Рецензії, в яких згадується Скарлетт Йоханссон

Рецензія на мультфільм «Співай 2»
Найвеличніший шоумен Бастер Мун запрошує усіх на своє нове шоу
24 грудня 2021,  04:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ять років тому студія Illumination зібрала на екрані у хітовому мультфільмі «Співай» своїх найталановитіших звірів, які заспівали голосами голлівудських зірок, а на чолі їхнього талант-шоу поставила коалу. Але цей амбітний коала на ім'я Бастер Мун, незважаючи на свій милий зовнішній вигляд, виявився не простаком, а видатним шоуменом, який знає, що коли ти опиняєшся на самому дні, то єдиний вихід із ситуації – лише вгору. І в продовженні «Співай 2» Бастер не збирається зупинятися на досягнутому і разом зі своєю музичною трупою вирушає підкорювати велику сцену у великому місті, де на них чекають нові випробування та нові хіти, які вони ще не співали.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Чорна вдова»
Лебедина пісня головної супершпигунки Marvel
8 липня 2021,  18:05 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Зі своєї першої появи на великому екрані, яка відбулася в 2010 році в екшені «Залізна людина 2», подвійна агентка/супершпигунка/супергероїня Наташа Романова швидко стала головною героїнею кіновсесвіту Marvel, незважаючи на те, що у неї не було ніяких суперздібностей. Але це не заважало їй боротися з іншопланетними арміями та іншими суперлиходіями на рівних з богом, суперсолдатом, геномодифікованим вченим та «генієм, плейбоєм, мільярдером, філантропом» в залізному костюмі. Тільки Наташа не завжди була Месницею, її з дитинства тренували бути «всього лише вбивцею з КДБ», так що її перший і, на жаль, єдиний сольний фільм відправляє нашу героїню по слідах її темного минулого, в якому залишилися незакінчені справи...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Кролик Джоджо»
Одного разу в Третьому Рейху
17 січня 2020,  03:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час Другої світової війни в нацистській Німеччині живе собі 10-річний хлопчик Джоджо Бетцлер, який є добрим і чуйним, а також дуже любить Гітлера і свастику і мріє одного дня стати особистим охоронцем фюрера. Для нього нацизм стає захоплюючою грою з гучними слоганами про перевагу арійців над іншими людьми, але коли він виявляє, що в стіні його будинку ховається єврейська дівчинка, гра перетворюється на реальність. Реальність, в якій у двері може постукати гестапо і вбити дівчинку, а заодно і Джоджо з його мамою. Як же тепер бути маленькому нацистові, якого все життя вчили ненавидіти євреїв?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Людина-павук: Далеко від дому»
Пітер Паркер і його незабутня поїздка до Європи
4 липня 2019,  17:39 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Який би старшокласник не захотів відправитися разом зі своїми друзями в шкільну поїздку прекрасними містами Європи? Щоб покататися на гондолі у Венеції, відвідати фестиваль світла у Празі, прогулятися вулицями Берліна і побачити скарби корони в Лондонському Тауері? Ось і Пітер Паркер в захваті від такої можливості залишити свої супергеройські обов'язки в Нью-Йорку і знатно розважитися. Але нова масштабна загроза у вигляді гігантських монстрів, що керують стихіями, вносить в його план свої корективи, і на цей раз хлопцю доводиться рятувати не рідний Квінс, а весь світ.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Месники: Завершення»
Супергеройський реванш десятиліття
24 квітня 2019,  17:17 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому році світ потрясла «Війна нескінченності», яка зіштовхнула Месників і Вартових Галактики з їх найнебезпечнішим противником – Божевільним Титаном Таносом. Танос прагнув переробити всесвіт і за допомогою Каменів Нескінченності стер половину його живих істот, залишивши тих, хто вижив, в повному розпачі. Але незважаючи на свою поразку минулого разу, супергерої світу Marvel готуються до реваншу під назвою «Месники: завершення». Адже вони повинні виправити це за всяку ціну.

Читати далі...
6 березня 2019,  18:01 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

За 10 років свого існування кіновсесвіт Marvel випустив 20 супергеройських фільмів, частина з яких представила глядачам декілька чудових героїнь, але, на жаль, жодна з них так і не отримала свій особистий сольник. Боси студії, всупереч високим касовим зборам фільмів зі Скарлетт Йоханссон, не вірили в успіх екшену з жінкою в головній ролі, поки не прийшла Диво-жінка і не побила всі мислимі й немислимі рекорди. Нарешті Marvel вирішили відповісти DC за допомогою Капітана Марвел, яка незабаром приєднається до Месників. Але перед цим на нас чекає подорож в її минуле, яке розкриває, як хоробра землянка стала однією з наймогутніших супергероїнь у всесвіті.

Читати далі...
2 травня 2018,  12:56 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З моменту, коли Тоні Старк оголосив себе Залізною людиною, минуло вже цілих 10 років, і з тих пір Marvel Studios познайомила нас більш ніж з 20 супергероями з Землі і з космосу, які неодноразово билися з різноманітними суперлиходіями, але один з них давно чекав свого часу в тіні. Божевільний Титан Танос, який втратив свій рідний світ, задумав врятувати всесвіт за допомогою «справедливого геноциду», знищивши половину її населення, щоб друга половина ні в чому не потребувала і жила, процвітаючи. І для цього йому потрібно заволодіти шістьма Камінням Нескінченності – сингулярностями, що володіють неймовірною силою і дозволяють стерти половину живих істот лише за допомогою одного клацання пальців...

Читати далі...