти Щ.И.Т.». Виявляється, що Хлоя Беннет, Кларк Грегг та Мінг-На обожнюють раптово починати танцювати і корчити пики, Бретт Далтон зовсім не такий серйозний в житті, як його герой, Йен де Кестекер і Генрі Сіммонс не проти пообійматися й зробити вигляд, наче вони збираються поцілуватись, Елізабет Хенстридж любить посміятися з Мінг-На, яка іноді лякає оператора несправжнім ножем, а Джейсон О'Мара тут просто імітує Нео з «Матриці».

«Агенти Щ.И.Т.» повернуться з новими серіями 1 грудня.

16 травня 2017,  14:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент фінальної серії 4 сезону «Агентів Щ.И.Т.» показує повернення Роббі Рейса (Гебріел Луна), відомого як Примарний гонщик, який буде допомагати Дейзі (Хлоя Беннет) та Філу Колсон (Кларк Грегг) перемогти Аїду (Меллорі Дженсен), щоб повернутися в нормальний світ, яким не править Гідра.

Чи вдасться їм це, дізнаємося при перегляді серії з промовистою назвою «Кінець світу», яка за українським часом вийде завтра, 17 травня.

28 вересня 2016,  13:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У другій серії 4 сезону «Агентів Щ.И.Т.» Колсон (Кларк Грегг) і Мей (Мінг-На), нарешті, особисто познайомилися з новим Директором своєї організації, якого грає Джейсон О'Мара. Фрагмент цієї напруженої зустрічі ви вже можете побачити нижче, навіть якщо не є шанувальником даного серіалу. Адже цей Директор, якщо переживе даний сезон, цілком може представляти Щ.И.Т. і на великому екрані в одному з майбутніх марвеловскіх фільмів.

Якщо ж ви віддаєте перевагу екшену, а не політиці, тоді дивіться, як Дейзі бореться з Примарним гонщиком в першій серії.